Ford Ka + 2016, den lave kostnaden bil Ford for Europa

Ford Ka + 2016: lav kostnad bil FordFord Ka + 2016: lav kostnad bil FordFord Ka + 2016: lav kostnad bil FordFord Ka + 2016: lav kostnad bil Ford

Det kalles Ford Ka + eller Ka Plus og Esel Ny bil B bil segmentet Det ovale innlemme i sin europeiske omfanget om høsten. Ja, utilitaristisk, du leste rett, fordi med sine dimensjoner og sin fem-dørs har ingenting å gjøre med den hittil kjent som Ka i Europa, hvorav bare beholder sitt navn. Den ønsker å angripe dette segmentet salg nedenfra, konkurrerer direkte på pris og konseptmodeller som Dacia Sandero og Kia Rio, sub-segmentet hittil i år har vokst i Europa en 10 prosent, ifølge JATO (konsulent referansen på europeisk nivå, som analyserer blant annet markeds for nyregistrerte biler).

produsert på Plattform B-segmentet Ford, er en global modell, følge strategien "One Ford". Oppfattet som en rimelig bil (hoved kjøperen etterspørsel som er adressert) under forutsetning av maksimal enkelhet, i enkelte markeder i Sør-Amerika (Mexico og Brasil) og i India-et land hvor han vil fabricar- og hvor det er solgt, kjent som Ford Figo. Nå, med endringer, de insisterer fra Ford Europa, som har blitt utført vesentlige endringer for å oppfylle lovens krav og krav til sjåførene i det gamle kontinentet, nivå over alt, underramme som berører valsesammenstillinger, suspensjonen og styre. Endringer i Indian produksjonskjeden har gitt mer enn en hodepine, som vi sa Darren Palmer, direktør for produksjonsbiler Ford B-segmentet. Ikke mindre enn åtte måneder tok det å belyse hvorfor et metallisk grunnstoff inne var annerledes enn i Sør-Amerika med de samme råvarene.

Rangere bilen gratisFord Ka +: inne, den beste

men utenfor estetiske forskjeller Ford Ka + med modellen som selges i andre markeder er bare viktig, særlig med hensyn til fronten, med en krom trapesformet stor grill samle estetiske DNA modeller av merket de siste årene, og optiske grupper i omvendt pil. Også området bak er nesten identisk med den som selges i India og Mexico, hvor det tilbys tambiénen sedativa versjon, med farge støtfangere fremstikkende legeme (i Mexico, for eksempel, som selges i sin versjon boot).

med en Lengden svært lik Fiesta, (3,92 m 3,94 m Ford Ka +) Er nesten tre centimeter høyere, noe som er i deres romslig hytte med plass til fem personer og det er utvilsomt en av sine beste eiendeler. Lige og godt brukt innenfor Ford Ka + tilbudet har en av de beste tallene for habitability segment, utheving mot rivaler både takhøyde i forsetene, som i beina på bakre beboere. Baksete gir dessuten et stort dimensjoner i det øvre segmentet.

Ford Ka +den stammen kapasitet, men er snarere diskrete, 270 liter (Mindre enn Dacia Sandero bagasjen handlers og Kia Rio), samtidig som muligheten for å brette 60/40 baksetet, hvis det er nødvendig for å øke kapasiteten. Videre er det i cockpiten er vi totalt 21 anvendbare oppbevaringsrom. Fordi alt innvendig er rettet mot praktisk.

Dashbordet, og viser nesten identisk med Fiesta er klart bedre enn sine brødre solgt utenfor Europa. Vel ferdig og med en tilsynelatende følelse av kvalitet, luftigere takket deler ved berøring og enkelte elementer i huden (valgfritt). Her tilbys alt fra de mest grunnleggende modellen system Infotainment Brand oval, SYNC, og Ford MyKey.

Ford Ka +: en motor, to krefter

Motoren Området for den nye Ford Ka + er enkel: en bare 1,2 duratec bensinmotor avledet Fiesta 1,25 i to krefter 70 og 85 hk, både med CO2-utslipp på 114 g / km og en samlet forbruk på 5 l / 100 km. I begge tilfeller er Duratec motor sammen med en femtrinns manuell girkasse. Gjengivelse versjon har en 85 hk Eco versjon, i prinsippet, er deres ankomst ikke ment å Spania-, som omfatter ulike tekniske løsninger for å optimalisere den forbruket. Disse tiltakene er effektive dekk lav rullemotstand, flere konkrete aerodynamiske detaljer og regenererende bremsesystem.

Inne i Ford Ka +Godt utstyrt tilbud seks standard kollisjonsputer og stabilitetskontroll, blant andre. 85 hk versjonen lar deg legge inn klimaanlegg, skinnratt cruise control og oppvarmede seter og bak parkeringssensorer.

ankomst av Ford Ka + er planlagt for september fra en pris på 9900 euro i Tyskland, ja, ikke inkludert betydelige rabatter som er sikker på å konkurrere med Dacia Sandero og Kia Rio.

Du kan også være interessert i:

Ford Fiesta ST200: den sterkeste partiet noensinne

Ford Fiesta ST Ford Focus ST Line og Line: tre tier

EcoBoost Ford Motor driver en ... skateboard!