Hva gjør du hvis du mister bilnøklene

Hva gjør du hvis du mister bilnøklene

Vi innser ikke omfanget av problemet før det ikke har skjedd med oss. Å miste bilnøklene Du kan ødelegge vår tur. også la oss nøklene inne i bilen med det og lukket. Hva kan vi gjøre? Bilutleiefirmaet Sixt har produsert en guide til hvordan å handle for å unngå slike situasjoner, og hvis de oppstår, vet hvordan de skal opptre.

Først av alt bør det bemerkes at Betydningen av å ha to kopier av nøkler bil. Vi for lat til rygg, men å ha denne kopp booking bilnøkkelen gir ro. I tilfelle at en av sett med nøkler er tapt kan vi løse problemet mye tidligere og billigere. Selvfølgelig, hvis du reiser, må du huske å ta en kopi med deg. Alt du vil ha det hjemme 300 km unna.

Hvordan man skal opptre i tilfelle miste bilnøklene

Hvis du ikke har en kopi av nøklene, eller hvis du har det, men egentlig ikke hadde på seg deg når du trenger gjort, er det disse trinnene for å prøve å løse problemet.

- Ring utleiefirma. Hvis du leid en leiebil, er løsningen på tapet av nøklene lett. Du har bare ett eksemplar av nøklene, men leie en bil selskap har en annen kopi, og vil være ansvarlig for å løse problemet.

I denne forbindelse, Sixt Selskapet har en tjeneste "road beskyttelse" det 5,95 euro Oppdateringen inkluderer:

- Key tap: Sixt løser problemet kystfart tilbringe ekstra nøkkel, transport eller forsendelse av nøkkelen, drift sleping og bil erstatning.

- Glemme nøkkelen inne i bilen: Sixt påtar seg kostnadene ved å åpne bilen av bilprodusenten eller ved en av sine partnere, drift sleping og bil erstatning.

- Ring forsikringsselskapet. Det kommer an på forsikringen du har leid. Noen regler dekke søk og presserende å sende ut den andre kopien av bilnøklene.

-Ring kundeservice ditt bilmerke. Noen tjenester kunde bilmerker tilbyr henting fra den andre nøkkelen, ta en kopi og leveres med minimale kostnader.

Hvis du har mistet de to sett med bilnøkler

- Ring bilmerke. Mark er ansvarlig for å gi oss nødvendig informasjon for å løse problemet. Vi må bevise eierskap i bilen som gir våre ID og dokumentasjon av bilen. Prisen varierer avhengig av merke, type kjøretøy og hvorvidt vi beholde nøkkelkode (levert av bilen). Det kan koste mellom 30 og 300 euro.

- Ring forsikringsselskapet. Noen forsikringer tilbyr erstatningsbil mens vi laget en kopi av bilnøklene.

Hvis du lukker bilen med nøklene inne

Hvis du låser bilen, og du igjen nøklene inne, har du et problem, selvfølgelig. I denne situasjonen er det beste ringe forsikringsselskapet å unngå å pådra seg ekstra utgifter. Det finnes forskjellige triks for å låse opp bilen, men de fleste av dem kan føre til skader på kjøretøyet. I denne forstand, bilutleiefirmaet Sixt anbefaler unngå å åpne bilen på egen hånd fordi denne typen raske reparasjoner ofte ikke løse problemet, tvert imot, skaper de andre. I tillegg er mulige skader som kan oppstå i bilen er ofte dyre og vanligvis ikke dekkes av forsikringen.

Du kan også være interessert

Wistiki hjelper deg å finne bilnøklene

G-tag, bilen locator ... og nøkler