Hyundai Tucson 2015, erstatning ix35 i Europa

2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson

den tredje generasjon av kompakte SUV Hyundai for Europa bruker igjen navnet Tucson, etter at sistnevnte har blitt kalt ix35. den nye Tucson 2015 Det åpner stort på den kommende Genève Motor Show, som vil finne sted i løpet av de første dagene av mars i den sveitsiske byen. Ved ankomst på forhandlere Europeiske aksjer er gitt fra andre halvdel år.

Ix35 hensyn til Nye Hyundai Tucson 2015 er 6 cm lengre (med en total lengde 4,47 m), 3 cm bredde (Total 1,85 m) Og to nederste cm (en høyde 1,64 m). I mellomtiden vokser akselavstand 3 cm til total 2,67 m. Med denne økning av de ytre dimensjoner, og en redesignet innvendig, Hyundai Det sikrer at beboelighet og plass for beboerne i den nye Tucson bedret seg noe. På den annen side, bagasjerom ser også økt lastevolum til totalt 513 liter (Vs foregå 465 liter som homologaba ix35).

Fem motorer Euro 6, for nå

mekanisk utvalg 2015 Hyundai Tucson Den vil inneholde fem motorer og skreddersydd til anti-forurensnings standard Euro 6. Bensin, 1,6 atmosfærisk bli tilbudt GDI 135 hk og en turboladet 1.6 T-GDI 176 hk, mens i diesel vil være tilgjengelig en 1.7 CRDi 115 hk, 136 hk 2,0 CRDi 2,0 CRDi og 184 hk. For å fremheve den mulighet at bensinmotor 1.6 T-GDI kan kombineres enten med en manuell girkasse med seks gir, eller alternativt med en automatisk to clutch 7DCT 7 hastighet.

Interiøret Hyundai Tucson 2015Hyundai DNA

den nye Tucson Det inneholder noen av de estetiske detaljene allerede sett i de nyeste produkter Hyundai. Disse inkluderer den frontale, som dominerer ny front grille sekskantede forbundet med led frontlykter, pluss en nydesignet støtfangere og mer fremtredende. Sett i profil, er det der naturen er fremhevet SUV den Tucson, multi kroppen iført 'muskel' og styrke.

i interiør, Hyundai Du ønsker å satse på kvalitet i utviklingen av sin nye Tucson. Som har skjedd i nyere utgivelser bil, har interiøret blitt forenklet med færre knapper og mindre 'liosos' kontroller for sjåføren. I de første bildene ser vi en tone skinnseter 'rød rød'. på forsetene, den sørkoreanske firmaet har bekreftet det vil ha ventilasjon og varmesystem.

La oss snakke om utstyr

i Nye Hyundai Tucson 2015, De omfatter ulike elementer av utstyr som Intelligent åpne bakluken (Det åpnes automatisk for å sikre nærhet smarttasten) og Smart Parkering Assist System System (SPAS) eller automatisk lukeparkering.

den navigasjonssystem ny generasjon Tucson 2015 Det er opp til tre ganger raskere enn den som brukes i de nyeste modellene av Hyundai. Denne multimedia-systemet leveres med et gratis abonnement på sju år TomTom Live-tjenester (Med forbehold i henhold markedet spesifikasjonene).

Når det gjelder sikkerhet og kjøring assistanse, den New Tucson 2015 innlemme interessante enheter som autonomt nødbremsing system -med tre driftsmodi: fotgjenger, byen og interurban. også inkludere kontroll og overvåking av ufrivillig Lane Departure (Kommer innflytelse aktivt i retningen for bilen for å fortsette å kjøre i høyre felt), system for kryss traffikkvarslinger i det bakre området (bruker en radar som styrer opp til en betraktningsvinkel på 180 grader), kontroll blind, trafikk og informasjonsskilt og fartsgrenser aktivt panser, som stiger for å dempe slag og minimalisere skade er truffet til en fotgjenger eller syklist.

Du kan også være interessert

Geneva Motor Show 2015