Den syv finalistene Car of the Year 2016 i Europa

Årets bil i Europa 2016: 7 finalisterÅrets bil i Europa 2016: 7 finalisterÅrets bil i Europa 2016: 7 finalisterÅrets bil i Europa 2016: 7 finalister

Av de 35 aspirerende modellene Årets bil i Europa 2016, 58 europeiske dommerne har gjort en første utvalg å velge syv finalister som vil konkurrere om beste bilen for 2016. Nå er det på tide å se, revurdere både Audi A4, BMW 7-serie, Jaguar XE, Mazda MX-5, Opel Astra, Skoda Superb og Volvo XC90 til å møte etterfølger dagens vinner, Årets bil i Europa 2015 er den Volkswagen Passat. Hver jury har 25 poeng skal fordeles på minst fem modeller, og kan ikke overskride en grense på 10 poeng for en modell. Avstemningen vil finne sted den siste uken av februar for å bli offentliggjort Vinneren av Årets bil i Europa 2016 kvelden før starten av bilutstillingen i Genève 29. februar.

Audi A4

Uklanderlig utførelse kvalitet, bilens teknologier og en dynamisk pluss Jeg hadde mislyktes forrige generasjon. Han kan straffe skandalen av Volkswagen Group dieselmotorer.

BMW 7-serie

Den har alt og alt du har er den beste. Det er en type bil du kan knapt få høyt på endelige avstemningen fordi eksklusivitet og pris posisjonering er den viktigste handicap.

Jaguar XE

Interessant alternativ til sedan tyske Premium. hans sport følelsen kan ripe mange stemmer, Som sin annen utforming enn det som er vanlig å datere Audi, BMW og Mercedes.

Mazda MX-5

Det er alltid en tilfredsstillelse som et nisjeprodukt passere kuttet. Og mer et flaggskip modell, ikonisk i sin nyeste generasjon. Kjærlighet til stil, gøy å flyger... Du kan ripe en masse poeng og være svært høy.

Opel Astra

Min store favoritt fordi den representerer som ingen habitually Det er en vinnende bil Car of the Year. Det er et volum modell som har utviklet seg sterkt for å plassere det på høyde med de beste i segmentet.

Skoda Superb

fant ikke sprekker, er det et produkt fyldig og rund, med et pluss på emosjonell design som til nå var i Skoda. Space kong, dra nytte av Volkswagen Group arsenal av mekanisk og teknologisk nivå ... Den nåværende Årets bil i Europa er en sedan, Volkswagen Passat, ¿gjenta type bil juryen?

Volvo XC90

Det har vært vanskelig å få denne nye generasjonen, men kommer med styrke når det gjelder utvendig utforming og spesielt innvendige og mekaniske løsninger, tilkobling, kvaliteter... Det er den eneste SUV fra listen, og argumenter for å stå opp til tysk hegemoni.

Du kan også være interessert

- Årets bil i Europa 2016: de 35 finalekandidater

- Volkswagen Passat Car of the Year vinneren 2015