Dette er den nye bilen Schwarzenegger: den første elektriske Hummer Verden

Dette er den nye bilen Schwarzenegger: den første elektriske Hummer Verden

Østerrike har levd en av de mest surrealistiske situasjoner i bil verden de siste årene. Og det er da vi sa at markedet for elektriske biler kan revolusjonere bilindustrien, vi hadde aldri trodd at det ville ende opp fører til en gal kombinasjon som har satt sammen en Hummer med en elektrisk motor og Schwarzenegger.

Dermed signering elektriske batterier Kreisel Electric Han har levert i Østerrike verdens første elektriske Hummer Arnold Schwarzenegger. Dette selskapet sier kan rival Tesla som til kvaliteten på sine batterier og for å bevise det har gjort et ikon av forbrennings biler i en elektrisk.

For å gjøre dette, Kreisel Electric har gitt denne Hummer H1 to elektriske motorer kombinert gir 480 hk firehjulsdrift. Dette fører til summen av motorer og batterier nå 3300 kg, så det er en prestasjon som den legendariske off-road når ikke ubetydelig figur av 300 km autonomi og 120 km / t toppfart.

"En bil å kjøre gjennom landskapet uten å vekke sauene", Sa Markus Kreisel i en presentasjon der det har vært vitser, drar nytte av åpningen av en butikk i firmaet i Østerrike.

Et nært vennskap

Og, til tross bildet kan vi ha av Schwarzenegger, bodybuilder, skuespiller og politiker er forpliktet til spredning av elektriske biler, så det er ikke første gang Kreisel Electric electrifies en av sine mest elskede modeller. Schwarzenegger har også en Mercedes G-klasse som avgir ingen skadelige utslipp.

Østerriksk har ikke ønsket å gå glipp av muligheten til å spøke om hans nye kjøretøy og sa at hvis Kreisel Electric fortsetter å avansere sitt prosjekt, neste gang vil reise i en elektrisk plan.

Du kan også være interessert i:

Schwarzenegger gjør din Mercedes G Class i en elektrisk (video)

Arnold Schwarzenegger og biler, den lille juveler Terminator ...

Uro: den "Hummer" Spanjoler som kanskje ikke har hørt