Seat Leon ST, Vi har allerede familie!

Seat Leon ST, så er familienSeat Leon ST, så er familienSeat Leon ST, så er familienSeat Leon ST, så er familien

Nye Seat Leon ST familie, video

For den offisielle lanseringen, har Seat valgt Frankfurt Auto Show (Tyskland) i september. Men måneder før har gitt oss muligheten til å røre og rote rundt inne.

Seat Leon ST familieden Nye Seat Leon ST vokser 28 cm i lengde med hensyn til versjon 5-dør legeme (således målte 4,54 meter) Og alle disse centimeter fokusere på bakakselen tilbake, noe som skaper en balansert pakke.

Bagasjerommet og interiør

Når du åpner bagasjerommet, bruker vi emblem av merkevaren, "S". Ingenting å kritisere. Og er at første øyekast, stammen av Leon ST presenterer store og praktisk, med en flat laste munn noe som vil lette vår virksomhet sikker lasting og lossing. Ae vel plass for sin vanlige flate nesten kvadratisk grunnflate (102 cm lang x 100 bred, ifølge våre målinger), mende 587 liter og De kan utvides til 1470 liter med baksetene. Når du legger i bagasjen, trekke tilbake skuffen med enkelt trykk lett på, og oppdaget to små hull i sidene for å stoppe små gjenstander, høflighet lys og stikkontakt 12 volt. Og hvis vi ønsker å øke avstanden, har vi muligheten til å senke boot gulvet noen centimeter (litt over 11). Dette ligger under reservehjul, selv om det kan godt være konvensjonell.

Bretting av de bakre setene, i tillegg til vanlige fremgangsmåter, på begge sider av støvelen er plassert noen praktisk skyttere trekker seg (40/60) komfortabelt og enkelt. og vi vil ha et bredt flate hovedsakelig jevn belastning nesten 187 cm lang tid å røre foran seteryggen. Det vil være noe til hinder for å ta vår sønn sykkel eller kjøpe møbler på Ikea. For å gå tilbake setene til sin utgangsstilling vil gjøre driften fra inne i kupeen. Sete Leon seter ST er faste og bevegelige i lengde, så i den forbindelse kan vi ikke få mer jord til especio belastning.

For å lukke det, som ingen lockout, vi skyve porten hardt hvis vi utføre operasjonen ved en bevegelse.

I tillegg til sin nye linje og bagasjerommet, ST tilbud panorama tak som vokser med legemet og dekker mellomrommet mellom forsetene og den bakre, nyhet i familien modellen som sine brødre 3 og 5 dører taket dekker bare forsetene. En annen eksklusivitet i ST-familien er gardiner for vinduene av baksetet for å bli tilbudt som et alternativ, samt takstativet at vi vil ha dem i krom eller bilens farge.

Blant listen av teknologiske valgfrie elementer i tillegg til de integrerte LED-lykter, har den adaptiv hastighetskontroll radarnærhets ACC og DCC adaptiv chassiskontroll, modifiserende dempekarakteristikk. Han sluttet seg først til Leon familien i ST, som både SC og 5 dører legge den senere. Det inkluderer også standard bremse multicolisión, døsighet detektor, bjelken assistent og kontroll kolonne assistent. For underholdning, har operativsystemet Seat Easy Connect, som styrer funksjonene til underholdning og kommunikasjon, blant annet gjennom en 5,8 tommers berøringsskjerm på dashbordet.

Seat Leon ST familieinne, Det indre av familien er identisk til de Leon 5 dørene av design, materialer og kvalitetsinnstillinger. Så er det plass til ben og skulder i ryggen seterad, fordi selv om vi fortsatt har ingen offisielle tiltak vi sjekke vår meters ingen forskjell. Hodestøtter på de to sideplassene har omfattende i høyde, ikke i sentrum, slik som kan plasseres i riktig posisjon for høye personer.

motorutvalg

Det vil ha en rekke svært like thrustere som er i 5-dørs og SC. i bensin, kan velge mellom to varianter med 1,2 drivmiddel TSI, 86 og 105 CV, og den endelige tilførsel vil være 1,8 TSI 180 hk og 250 nm dreiemoment. Utstyrt med start-stopp-system start&stoppe, 105 HK motor forbruker 4,9 l / 100 km og utslippene ved 114 g / km CO2. Dersom våre preferanser er rettet til diesel, ST utstyre TDI med effektområde mellom 90 og 184 hk. De 2,0 TDI 150 hk registrerte forbruk 4,1 liter og utslipp av 106 g / km for CO2. Markerer CR 2.0 TDI 184 HK og 380 Nm dreiemoment, med et forbruk på 4,3 liter og utslipp av 112 g / km, som er tilgjengelig bare i FR etterbehandling.

Seat nye stjerne har allerede planen: Det vil bli presentert i september, vi deretter kjøre i oktober for å trykke forretningene senere i år. Siden det fortsatt er mer enn fire måneder for kommersiell start, Sete teknikere utvikler seg ferdig og opsjoner, så for nå litt mer kan vi avansere deg i denne forbindelse. Har din pris? Ovenfor, selvfølgelig, av de 14990 euro som deler 5-dørs versjonen.

Legg merke til at ...

Stammen av sete Leon ST har et volum på 587 liter. foreløpig det er bare to familie biler av samme utvendige dimensjoner (MQB har samme plattformen) med et større stammen: Skoda Octavia (610 liter og en 10 cm lengre legeme) og VW Golf Variant (605 liter og samme lengde av legemet Toyota). En Hyundai i30 CW og Kia cee'd Sportswagon ha 528 og 510 liter respektivt.