Nye Mercedes C Class 2014, nå i salg

Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014

den ny generasjon av Mercedes klasse C Det er nå tilgjengelig i det spanske markedet, først i sedan-body versjon sedan og bare tre motorer. Blant kjennetegnene på ny klasse C Vi fremhever sine nye byggemetoder, med den massive bruken av aluminium (Omtrent 40 prosent mer enn den foregående generasjon), som gjør det gir middels til 100 kg mindre, som det oversettes direkte til lavere drivstofforbruk (opptil 20 prosent mindre De annonsert at de vil bruke sine motorer).

Prisene Mercedes-Benz C Class 2014

Mercedes-Benz C 180 Berlina: 34,950 €
Mercedes-Benz C 180 Berlina 7G-TRONIC PLUS: 39227 €
Mercedes-Benz C 200 Berlina: 39,850 €
Mercedes-Benz C 200 Berlina 7G-TRONIC PLUS: 42755 €
Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Sedan: 39,450 €
Mercedes-Benz C 220 BlueTEC 7G-TRONIC PLUS Berlina: 42245 €

Interiøret Mercedes C-klasseden Nye Mercedes C Class 2014 Den vokser i størrelse enn forrige generasjon, med en lengde på 4,686 mm (80 mm), en bredde av 1,810 mm (40 mm) og en akselavstand 2,840 mm (80 mm). Med disse endringene, er det klart at i signering stjernen ønsker å tilby mer plass for passasjerer, som i sin tur vil også ha større lastevolum i bagasjerom, at en del av 480 liter kapasitet.

Interiøret i den nye C-klasse Det er svært lik CLA og klasse A, med funksjoner fem sirkulære ventiler. Trekker oppmerksomheten til nye berøringsskjerm i midten av dashbordet hvis virkemåte er meget lik den gjeldende tabletter, så det støtter alle typer gester og fingerbevegelser på denne. En annen bemerkelsesverdig i kupeen og nivåer valgt som utstyrselementet, blir funnet i systemet nærvær projiserer informasjon på frontruten Head-up display.

Mercedes klasse C Leder Up DisplayLetter motorer: Diesel, bensin og hybrid

mekanisk utvalg Nye Mercedes C-klasse, begge versjonene diesel som bensin, Den er tilpasset for å møte kravene til den anti-forurensnings standard euro 6. Ved første, det eneste tilgjengelige Diesel C 220 BlueTEC 170 HK og 4,0 l / 100 km forbrukeren, i tillegg til drivstoff C 180 og C 156 HK 184 HK 200.

Senere, den nye C-klasse Diesel vil montere på tilbud 1.6 turbofiresylindret effektnivåene 115 og 136 hk kilde Renault (Husk at siden en tid siden Daimler og Renault-Nissan-gruppen etablert et samarbeid innen mekanisk saks skyld). Oppå tilførsel av diesel, det vil også gi en 2.2 204 hk, pluss en lovende og effektiv C 220 BlueEFFICIENCY Edition 170 hk. Alle dieselmotorene vil ha systemet SCR Selektiv katalytisk reduksjon og spesiell additiv AdBlue. Med samspillet av begge, hjelper det å redusere nivåene av nitrogen oksid NOx.

i bensin, kraftigere versjoner fire sylindere kommer også til å tilby 238 hk, pluss en 333 hk V6. Hvis dette varierte tilbudet mekanisk vet du nylig signert stjernen fremover vil det være en hybrid C Class, først med Hybridversjonen C 300 BlueTEC med en termisk motor av diesel 204 hk og elektrisk av 27 CV. For denne varianten, er en gjennomsnittlig forbruk avansert 3,9 l / 100 km.

bokser sekstrinns manuell girkasse og automatisk 7G-Tronic Plus 7-trinns også de blir oppdatert etter tilby høyere doser av effektivitet og dynamikk. I tillegg til bakhjulsdrift, vil det være mulighet til å velge versjoner permanent firehjulsdrift 4Matic. Et nivå på understell, C-klasse også den presenterer forskjellige nyvinninger, slik som muligheten til å velge en ny type luftsuspensjonsmultimodus understell konfigurasjon som innstillingsjustering av fjærer og dempere. Gjennom kommandoen Agility Velg, ikke bare justere disse parametrene, men også de som er knyttet til gassrespons og endring kan velge mellom fire muligheter: Eco, Sport, Sport + og individuell.

Mercedes C Class 2014Aerodynamikk, komfort og sikkerhet

Aerodynamikk er en annen av de viktige elementene som utvikler Mercedes-Benz De har lagt spesiell vekt på ny klasse C. Nemlig, kunngjør det en Koeffisient Cx 0,24, en rekord blant sine mest direkte konkurrenter, BMW 3-serie og om de Audi A4.

Siden undertegnelsen av stjernen er store standarder også løfter komfort og knirkefritt, med et stort arbeid gjøres i form lydisolering og nivå vibrasjoner. Til slutt, når det gjelder sikkerhet og assistenter kjører den nye Mercedes Class kan innlemme mange av systemer og utstyr i teknologisk paraply Intelligent Drive, mellom deg utmerke den adaptive cruise control med nødbremsing enheter, systemet advarer utilsiktet filskift, kontroll blinde flekk deteksjon enhet av trøtthet og tretthet, blant andre.

Du kan også være interessert

- Mercedes Intelligent Drive Safety video

- Mercedes S500 Intelligent Drive, som fører ned alene!