10 villeste prototyper og merkelig historie, bilder

Topp 10 mest sjeldne prototyper av historieTopp 10 mest sjeldne prototyper av historieTopp 10 mest sjeldne prototyper av historieTopp 10 mest sjeldne prototyper av historie

La oss innse det, prototyper presentert av de bilmerker de ikke er ofte vår smak. Og på en måte, de all risiko for å tro det, og vi setter pris på at tør å, fordi det er det konseptbilen: lansere en órdago, et design, et konsept ... og se reaksjonen til folk. Og hvis ikke, ta en titt på vårt bildegalleri.

Hvis disse prototypene blir akseptert, kan de tilpasse seg markedet og dagens virkelighet for øyeblikket. Hvis du ikke har gode meninger, kan du alltid riktig og merker kan peke i andre retninger, siden det ikke går på salg.

Vi tok fordel av disse prototyper som har vært mest merkelig, Og vi tør å kalle dem gale. Nevnt i vårt bildegalleri du vil se 10 sjeldneste prototyper av historie, alltid under vårt syn. Og tror ikke vi snakker om prototyper av utenlandske produsenter, og at ingen vet: i vår topp 10 er merker som Audi, Mercedes, Ford, Peugeot, Citroen, Honda, Nissan, Renault, Ferrari og Lamborghini.

Audi Urban Concept (2011)

Du kan også være interessert

De styggeste bilene i verden er ...

Det mest spektakulære prototyper 2015

Audi Urban Concept

Ferrari 512 Modulo Pininfarina en amerikansk millionær

Citroën Lacoste Concept

Honda Puyo, skinner bilen

Nissan Pivo 2

Lamborghini Egoista Concept, en annen 50-årsjubileum gave

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis