McLaren P1, de første bilder av dets indre

McLaren P1 indreMcLaren P1 indreMcLaren P1 indreMcLaren P1 indre

Som Hans og Grete, McLaren vi vil forlate 'brødsmuler' i form av informasjon og bilder som vil ta oss, på bare noen få uker, den endelig versjon av etterfølgeren til legendariske McLaren F1, P1. Det er i Geneva Motor Show hvor vi vil vite hvordan det vil se nye superbil fra Woking, en av de mest etterlengtede utviklingen på dette årsskiftet.

Det har vært på Facebook for McLaren hvor de har avduket første tre bilder av indre den P1 og, overraskende, er det vist like spektakulært som eksteriøret. en minimalistisk design, med fokus på detaljer, som i MP4-12 C, enkel og førerorientert. Som 'cockpiten på et jagerfly', Mclaren avslører, søker kompromiss mellom komfort og kontroll "av alle elementer innenfor rekkevidde for sjåføren, som full klimakontroll, den navigasjonssystem eller lydutstyr -developed sammen med Meridian-.

Det er velkjent McLaren tradisjon for å bruke karbonfiber i deres modeller, å bane dette på 80-tallet med biler som feide i formel 1, på det tidspunktet. Vel, bruker denne inne i McLaren P1 meget lette og ultrasterke materialer for nesten hver og en av hjørnene: den flytende midtkonsollen, den dørpaneler, den tak Interiør, den dashbord og ratt Det er til stede karbonfiber.

den besettelse med letthet av McLaren når det punktet at Det har blitt fjernet det øverste laget av harpiks carbon fiber, slik at det å lete etter en mer naturlig utseende. Selv matter, valgfri, er utstyrt med et spesielt lys stativ.

den typen sportsseter 'bøtte', i en blanding av Alcantara og skinn, veier de bare 10,5 kg hver. Det har blitt brukt minimal skum, innesluttet i et ultratynt lag av karbonfibre og også meget lette støtter. I mellomtiden, Alcan og karbonfiber er også til stede i hjulet.

McLaren P1, de første bilder av dets indreTo mer informasjon ring vår oppmerksomhet, vurderer bildene relayed av McLaren. Den første, som synes å være en panorama tak; og andre, digitalt instrument Ligger bak hjulet, med den cuentavueltas i horisontalt arrangement og når 9000 rpm, stil av Formel 1.

I de kommende ukene vil McLaren avsløre mer informasjon om deres nye dyret. P1, får nærmere beskjed i dybden. Hva vi gleder oss.