Lexus RX 2016: bilder og data i fjerde generasjon

Lexus RX, og er den fjerde generasjonenLexus RX, og er den fjerde generasjonenLexus RX, og er den fjerde generasjonenLexus RX, og er den fjerde generasjonen

den fjerde generasjon Lexus RX SUV palm og ser etter sin presentasjon med stil i Hall of New York 2015. mest solgte bil over 26 år lange historie av Lexus-noe mer enn 2,1 millioner enheter så dypt forlater avalan- fornyer sine intensjoner veldig klar: være en av de mest interessante i det voksende markedet luksus SUV.

den DNA utformingen Lexus RX 2016 (eller Lexus RX IV) Er ikke nytt, siden det er ganske like, spesielt frontal- med sin lillebror, ikke mindre spektakulært NX. Foran området ledes av en fremtredende støtfangere aggressivt utseende, allerede karakteristisk typen lykter med L-formet LED, teknologi som også er til stede i tåkelysene.

Sett i profil, Lexus RX fjerde generasjon viser dynamikk og eleganse i like deler, med det skarpe fallet bakre takhellingen, bilde og likhet av kupeer. De gir også en stor attraksjon en prangende legering Variansen diameter 18 til 20 inches (Avhengig av klasse), mens i den bakre sone tar sin rolle spoiler diskret størrelse, hodelykt LED-teknologi og enderør integrert i bunnen av støtfangeren.

Fjerde generasjon Lexus RXInteriør teknologi og luksus

Ifølge de første bildene Lexus RX, Japanske selskapet reservedeler ingen innsats for å tilby et fremragende finish og høy materialkvalitet. Teknologien begynner raskt å forføre både sjåføren og de andre følgesvenner, med systemer som HUD (leder Up Display) projeksjonsinformasjon på frontruten og system tilkobling, navigasjon og underholdning utstyrt med en stor skjerm size høy oppløsning 12,3 inches.

beboer av bakseter, Lexus lover mer plass tilgjengelig for både ben og knær stoppe. Den side baksetene har oppvarming pass og kan foldes sammen i et 60/40 forhold. Dette området reisende kan nyte sin favoritt underholdning gjennom to nye skjermene 11.6 tommer plassert etter nakkestøttene på forsetene.

En bensin hybrid

utgangspunktet, Lexus bekreftet RX IV en strømforsyning består av to alternativer. I begge tilfeller, og i fravær av den offisielle utgivelsen av data forbruk og CO2-utslipp, sikrer luksusmerket av Toyota at RX dette er mye mer effektiv. Spesielt første annonserte den i en versjon RX 300 bensin motors 3,5 V6 direkte innsprøytning 300 hk og for det andre, RX 450h hybrid variant som kombinerer en bensinmotor 3.5 V6 Atkinson syklus med en elektrisk motor-generator (den totale utbytte av hybridsystemet er 300 hk).

Chassis og sikkerhet

Lexus sikrer at nytt fjerde generasjon RX Det har økt torsjonsstivhet av legemet. Opphengningssystemet er også blitt optimalisert, mens fremhever for første gang i RX tilgjengeligheten av et system adaptiv variabel fjæring (AVS).

Fjerde generasjon Lexus RXDen totale system sikkerhet og delta kjøring Lexus Safety System legger også verdien til den nye RX IV. Blant de mange enheter inkluderer PCS system Pre-Crash kan automatisk stoppe i visse omstendigheter, system for overvåking og varsling av ufrivillig skifte kjørefelt, automatisk kontroll skiftet fra kort til lang og tilbake lys, vinkel kontroll død, det perifere overvåkingssystem Vis Monitor, adaptiv cruise control Radar cruise control og bak styresystem trafikk veikryss og veikryss.

Den vokser i nesten alle dimensjoner

med 4,89 m lang, 1,89 m bred og 1,69 m høy, den nye Lexus RX IV Den vokser i 12 cm lange og 1 cm i bredde, mens høyden er mindre i 1 cm. den akselavstand øker fra 2,74 m til RX III 2,79 m (5 cm) av denne fjerde generasjon.