Nye Audi A9, A7 stort i 2016

Nye Audi A9, A7 stort i 2016

stor teknisk referanse Audi for de kommende årene vil være ny generasjon Q7. Dette luksuriøse SUV vil bli den store rullende laboratorium der signeringen av de fire ringene vise sitt fulle potensial i form av sikkerhet og kjøring assistenter. den nye A8 vil arve nesten alle disse systemene, som en annen overraskende og gode innovasjoner Audi: den upublisert A9.

Tok feil som trodde nye A8 Det ville være det høyeste uttrykk for en saloon i henhold luksus Audi. Vel, med nye A9 og i henhold til den informasjonen som har motorveien, Ingolstadt firmaet ikke bare ønsker å tilby en eksklusivt produkt, men også med mange sportsfargestoffer.

I henhold til illustrasjonen som hører til denne artikkelen, foran nye A9 vedta Ny singel frame grillen, en hodelykt belysnings teknologi LED Matrix og en silhuett med mange fargestoffer coupé hvis bakre området minner oss om den nåværende A7 Sportback. Kan vi anser derfor A9 fremtiden A7 så stor? Fordi til en viss grad, ja.

Hvis den nye generasjonen A8 Det vil være en stor innsats for aluminium både understell som innendørs og karosseriet, A9 også det gjør bruk av dette materialet, men som i andre modeller som har forberedt Audi andre blandinger benyttes komponenter like Veldig sterk og lett.

Når det gjelder motorer og plattformer, Audi og Volkswagen-gruppen MQB modulplattformen utnyttes for tverrgående motorene i de kommende år, som den minst kjent MLB for langsgående motorer. I denne siste plattformen, angir både fremtiden Q7 som nye A8 og A9.