Nissan Micra 2017: å teste en mer attraktiv og sofistikert bil

Nissan Micra 2017, ny generasjon europeiske smakNissan Micra 2017, ny generasjon europeiske smakNissan Micra 2017, ny generasjon europeiske smakNissan Micra 2017, ny generasjon europeiske smak

Nissan har allerede lagt ut for salg den siste generasjonen Nissan Micra, den femte (første generasjon i Spania bare solgt på Kanariøyene), hvis første leveransene vil begynne å skje i mars. På tidspunktet for lanseringen, Nissan Micra Det vil være tilgjengelig med en motor Diesel 90 hk og tricilíndrico bensin, også 90 CV, både turboladet. I mars vil gi ut en tredje mekanisk tilgang 73 CV, Atmosfærisk og tre sylindre. Med dette tilbudet er dekket, ifølge Nissan, 80% av etterspørselen etter motorene i Spania. Dette betyr ikke at i fremtiden, og alltid tar hensyn til kommersiell påvirkning som får den nye Nissan Micra, de kan ikke bli med nye versjoner til området. For eksempel, en hybrid løsning kan en bensinmotor 4 sylinder og automatisk overføring. Det som er sikkert er at vi vil se kjører på våre veier mer enn sin forgjenger, en bil som ikke har kommet til å høste suksess for de første utgavene av Nissan Micra.

den nye Nissan Micra Den er produsert i Frankrike, i fabrikken at Renault-Nissan-alliansen Det har i Flins. Det har blitt designet og utviklet i Europa, tenker bare europeiske driver smak. Dette forventes å øke salget av denne bilen i Spania, nemlig 46% i forhold til forrige generasjon, som var en helhetlig tilnærming bil produsert i Thailand. den nye Nissan Micra deler noen elementer med Renault Clio, inkludert motor og girkasse, og faktisk hans berøring kjøring minner den franske bilen, men med større kjørekomfort, en liten fordel i kjøreegenskaper, kanskje for godt arbeid gjøres på lydisolering og suspensjoner - og morsommere én retning.

Nissan Micra 2017: Behavior

oppførsel Nissan Micra Det fremhever nivået likevekt og stabilitet, nærmere den til en kompakt verktøy, og dens svinger agility. På den annen side, tar Nissan Qashqai ikke bare multifunksjonsfargedisplay 5" hele instrumentpanelet, men også systemene Intelligent Ride Kontroll og Intelligent Control Trace. Den første tjener til å redusere vertikale svingninger av legemet -at ført over en hastighets bump, for eksempel, mens den andre bidrar registrere bilen på tegnings mer nøyaktig, både selektiv påføring av bremsene og motoren, men uten å forstyrre den drivende og uten å være påtrengende. Et annet interessant element er automatisk bremsing foran overvåking og fotgjenger deteksjon standard gjennom hele området, den perifere kamre, den blind vinkelføler og active lane keeping, ikke virker på den retning, men stopper hjulene fra side til å hente banen for bil, om dette ved en vibrasjon i rattet.

Nissan Micraden Nissan Micra også bryr seg om elementer i livet ombord for eksempel tilkobling med protokollen Apple carplay, en lydutstyr utviklet av Bose surround funksjon og ekstra høyttalere i nakkestøtten av driveren, navigatør, etc., alltid avhengig av valgt finish, noe som kan være Visia, Visia +, Acenta, N-Connecta og Tekna.

Etter eksempel Nissan Juke, den tilpassing er et annet punkt å vurdere. annerledes farger å velge for dekk, skjørt og utendørs sconces kropp og vinyler for panseret, taket og sidene. I sin tur, inne er det også mulighet til å velge en rekke farger for møbeltrekk og luksuriøs finish imitert skinn, til stede på dashbordet og dørene. Resultatet er meget slående, og en utførelsesform som betegner kvalitet. En suksess som helt sikkert vil snakke.

Du kan også være interessert i:

Vi kjører den nye Nissan Micra 2017

Nissan Micra 2017 priser fra 13.500 euro

Nye dueller selger: Citroën C3 vs Nissan Micra