Mercedes S65 AMG Coupe, elegant og sporty luksus

Mercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG Coupe

Range Mercedes-Benz er forberedt for ankomsten av en bil som kombinerer eksklusivitet og sportslighet: den nye S65 AMG Coupe. Med en motor 6,0 V12 biturbo 630 hk, Dette luksuriøse versjon Klasse S Coupe Den har alt går for det å bli seg selv i en av de mest spektakulære biler i øyeblikket.

I de grunnleggende egenskapene til Mercedes S 65 AMG Coupé Den viser også sitt maksimale dreiemoment 101,97 MKG, tilgjengelig mellom 2300 og 4300 omdreininger pr. For kroppstype (kupé) og filosofi, denne ny S 65 AMG Coupe Det kan betraktes som den direkte arving CL 65 AMG. Konfrontert med dette, sier Mercedes den S 65 AMG Coupe Det er mye mer effektiv, med en gjennomsnittlig pris på bensin 11,9 l / 100 km (2,4 l / km Med mindre CL 65 AMG), mens nivået av CO2 forblir kunngjort i 279 g / km. I forhold til miljølover i EU, er denne sporten variant S 65 AMG Coupé allerede tilpasset seg holde anti-forurensning standard euro 6.

Mercedes S 65 AMG indre CoupeSom vanlig i denne type superbiler, de fordeler foreløpige nytt Mercedes S 65 AMG Coupé ikke skuffe, med en akselerasjon av 0 til 100 km / t i 4,1 sekunder (0,3 sekunder hurtigere enn CL 65 AMG), mens den maksimale hastigheten er elektronisk begrenset til 250 km / t.

Avansert, intelligent teknologi

Blant de teknologiske bataljonen som skjuler under sin slanke og sporty design, Nye Mercedes S 65 AMG Coupé omfatter systemer så som suspensjoner Magi kroppsbeherskelse samvirker med enheten Road Surface Scan. Ryggraden av både et stereoskopisk kameraet er plassert på den sentrale speil med en overraskende evne til avbildning, i den grad som kan analysere eventuelle uregelmessigheter i asfalten som skal sirkuleres. Således vil systemet sende all informasjon som er samlet for å fremstille suspensjoner på forhånd, slik at kjøretøyet står overfor hver av metrene av asfalt med det beste tidspunktet og hjuloppheng. Med begge enhetene, sikrer stjernen signeringen at store doser av komfort for passasjerene når kjøretøyet har en flott sportslig effektivitet oppnås. Faktisk er justering av spjeldene innstilt for å minimalisere den mulige minimum krengning.

Mercedes S65 AMG Coupe Utvendiggearbox AMG Speedshift Plus 7G-Tronic Det er ansvarlig for å overføre asfalten full kraft av Mercedes S 65 AMG Coupé. Denne overføring har tre operasjonsmodi: C (Controlled Efficiency), Sport (S) og manuell (M). ECO start / stopp og stopp-start-motorsystemet aktiveres automatisk ved å velge den modus C.

konvensjonell batteri S 65 AMG Coupe Det er litium-ion (i stedet for konvensjonelle bly), noe som betyr sparer rundt 20 kg. Ikke første gang en sporty bil bruker et batteri av denne typen (i noen versjoner av Porsche 911 GT3 Det tilbys som et alternativ og for tiden eier S 63 AMG / S65 AMG sedan og Mégane R.S. 275 Trophy har også lignende batteri).

Systems sikkerhet innrammet i teknologi intelligent Drive også de er laget for å tjene S 65 AMG kupé. Ankomsten av de mektigste bilen tidspunktet for undertegning av stjernen er beregnet for oktober. Prisene for det spanske markedet har ennå ikke blitt annonsert (startpris i Tyskland inkludert skatter er 244,009.50 euro).

Du kan også være interessert i:

- Intelligent Drive sikkerhet, video

- Mercedes S63 AMG Coupe

- Mercedes S63 AMG

http://www.autopista.es/novedades-coches/articulo/mercedes-s63-amg-96154