Jarama tilbake til Volkswagen GTI Day: Ikke gå glipp av det!

Dag GTI, Volkswagen returnerer til Circuito del JaramaDag GTI, Volkswagen returnerer til Circuito del JaramaDag GTI, Volkswagen returnerer til Circuito del JaramaDag GTI, Volkswagen returnerer til Circuito del Jarama

Den 8 juli, Jarama krets vil være vert for andre året, dagen organisert av Volkswagen GTI, organisert for de som har hatt dagen Volkswagen Golf GTI siden den første utgivelsen 41 år siden. Alle deltakere kan nyte musikk, konkurranser, lotterier og aktiviteter for barn.

Tyske merkene ønsker å slå fjoråret hvor 6.500 fans og 1500 Volkswagen Golf GTI avtale på Jarama ble gitt. En avtale hvor vi kan nyte massiv parade av syv generasjoner modell, en tombola å teste den nye GTI og GTE (plug-in hybrid) i Madrid rute, en butikk der du tar en suvenir eller aktiviteter for barn, alltid med sportsmodell som hovedperson.

Hvis du elsker konkurranse, har Volkswagen utviklet GTI-ErAce. I løpet av dagen vil du ha tilgjengelig flere simulatorer for å få den beste tiden du er i stand i Madrid tomten. Topp 30 vil gå til en semifinale der han vil bli gjenopptatt en rask runde. Av disse vil 12 nå finalen der vinneren vil bli belønnet med en co-kjøring ombord i en Golf GTI TCR og prøvekjøre den nyeste modellen.

også, De er trukket mellom deltakernes kretsen 600 tester å teste Volkswagen Golf GTI og GTE. De heldige vil få anledning til å drive mer sporty modeller av merket med en instruktør som vil gi nødvendig informasjon for å få best mulig ytelse til bilen. I tillegg er en annen 40 copilotajes trekkes ombord løps versjon TCR.

Paradene gjennom kretsen

Hvis du kommer til krets bord i en Volkswagen Golf GTI du har parkering og gratis adgang for deg og fire andre ledsagere. Hvis, derimot, ønsker du din modell ding på Jarama, en post på 15 euro som gir VIP parkeringsplass er tilgjengelig paddock, caravan reise kretsen og velger å være den beste modellen for din generasjon GTI. Dersom, på den annen side du eier en GTE, kan du parkere gratis i paddocken og motta en gavebutikk Volkswagen.

Du kan også være interessert i:

Volkswagen GTI TCR, teste GTI racing

Volkswagen Golf GTI First Decade, den 400bhp Golf

En baby handle GTI (video)