Topp 10 prototype biler av 2016

10 konseptbil 2016 Autopista.es10 konseptbil 2016 Autopista.es10 konseptbil 2016 Autopista.es10 konseptbil 2016 Autopista.es

Fra bilutstillingen i Detroit i januar, til Hall of Los Angeles i november, gjennom den europeiske Limousiner Genève og Paris, og mange andre globale sammenkomster, har vært utallige innovasjoner som forlatt oss denne 2016. biler "kjøtt og blod"Klar til å registrere og fører dem ut, men også mange konsepter prefiguring oss utforming, den teknologier og motorer den fremtiden. Av disse, disse 10 her minner vi dere, vi er som vi håpet.

Neste BMW Vision 100

For å feire sin hundre jubileum, BMW viste oss Neste Vision 100, en futuristiske modellen vi viste utviklingen av biler ville oppleve i følgende 100 år. Det tyske firmaet sier at denne konseptbilen allerede har implementert systemer og tilkoblingsenheter og menneske-maskin-interaksjon som stadig vil bli mer populært i løpet av de neste tre tiårene i bilindustrien. den BMW Vision Concept Neste 100 Det er en prototype bil av kjøring autonom a la carte, som foreslår å "dirigent" og hans følges to moduser av drift: "Enkel" og "Boost". måten "Enkel" valgt kjøretøy innvendige endrer struktur og rekonfigurerer sikte på å gi hytta så behagelig og behagelig som mulig. På den annen side, måten "Boost" Det er en orientert kjøring; rattet tilbake til sin naturlige tilstand som skal håndteres av føreren, mens setene er anordnet i den konvensjonelle stilling og Leder Up Display bare prosjekter vedrørende reiseinformasjon (i tillegg til de grunnleggende tekniske data på bilen).

Buick Avista

tilbake til salon av Detroit 2016, i det fjerne januar. der Buick Han introduserte en kupé som den dristigste våget nevne ryktene mill retur Opel Calibra. Lateralt, Buick Avista kjent for sine muskel hjulhusene sin korte overheng og enorme aluminium kant 5 talte 20 inches. Så stor kupé i Buick Avista ikke rom for fire passasjerer, som de har strengt individuelle seter. den amerikansk merke Han snakket også om intensjonene Buick Avista den mekaniske konfigurasjon valgt: A biturbo V6 bensinmotor 3,0-liter, 400 hestekrefter, administrert av en automatisk girkasse med åtte hastigheter. Ikke uten miljø kompromiss, har motoren Avista Stopp-Start og et system av sylinder deaktiveres.

Buick Avista

Cadillac Escala

Vi møttes på Concours d'Elegance i Pebble Beach. Cadillac Concept Scale er en stor sedan Luxury 5.3 meter med slag coupé (Amerikansk merke definert som back) som skal plasseres, for å være utgang, fremfor Cadillac CT6, med som deler den plattformen. Så enorm er Cadillac Skalere utenfor, og inne, selv om det er luksus og komfortable hytte er dedikert til enkelt 4 passasjerer, alt på separate seter. Motoren som ble benyttet er en 4.2 V8 tvilling, automatgir og bakhjulsdriften.

DS E-spenn

DS Concept E-Tense var forslaget divisjon luksus fransk Han viste i Paris Motor ShowEn elektrisk bil med kupé kroppen, futuristiske ånd og sportslige ambisjoner. Måler 4,7 meter lang, 2,1 bred og 1,3 meter høy. Det er malt i en eksklusiv metallic grønn og foran, veldig aggressive, inkludert en stor grill laget med 3D-utskrift mekanismer. vedtar også fire frontlykter typen LED simulere form av en diamant. E-Spent DS-konseptet har en elektrisk motor som utvikler 402 hk og 53,7 Nm dreiemoment. Toppfarten er elektronisk begrenset til 250 km / t. All den mekaniske kraften sendes til bakhjulene. Annonsert autonomi er 310 km.

Vision Mercedes-Maybach 6

En annen av de klareste stjernene vises Concours d'Elegance i Pebble Beach 2016 (California). Mercedes-Maybach 6 Vision er ren vis fra ethvert synspunkt, bredde og langs dens 5,7 meter kroppen. den Vision Mercedes-Maybach 6 Det er et kjøretøy hundre prosent effekt utstyrt med Fire motorer!, hver rettet mot hvert av hjulene. En total kapasitet 748 hp. Batteriet har en kapasitet på nesten 80 kWh og garantier, ifølge Mercedes, en autonomi av 500 km i syklusen NEDC europeisk godkjenning. På den annen side, akselererer 0 til 100 km / t på under fire sekunder og en maksimal hastighet på 250 km / t (Elektronisk begrenset).

Vision Mercedes-Maybach 6

Opel GT

avduket i salon av Genève, Opel GT Concept er et konsept som skulle markere den fremtidige utviklingen, Opel. med foran engined og motrice bakhjulenes, gjenopptas GT navn, en mytisk modell av merket dukket opp i 1968, og i 2007, Opel igjen brukte han for en annen av hans to-seters sportsbiler. den Opel GT Concept riding en bensinmotor med tre sylindre, turbo og 1 liter volum når 145 hk og den har et maksimalt moment på 205 Nm. Motoren driver bakhjulene gjennom en sekvensiell girkasse sekstrinns drives fra kammer som befinner seg bak rattet. den Opel GT Concept, merke, akselererer 0 til 100 km / t i løpet av mindre enn 8 sekunder og når en maksimal hastighet på 215 km / t. Vekten annonsert for bilen er mindre enn 1000 kilo.

Pininfarina H2 Hastighet

Den nye Pininfarina H2 Speed ​​Concept lover en stor effektivitet aerodynamikk og total effektivitet, utstede sin flukt bare vanndamp. GreenGT Han har vært ansvarlig for utviklingen av sin innovative system fremdrift, sammen syssels to elektriske motorer De arbeider sammen med brenselcelle, der hydrogen det blir elektrisk kraft som driver propellene. Dette fransk-sveitsiske selskapet har vært å designe, utvikle og produsere nye bærekraftige fremdriftssystemer siden 2008. Ifølge rapporter både Pininfarina som GreenGT, Avansert H2 fremdriftssystem Speed ​​Concept Det er den mektigste i verden syssels brenselcelle. Med opptil 503 hk, løfter akselerasjon fra 0 til 100 km / t på bare 3,4 sekunder med en hastighet på 300 km / t. det også fremhever, foran elektriske superbiler, for sin raske fylle hydrogen tank: bare 3 minutter.

Renault Trezor

Han understreket hjemme, i det siste Paris Motor Show. Sa i den franske arrangementet som la grunnlaget Trezor Renault designspråk som ville biler Renault den fremtiden, men målet var å utvikle en prototype for å være et laboratorium for ideer. han sa Lauren van den Acker, Design Director of Renault og leder av den nye prototypen, som fremkaller navnet Trezor "en verdifull gjenstand som forlater mange detaljer å oppdage", mens "Z" Det refererer til teknologi hundre prosent elektrisk ZE Renault. Derav motoren Effekt 350 hk. Den Renault Trezor konseptet er i stand til å akselerere fra 0 til 100 km / t på mindre enn 4 sekunder. Hundre prosent fremdriftskraft tar mye utviklet og utprøvd fremskritt i konkurransen biler elektrisk den Formel E.

Renault Trezor

TechRules Trev Concepts

den superderpotivo 1,044 CV Techrules i sin varianter at96 og GT96 vil det være en kjørbar realitet. I den første utgivelsen i porselen -Det i Beijing der selskapet at navnene modellen har sin base-, planlagt for 2018 eller 2019, vil bli etterfulgt av en annen verden over på et senere tidspunkt selv uten definir.En tiden fokuserer teamets arbeid på ingeniør ferdigstillelse av utviklingsprosessen og produksjons endelige versjonene teknologi TREV (Turbine-Opplading Electric Vehicle). Parallelt vil det fortsette å arbeide i ingeniør- og designvarianter at96, der bruker en turbin i likhet med en fly; og GT96, i hvilken drivstoffet er erstattet luftfart av gass for mat. I disse tilfellene Techrules partnere i Storbritannia og Italia.

VW Budd-E

Vi går til CES i Las Vegas i begynnelsen av 2016. Det vi så "Microbus for XXI århundre"Således er definert av seg selv Volkswagen sin nye elektriske konseptet lang avstand. VW Budd-e har alle teknologier planlagt å nå fremtidige Cars. Og til å begynne med, viktigst av alt, det utvikler seg fra den nye modulære plattform Vehicle Brand og elektrisk plugg (MEB). den Volkswagen Budd-e Concept er derfor en elektrisk van som den har en stor batteri 101 kWh plassert langs gulvet i kjøretøyet. Den har en elektrisk motor på hver aksel, slik at selv om ingeniørene fortsatt ikke snakke om makt, bekrefter at har firehjulstrekk og en 100% elektrisk autonomi opp til 600 km. I alt vil du være i stand til å nå 150 km / t hastighet og lover å lade opp til 80 prosent av sine batterier i underkant av en halv time selv.

Du kan også være interessert i:

De beste bildene Concours d'Elegance Villa d'Este 2016

De beste bilene i Hall of New York 2016

2016 Paris Motor Show: de beste sportsbiler