Gran Turismo Sport: Vi testet den nye utgaven av spillet for PS4

Gran Turismo SportGran Turismo SportGran Turismo SportGran Turismo Sport

Å dra nytte av presentasjonen London videospill Gran Turismo Sport, den nye versjonen for PlayStation 4 sagaen om de legendariske racerbiler, vi fikk den 'virtuelle mono' for å teste hva vi vil finne nyheter om Gran Turismo 6, selv om GT Sport ikke vil være i salg i Europa før 16 november 2016, bare én dag etter at den er presentert i Asia og Nord-Amerika.

Ingenting annet kommer til å spille, innser jeg at lite eller ingenting er endret fra forrige tittel Gran Turismo, å ikke engang et sprang av bildekvalitet være PlayStation 4 og PS3 ikke som de tidligere spillene i saga-. senere, Kazunori Yamauchi, direktør Polyphony Digital og produsent av videospill Gran Turismo, teller vi at Gran Turismo Sport er fortsatt 50 prosent av sin utvikling i generelle vendinger (6 måneder etter lanseringen?) og på den offisielle lanseringen vil vi nyte en resolusjon 1080p og 60 fps, samt en simulering system skader på bilen hjerneslag (endelig), sistnevnte ikke er tilgjengelig i 'demo' vi kan prøve i London.

Gran Turismo Sport

i Gran Turismo Sport det vil være totalt 137 biler av såkalte 'premium' eller høy ytelse, alle av dem jobbet i form av utvendige overflater og interiør detalj for å vurdere, som noen av disse bilene som vises i Gran Turismo 6 med et indre kammer standard og at for ingenting gjort ham til en velkommen for tittelen. Resten av bilene delt inn i kategorier GR1, GR2, GR3 og GR4, i henhold til deres ytelse og deres grad av kjøreegenskapene.

De tilgjengelige sporene er fordelt etter 19 steder flere forskjellige baner tilgjengelig og værforhold der du ønsker å spille må velge dem før du kjører, men ikke i noe tilfelle være i endring under løpet. Dette kunne virkelig se for noen måneder siden i Driveclub, spillet også for PS4 hvor du kan starte en karriere med klar himmel og helt tørr bane, og krysse mållinjen i våt grunnet regn på for øyeblikket er valgt av spilleren.

Et annet aspekt som igjen klart er at Gran Turismo Sport Det kunne godt ha blitt kalt Gran Turismo 7, fordi det er et komplett spill og er ikke sammenlignbare med 'Gran Turismo: Prologue', som var et insentiv mellom mellom Gran Turismo 5 og Gran Turismo 6. Ja, GT Sport komme forbedringer og nye modeller av biler -noen utvidelser betaling og andre belønninger-free modus eller som det er forventet at den beste tittelen opprettet i serien er nådd.

Yamauchi Det har også lyktes i å forene sitt spill enda mer ekte racerbiler, få godkjenning FIA (International Automobile Federation). Derfor er det den første racing simuleringen noensinne å få det, og har en del spesielt fokusert på profesjonalisert virtuelle konkurranser.

Faktisk, i sin Sport-modus, det har to ligatitler anerkjent av dette byrået, Nation Cup (Konkurranse om land) og Produserer Fan Cup (Konkurranse for produsenter). En av attraksjonene i denne spillmodusen er at du kan gjøre med Digital Førerkort FIA, som vil tiltrekke bil klubber som gjør at du må faktisk kjøretester. Sier det vil være en form for GT Academy, men store og med en 'enklere' og bred tilgang for alle.

I London kan vi delta på en utstilling av hva ville disse ligaene, med spanske Carlos Martínez -Finalist av GT Academy 2014 mesteren av Produserer Fan Cup, feiret og kommen leve under arrangementet.

Du kan også være interessert

Lansere nye spill: Gran Turismo Sport og Motorsport Manager (video)

Madrid Games Week 2015, den siste videjuegos bilmarkedet

Biler videospill som kan gå i oppfyllelse