Peugeot 108 Allure, med alt utstyr

Peugeot 108 Allure, med alt utstyr

banner Peugeotden Peugeot 108 lokke Det er nå tilgjengelig på markedet; en bil liten type by anskaffet av høyeste fullføringen av området, tidligere bare tilgjengelig til Peugeot 108 Top! konvertible kroppen.

Denne fem-dørs vinner i sin standard utstyr tåkelys, den oppvarmede speil, rattet med en tre-armet konstruksjon (med skovler hvis assosiert med automatgir), utførelser og krom 15-tommers hjul.

Peugeot 108 Allure også det gir føreren hjelp system Aktiv By Brake (Nødbremsing).

den motorer De er tilgjengelige med Allure etterbehandling er det bensin 1,0 VTi 68 hk -parret med automatgir fem hastigheter ETG5- og den annen bensin Puretech 1.2 82 hk, Leveres med femtrinns manuell girkasse.

Prisen på Peugeot 108 lokke del fra 10.450 euro med alle rabatter søkt på markedet (Pive og salgsfremmende merke).

Etter denne utviklingen, dette øvre endeavslutning og vi kan finnes i alle kroppens stiler og versjoner av Peugeot 108, inkludert de nyeste spesielle utgaver at merkevaren har lansert som hyllest til en verden av tennis, Peugeot sport som vanligvis gir sin sponsing. I tilfelle av Peugeot 108 Open, også med Allure etterbehandling og tilbys med fem-dørs karosserivarianter og cabriolet. Den starter prisen i dette tilfellet stiger til 13.200 euro.

En annen nyere og tennis relatert problem er Peugeot 108 Roland Garros Edition, en titt på anerkjente franske turneringen, og at tilbudet knyttet Puretech bensin motor 82 hk. Kjent for sin estetisk appell, tilgjengelig med en sort eller hvit farge og kropps detaljer oransje, som huset til speilet. Men bare det kan bestilles i Storbritannia og til en pris på 17,284 euro endringen i euro.