Renault Mégane R26R

Mange sports detaljer på utsiden av denne versjonen av Megane.De fargehjul som passer kroppen.Hjul røde på blå kropp ... opprinnelige kombinasjonen.hekkspoiler og senket kroppen, typiske detaljer i idretts versjoner.

Etter utgivelsen av Mégane F1 team R26 i november 2006, noen mente den franske produsenten ville utvikle et mye mer sportslig variant. Det er spekulert i at fremtiden R26 og Mégane Sport kommer med den nye generasjonen modellen, men diamant mark har overrasket oss med en spesielle begrenset serie kalt R26R.

den Mégane R26R basen tar F1 team R26, men med noen modifikasjoner. Det viktigste finner vi at den nye versjonen er 123 kg lettere. Dette vektreduksjon har blitt gjort mulig av fjerning av baksetet (32 kg mindre), kollisjonsputer (bare har piloten eller føreren), bakre svaber og radio. Men, som omfatter en carbon fiber hette og frontseter Bacquet type (typisk for racerbiler) med sikkerhetsseler.

De andre tekniske spesifikasjoner, bør vi nevne at aksjer nesten hele strukturen i Mégane F1 team R26. Montert derfor en firesylindret turboladet 2 liter og 230 hp, assosiert med en manuell girkasse med seks hastigheter, som reiser i denne varianten er mye kortere. Denne limited edition bruker forhjulsdrift med autoblocante differensial GKN. Standard dekk er 235/40 ZR18 Michelin Pilot Sport.

Som for chassis, bør vi nevne en annen endring. den Bakakselen suspensjoner har blitt redusert med 10 mm. I mellomtiden har Brembo skivebremser med borede hull ikke telle, men med en form for furer eller riller.

Inside, dette Mégane R26R tilbyr en unik blanding av racing bil en gate. Dashbordet er typisk av en produksjonsmodell. En bil fatter krets type seter Bacquet med sikkerhetsseler for seks forankringspunkter, klikkpedaler og veltebøyle på baksiden (standard, en bar mellom tårn). Innenfor sin sikkerhetsutstyr, er det redusert til en sjåfør airbag, ABS og ESP stabilitetskontroll.