Seat Ibiza 2015: mer effektiv, teknologiske og personell

Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015

stor selger Setet ved siden av Leon, den berømte og populære Ibiza, fornyes i 2015 med tillegg av flere nye funksjoner som gir det enda mer attraktivt hvis mulig. dette Ibiza oppdatering Det premieres på Barcelona Motor Show, er utvilsomt en av stjernene i denne bilen viser.

De første enheter av Seat Ibiza 2015 De vil være tilgjengelig i spansk forhandlere sensommeren. Er dette den siste oppdateringen Ibiza før forventet femte generasjon? Alt tyder ja. I mellomtiden, dette autentiske 'bestselger' første veddemål bredest tilkobling, med vedtakelsen av den nyeste Easy Connect multimedia systemer, som tillater raskere surfing, nøyaktig og høyere oppløsning grafikk, pluss en Full integrering og tilknytning til alle typer Android- og Apple-smarttelefoner takket være Link Mirror siste utviklingen av systemet.

den utvendig design på Seat Ibiza 2015 Det er fortsatt nesten ingen vesentlige endringer, de litt modifiserte former av frontlykter med kjørelys LED typen vel som tilbys med legering av 16 og 17 inches nye lovforslaget. For sin del, vil kroppen telle med to nye farger: Blue Moon og Red Chile.

mer tilpasning

den inne i Ibiza 2015 ja det er å ha mer vesentlige endringer, med redesign instrumentpanelet, midtkonsollen og noen andre elementer i dashbordet. alternativer tilpassing når du velger farger og materialer i interiøret den vokser på tilbud takket være tilgjengeligheten av ny farge Packs, som kombinerer elementer fra forskjellige farger interiør å matche svært spesifikke deler av utvendig (Noen typer dekk, for eksempel, vil bli tilbudt med to-tone innredning).

Seat Ibiza 2015

mer effektivitet

mekanisk utvalg Seat Ibiza 2015 Det er allerede tilpasset antipollution standard euro 6. Som en nyhet, er velkommen i å tilby bensin den nye motoren Tre sylinder 1.0 med effektnivåer 75 CV (Atmosfærisk versjon) og 95 og 110 hk (I versjoner Turboladet TSI). For effektiv versjon 1,0 TSI Ecomotive 95 hk, et stramt forbruk og utslipp er annonsert 4,2 l / 100 km og 94 g / km CO2, henholdsvis. En annen interessant motor og tidligere kjent som tetracilíndrico 1.4 ACT 150 hk, Smart system sylinder deaktiveres, bringer mer modernitet og effektivitet, takket være bare 4,7 l / 100 km kombinert forbruk godkjent.

i tilbudet diesel, den Ibiza 2015 mottar nye 1.4 TDI 75 hk, som det spanske firmaet kunngjør en blandet forbruk på 3,4 l / 100 km og en emisjonsnivå på 88 g / km for CO2. Diesel andre versjoner av 90 og 105 HK i noe tilfelle overstige 3,8 l / 100 km gjennomsnittlig forbruk. For å gi enda mer effektivitet til hele spekteret av Ibiza renovert, alle versjoner, enten bensin eller diesel, taster du inn start / stopp-start-system og automatisk stopper motoren.

Chassis og sikkerhet

den Ibiza 2015 Det skjer for å ha nye driftsparametre servostyring og opphengssystem, med en ny justering av støtdempere og stabilisatorstag. Det dynamiske drivsystem Seat Drive Profile, med to driftsmodi -Komfort og Sport- kan variere dempningen justering for hver type leder.

Blant de nye sikkerhetssystemer og kjøre assistenter, den Ibiza 2015 har bestått detektor av tretthet og tretthet, på den ene siden, og på den andre, automatiske bremsesystem multicolisión, bremsing og automatisk bremser bilen etter en ulykke for å spre de resterende kinetisk energi produsert.