2017 Volvo XC60: neste generasjon SUV med flere endringer

Volvo XC60, blir den svenske SUV større, trygt og beboelig, og inkluderer en plug-in hybrid variantVolvo XC60, blir den svenske SUV større, trygt og beboelig, og inkluderer en plug-in hybrid variantVolvo XC60, blir den svenske SUV større, trygt og beboelig, og inkluderer en plug-in hybrid variantVolvo XC60, blir den svenske SUV større, trygt og beboelig, og inkluderer en plug-in hybrid variant

den Volvo XC60 2017 er en av de klare stjernene i Geneva Motor Show 2017. Ikke for ingenting er første gang at du kan se erstatning for en vellykket SUV ble lansert for ni år siden, Det har produsert nesten en million enheter og støtter nesten 30% av salget av det svenske merket.

Denne gangen er fremstilt på en ny struktur, SPA, frigjort ved det tidspunktet i XC90 som vil tillate det å være større enn i den foregående generasjon og få benplass for baksetepassasjerene. Faktisk har det 9 ekstra cm akselavstand -2,87 m- og er lengre (44 mm) og bredde (9 mm), selv om noe lavere (55 mm). Dens dimensjoner, 4,69 x 1,90 x 1,66 m, dermed bidra til et inntrykk av større kompakthet og Motor henge asfalt i anterior' generasjon, til tross som tilbyr bemerkelsesverdig bakkeklaring, mer enn 21 cm, noe som ville tillate visse muligheter til å reise på veiene, selv om de var dårlig eller hjulspor i snøen. Ja. 23 º angrepsvinkel og avreise vinkel 25 gjør det klart at det er en all-terrain bruk.

Volvo XC60 2017Motorer Volvo XC60 2017

Til tross for deres ulike kirkesamfunn, T5, T6, T8, D4 og D5, alle motorer av XC60 vil være 2-liters 4-sylindret, Selv om forskjellige løsninger ladnings, turbo eller turbokompressorer og hybridiseringen gjør det mulig å gi en lang rekke alternativer som strekker seg fra 190 hk til D4 Diesel 408 hp T8 plug-in hybrid, med en sitte utslipp på 49 g / km CO2 og 45 km med elektriske komfyren. Det er videre preget ved nærværet av en elektrisk motor som gir skyvekraft til den bakre og en boks av bestemt automatisk overføring stand til å motstå 680 Nm sammen, selv om åtte forbindelser som utstyre resten av XC60 Volvo.

Dynamikken er vanlig notat av dem alle, med akselerasjon til 100 km / t under 7 mellom bensin og 8,5 i mindre kraftig diesel, til tross for noe som annonsert noen interessante utslippene i NDEC syklus, nedenfor 7,7 og 5,5 l / 100 km for bensin og diesel hhv.

Sikkerhetsutstyr Volvo XC60

El nye 2017 Volvo XC60 skjer som hadde premiere autonom bremsesystemet i byen. Derfor aktiv sikkerhet har vært et element av vital betydning i utviklingen av denne svenske SUV. Således, en assisterende direktør (Steer Assist) Det er lagt til systemet city ​​Safety for å danne den assisterende ville være ansvarlig for å redusere alvorlighetsgraden av en frontkollisjon å dreie rattet for å unngå uhell eller finne vinkel mindre uheldige virkninger hvis det ikke er mulig å unngå det, alltid tar hensyn til den ikke-tilstedeværelsen av biler i tilstøtende baner. således danner en på forhånd å delvis autonom kjøre integrert i Pilot Assist, som han ville ta over akselerasjon, bremsing og styring kjøring i hastigheter opp til 130 km / t. Det er for tiden av tilleggsutstyret, og så er den variable luftsuspensjons fasthet.