Tyveriet mote! Sport bil tilbehør

Ratt, dekk ... sports bitene er formet tyveriRatt, dekk ... sports bitene er formet tyveriRatt, dekk ... sports bitene er formet tyveriRatt, dekk ... sports bitene er formet tyveri

Tyveri har alltid vært en av de største problemene i bilverdenen og det påvirket (og påvirker) alle typer biler, uansett dens rekkevidde. Men i en god del av tiden de billigste bilene finnes vanligvis etter noen dager, siden det ikke er uvanlig at tyver å bruke dem som transportmiddel for å begå andre ran, mens high-end biler er uheldigste lett å kjøre, og det er enkelt og raskt å forsvinne fra europeiske grenser.

Mange av disse high-end biler som er stjålet er solgt helhet i mindre utviklede land, men også spå "slaktet" for å lette deres salg og forsendelse disse regionene og for å spare hindringer satt av de europeiske politi og selger brikker som er svært vanskelig å finne fordi de ikke har rammenummer, som skjer i tilfelle av å selge biler i sin helhet.

Den sistnevnte typen av tyveri, med "atskillelse" biler, Det har vært økende de siste årene med en svært spesifikke formål: å stjele biter av high-end sports å deretter bli erstattet biler som et tredje tuning i ulovlige verksteder eller selge Internett til mye lavere priser enn den faktiske verdien.

AMG hjul

Tyveri av tilbehør: en aktivitet booming

De første tilfellene av disse typer tyverier begynte å ta tre eller fire år siden i Madrid, men med tiden allerede det sprer seg til andre deler av Spania (Valladolid til tolv biler dukket opp uten ratt i en natt i mars). Modus operandi av tyvene er klar til politiet. Først de finner bilen og fortsette å samfunnet vanligvis hvile garasjer der disse kjøretøyene. Under oppfølgingen kan det være slik at kriminelle gjøre med bilen adgangskode for å lette arbeidet senere.

En gang om natten, Det utnyttet ro som hersker i samfunnet garasjer der også er det veldig lett å gjemme seg hvis en nabo ned ved daggry til bilen sin. Det åpner bilen med koden eller bryte glass, raskt introdusert inn i bilen og bare ta noen sekunder å fjerne airbag ratt inkluderende multimediasystemer eller shifter. Videre er det i en del tilfeller er de laget med låsehjulmutteren av hjulene og også for å ta fordel hjul med dekk.

De mest omsatte elementer, derfor er ratt og hjul, på grunn av sin enkle å bli fjernet raskt. Faktisk er sjeldne sjansen for at tyver tære å søke andre verdisaker inni.

RS spoiler

svarte markedet

Bestemmelses av delene er tydelig. Den svarte bilen markedet er full av ruffles og dekk med logoer av sports divisjoner av high-end biler, som Mercedes, Audi, BMW eller Lexus, men også den mest prestacionales kompakte biler som Volkswagen Golf R, Renault Megane RS eller Ford Focus ST og RS.

På denne måten tunning ulovlige verksteder eller individer selge de stjålne stykker for inkludering i kundebiler og dermed bære disse med mye dyrere enn standard utstyr deler.

Kostnadene for reparasjoner og hvordan du kan unngå det

Kostnadene ved disse reparasjonene er som regel ganske dyrt hvis ikke å ha en omfattende forsikring. Faktisk, subtraksjon av rattet kan anta fra 2000 til 3000 euro, avhengig av skadene i støtte av disse, så vel som antallet av elementer som har blitt skadet, da lyset eller blinklys.

girspak

Som for hjulene, varierer summen selvsagt avhengig av kvaliteten av dekkene montert dekk og multimedieutstyr er også verdsatt til flere tusen euro.

Det er vanskelig å unngå å bli et offer for denne typen tyverier, som de få sekundene at tyven er sene til å reagere og lette å transportere de stjålne stykkene i ryggsekker eller andre biler, i tilfelle av hjulene, gjør det vanskelig å forebygge.

Imidlertid er de viktigste tiltakene vi kan finne som av installere en god alarm i bilen, video overvåkingskameraer i samfunnet garasjer at minst, vil avskrekke mindre erfarne eller noe som nesten ingen vet, være forsiktig når vi setter bilen i garasjen og se på at ingen av døren, siden utgangen av tyvene av det er veldig enkelt derfor er det vanlig at dørene regne med rask åpning i tilfelle brann og ingen nøkkel er ikke nødvendig.

Du kan også være interessert i:

Unngå tyveri i garasjer: Politiet råd

Katalysatorer: den store objekt for begjær av bil tyver

Den siste bilen tyveri: fellen dekk rajado