Den beste måten å raskt selge din bruktbil

Den beste måten å raskt selge din bruktbil

Jeg kommer til å selge bilen min! Men hva nå? Begynn spørsmålene, tvil, de endeløse søk på internett ... Hvor kan jeg selge? Hvor mye kan jeg be om det? Hva må jeg gjøre? Selge en bil er ikke en lett oppgave, det er oftere en spørsmål om tid og tålmodighet.

Det første trinnet er velge hvem du skal selge. Her har du flere muligheter. Prøv å selge den til en spesiell ty til en forhandler eller delegere hele prosessen i hendene på fagfolk. Hvis du velger en bestemt, du har til å vurdere noen ting. One, og kanskje viktigst, vil loven tvinge deg som selger til svare for skjulte feil sende bilen for de første seks månedene. I tillegg vil selge en bestemt krever mye arbeid, så lenge du må forbereder annonse, i tillegg til å teste markedet for velge den prisen som passer best virkelighet. Pris, selvfølgelig, at mesteparten av tiden ikke vil falle sammen med ønskene til kjøperen.

Du kan også selge bilen din ty til en forhandler. Du vil spare skritt som å plassere annonsen, besvare anrop eller gjøre avtaler interessenter for salg. Også de tilbyr Tilleggstjenester som avgrensnings og etterfølgende trinn. Men prisen at de tilbyr nesten alltid Det vil være lavere og du må sørge for at det er en gratis tjeneste.

Men hvis du ønsker eller trenger er Selge bilen raskt, det beste alternativet er gå til ekspertene som compramostucoche.es. Og det er her elektroniske portaler prising til handling. Dette er et gratis verktøy som sikrer at du selger bilen for rett pris i markedet, takket være standardiserte pristabeller. I løpet av minutter, får du et tilbud for bilen din. Hvis du er interessert, be om en avtale med en av hans spesialister til å undersøke bilen din, på slutten av som de tilbyr en ny fast tilbud om kjøp av bilen. Du kan godta eller avvise den, i så fall, jeg kjøpe umiddelbart og i noen få dager du mottar bankoverføring med det endelige beløpet.

Verdi din bil

Før du pris kjøretøyet

Før du går til avtale med takstmann, er det mange ting som er i hånden å øke sin verdi. Hvis er plettfrie når jeg viser appraiser, vil du ha mye storfe. hvordan er dokumentasjon -ficha teknikk, regnskap og tillater sirkulasjon-forteller mye av resten av bilen. Kontroller også at du har andre sett med nøkler og sjekke status på dekk glasskuler, sikkerhetsbelter og børster, blant andre. Tilstanden til det indre er også en god termometer ved vurdering av en bil. Og for å optimalisere bare trenger en støvsuger, glass renere, et bestemt produkt for plast og møbeltrekk, pluss en god del tid og tålmodighet. Til slutt, gjør en god tuning kropp, sjekker som er fri for riper, bulker eller korrosjon, og motor.