Nye Hyundai i30, nå med en ny versjon turbo på 186 hk

Nye Hyundai i30Nye Hyundai i30Nye Hyundai i30Nye Hyundai i30

En av de bestselgende Hyundai i dag, i30 (er den nest mest solgte modellen i Spania Hyundai ix35 bak), oppdateres for neste mars, da dens andre generasjon får sin første ansiktsløfting. Estetisk vi ikke finne mange endringer: det viktigste er på grillen med en nye sekskantede grillen, og legering, i deres størrelser 16 og 17 inches har blitt redesignet. Kroppen mottar også Tre nye farger: White 'Polar' oransje 'Caramel' og svart 'Jet'.

De tre versjonene av Hyundai i30-fem dør, tredørs og også få kjente utviklingen i mekaniske seksjon. Alle motorene nå i samsvar med anti-forurensnings forskrifter Euro6, med krefter som strekker seg mellom 90 og 186 hk. i diesel, sende firesylindrede motorer: En 1,4 90 hk og 1.6 110 og 136 hk, oppnå en bedre rekord forbruk 3,6 l / 100 km og 94 g / km CO2 på utslipp.

Nye Hyundai i30 Turbo

I størrelsesorden bensinmotorer Vi fant de største endringene. De grunnleggende mekanikken 1,4 liter, dette er helt ny, lettere, mer effektiv og nå 100 hk strøm mens motoren 1,6 liter stater 120 hk. Alle disse mekanikerne er vær, med system 'Stopp & gå ' og dynamo styringssystem (AMS), reservere tegnet turbo for den nye versjonen som følger med denne 'restyling'.

Den nye Hyundai i30 heller ikke glipp av utnevnelsen av fem års garanti tilbys av sørkoreanske merkevare i sine modeller. Teknologisk sett, inneholder den oppdaterte i30 varslingssystem i parkeringsplass exit, bi-xenon frontlykter eller forbedret intelligent parkeringssystem.

Nye Hyundai i30 Turbo

Ny Turbo versjon

romanen Hyundai i30 Turbo en del av denne 1,6 Engine TGDI vi allerede visste Veloster Turbo og med samme effekt og samme par: 186 hk og 27 mkg. Det er også forbundet med ny automatisk to clutch syv-trinns (Som erstatter den gamle skiftmomentomformeren sekstrinns), er en overførings også tilgjengelig for mekanisk 1.6 Diesel som et alternativ. Akselererer fra 0 til 100 km / t på 8 sekunder og delene 219 km / t.

Designet og utviklet i faget hovedkvarteret til Hyundai i Rüsselsheim, Tyskland, og utviklet i Nürburgring, Hyundai i30 Turbo kommer også med karakteristiske som gir det en større sportslighet: Fra og med den 18-tommers hjul, den sportsunderstell eller Spesifikke innstillinger for retning; gjennom ny frontgrill, den røde detaljer i de fremre og bakre støtfangeren, LE sjømerkerD foran og dobbel bakre utblåsing; opp til Sportsseter foran, røde detaljer og sporty instrumenter i cockpit.