Lotus Elise S og Evora GTE

Lotus Evora GTELotus Evora GTELotus Evora GTELotus Evora GTE

Som vanlig i de viktigste automotive hendelser i året, Lotus har i Frankfurt Motor Show 2011 med en stand full smykker. Fra og med den Lotus Elise 2012, mottar en moderat oppdatering, med fokus på det mekaniske, selv om produksjonen for å lukke. Det mest illustrerende for den britiske firmaet sluttet seg til Lotus Evora GTE, og et rally variant, fremdeles under utvikling, krav: R GT.

Allerede kjent er Lotus Evora GTE, en spesiell variant av engelsk sport designet for å bli markedsført i det asiatiske markedet og produksjonen begrenset til 25 enheter. Den rungende suksess oppnås i Kina, ble alle modeller solgt i løpet av få uker, har han ledet helt til å revurdere sin storskala produksjon. Således, Lotus Evora GTE Det vil bli solgt på verdensbasis, inkludert det europeiske kontinentet. Denne varianten kommer til live med en driv 3.5l V6 og 444 hk, som det er forbundet med den AMT sekvensielle skift, og senker dens vekt fra den konvensjonelle modell i 105 kilo. Det har også karakteristiske elementer som en spoiler større lettmetallfelger nye lovforslaget, baquets sport Recaro.

For hans del, Lotus Elise S inkorporerer en ny motor 1,8 ingen data blir publisert. Imidlertid er produsenten hevder en mer effektiv mekanisk som reduserer brenselforbruket og CO2. En godhet som er ytterligere forbedret i tilfellet av SPS-varianten er assosiert med en ny sekvensiell girkasse.