DS vil frigi en elektrisk eller hybrid bil hvert år

En elektrisk eller hybrid hvert år for DSEn elektrisk eller hybrid hvert år for DSEn elektrisk eller hybrid hvert år for DSEn elektrisk eller hybrid hvert år for DS

DS, den divisjon av luksus av Citroën, Det er ment å 2025 mer enn en tredjedel av modeller foreslår dens rekkevidde noen form for elektrifisering; enten hybrid eller el-motorer. For å oppnå dette, er de planlagt å presentere minst en ny modell hvert år.

den første å ankomme, satt til våren 2019, vil det bli plug-in hybrid DS 7 Cross E-spenn. SUV med 4,57 meter lang som kombinerer en varmedriv 2,0 THP 200 hk med to elektrisk med 80 Kw (109 HK), som sammen løpe inntil 300 hk og 45,9 mkg. En av de to motorene skal plasseres på tvers bak endringen og den forbrenningsmotor, mens den andre vil bli plassert i det bakre. Således, som DS skje i fem HYbrid4, vil AWD, er så langt den eneste versjonen av området til å råde over det. stikker også en premiere girkasse 8-trinns automatisk EAT8, som lover et stort sprang i både komfort og fart i overgangene fra et gir til et annet. Lithium-ion-batteri med 13 kWh vil tillate deg å reise på 60 km i ren elektrisk modus.

I mellomtiden, det franske selskapet arbeider med DSV-02 den formel E, der girkassen og løpehjulet er forskjellig i hvert lag, og den DS prototype E-Tense, et sportslig bakhjulsdrift med to elektriske motorer utvikler 402 hk sammen med 250 km / t topphastighet og 310 km av autonomi. Med dem er å få erfaring og samle informasjon for fremtidig produksjonsmodeller; som vil være over spenningen V 400 700 som allerede er anvendt i Formel E.

Du kan også være interessert

DS 7 Cross

DS E-spenn