Ferrari F12 TRS, Ferrari på 3 millioner euro

Ferrari F12 TRS, Ferrari på 3 millioner euroFerrari F12 TRS, Ferrari på 3 millioner euroFerrari F12 TRS, Ferrari på 3 millioner euroFerrari F12 TRS, Ferrari på 3 millioner euro

den Ferrari F12 TRS Du kan bli den Ferrari dyrere den historie. Basert på ikke mindre spektakulære F12 Berlinetta, dette nye F12 TRS, hvorav bare det ville ha en enhet under spesiell forespørsel fra en amerikansk milliardær, kunne nå den endelige død 4,2 millioner, hvor mye du er villig til å betale denne overdådige karakter.

Ifølge endring av internasjonal valuta, euro skjedde med de 4,2 millioner det ville koste Ferrari F12 TRS Det ville føre til noe mindre enn 3,1 millioner euro, slik at vi kunne se på en av de Ferrari dyreste i historien.

Ferrari F12 TRSDen store kjennetegn på Ferrari F12 TRS Det integrerer det samme KERS (Kinetic Energy Recovery System) Ved å bruke de røde vogner av formelen. På denne måten og på bestemte tidspunkter, den totale effekt av 'cavallino' utbytte oven 740 hk, den offisielle tallet av kraft som er deklarert for V12 sylindervolum 6.262 cm3.

I tillegg til dette viktige kunst og som filtrerte bilder online modifikasjon, Ferrari F12 TRS Targa innta en kropp type (modell-serien er en kupé), sammen med et annet sett av kosmetiske tilsetningsstoffer å styrke litt aggressiv design.

Vi ser altså alt som omgir denne unike og fantastiske Ferrari F12 TRS, bare egnet for en av de rikeste økonomier i verden (USA velstående som vi allerede har snakket).