Volvo S60 D3 Geartronic

Volvo S60Volvo S60Volvo S60Volvo S60

Avgrensning, nytelse, dynamikk. de samme følelsene oppstår når du begynner motoren din. Vi er vitne til det nyeste dieselmotor: A 163 HK 2,0 blokk avledet femsylindret 2.5. En konfigurasjon Oppskrift land strip "dowsizing 'mote, med tanke på den femte sylinder motoren bare 2 liters totalvekt, friksjon og plass. Senere vil de komme blokker 4 sylindret, men denne nye D3 tilbakeviser vel noen av hans "upraktisk". Laget av aluminium, som svært få kan skryte av dieselmotorer, Vi tror ikke at din vekt i forhold til en utløser 4 sylindret konkurranse, og selv om ikke så opplagt hans Touch multicylinder, sin tur avgir fornemmelser annerledes og spesiell mekanisk, raffinert og givende. Å konsentrere kraft- og dreiemomentverdier i unormalt lave og smale regimer, så sin gode ytelse kommer umiddelbart i normal kjøring, men også viser Overgangen i visse situasjoner under 2000 opm noe sprø og fremfor 3000 rpm synes å parkere oppdrift.

Vi har testet kombinert med sekvensiell automatgir boks Geartornic, basert på en momentomformer som ikke sklir i det hele tatt (i XC60 den gjør), men ledet av umiddelbarhet av de nye endringene dobbel clutch (Volvo har en senere endring av disse funksjonene), overganger er ikke veldig fort og ledelse reduksjoner er konservative. Derfor er veldig hyggelig, men ikke så effektiv hvis vi tar for sportsånd kombinasjonen. Forståelig når man tenker på at dette nye S60 Han ønsker å få fart, men ikke gjennomføre det som kjennetegn.

den S60 debuterer en fotgjenger deteksjon system (eller lignende hindringer), selvfølgelig, ønsket å prøve. By tok fordel situasjoner for å simulere et sjokk eller voldshandling, men ubevisst endte våre foten bremsemanøver. Inntil en forglemmelse ved bommen uventet senket våre parkering, vår S60 voldsomt stoppet. Definitivt, det "troverdig og utrolig"Opplev ekte situasjon som omtalt og hva jeg skal si om det hadde vært en fotgjenger barriere.

Dette er bare et skritt S60 sikkerhet, mellom en uopphørlig regn av pip og varsellys som advarte mot farene og forglemmelser (utilsiktet avreise kjørefelt, tilnærming med bil blinde flekker, farlig nærhet til bilen foran, ujevn kjøring ...). for dette grunnen conduction S60 Det kan være nervepirrende, før vi begge foretrukket av de første dagene av alle disse kjøre hjelpemidler bryte vår konsentrasjon. Men til slutt vi koble til igjen og oppdaget at bevisst eller ubevisst vi trekker dårlig, vi holder riktig sikkerhet plass, ingen señalizamos filskifte ... og fra uopphørlig regn av piper og lyssignaler. Interessant, med hver bestått dag, S60 har trent oss å signalisere alle filskifte, for å opprettholde sikker klaringer, osv, alle disse manøvrene å unngå straffet med piper og "flashazos". Til syvende og sist, begynner sikkerhet å kjøre en disiplin som disse systemene liksom stimulere respekt.

- beboelighet og atferd