Kia Forte 2017, og mekanisk teknologi gjennomgang

Kia Forte 2017Kia Forte 2017Kia Forte 2017Kia Forte 2017

Kia Forte 2017 mottar en modellen oppdatering generelt, små endringer i en restyling som har blitt sett på Detroit Motor Show 2016, og vil komme i salg i løpet av første kvartal i år.

denne nye Kia Forte understreker i sin design for noe mer sporty fronten og aggressiv enn før, og ved langstrakte optiske grupper. Total, ganske som minner om den renoverte Kia Optima. På baksiden går det noe lignende, om enn mer diskret med en ny støtfanger og diffusor regningen med noen sportslige fargestoffer.

Kia Forte i 2017, kan du velge mellom terminerings nivåer LX, S og EX, den første av dem den grunnleggende, etterfulgt av S, som inkluderer noen av skinn innvendige overflater, som rattet og lettmetallhjul 16 tommer, dagtid LED-lys og en bakre spoiler. for Kia Forte EX, 17-tommers hjul og oppvarmede skinnseter tilsettes.

Infotainmentsystemet kan være forbundet med Android Auto eller Apple carplay, som gjør det mulig å bruke funksjonene i mobile operativsystemer med nøkkel europeiske markedet.

Motoren valgt er 2,0 GDI bensin firesylindret 173 hk makt, erstatter den tidligere 1,8 GDI bensinmotor. Propellen er koblet til en manuell girkasse sekstrinns, med mulighet til å velge automatgir, også seks relasjoner.

Du kan også være interessert

Kia Telluride Concept, prototype Detroit

faktisk forbruk av Kia biler

Kia Niro, en hybrid SUV