De fleste ‘reklame’ svarte biler,

Svarte biler, mer'publicitarios'

Når de bestemmer seg å kjøpe en bil, reklame påvirkninger, er det klart. Hver gang vi slår over til digitale medier for å vite produktet og informere oss, å endelig realisere kjøpet hos forhandleren, og annonsørene er å snu for å lage internettkampanjer. Men visste de lykkes? Det amerikanske selskapet Rocket Fuel, som er dedikert til å håndtere reklamekampanjer og studere hva som er ideelt for hver kampanje publikum (nettopp installert i Spania), har nøklene til det som er nødvendig for en online annonsering suksess. For det har analysert resultatene av 7500 digitale reklameannonser på biler håndteres mellom september og november 2013.

Hvordan er online shopper?

74 prosent av nettbrukerne sier at de "alltid" undersøker nettverket før du kjøper ny bil. De fleste brukere (96%) utføre søket på din PC eller laptop, og litt mindre enn en tredjedel en tablett (30%) eller smarttelefon (28%) er servert. Nesten alle begynner å gjøre sine første skritt i minst fem måneder før gjennomføring av kjøpet (51%); 21% 3-4 måneder; 22%, en eller to måneder; og bare 6% begynner å undersøke med mindre enn en måned i forveien.

Den siste uken før kjøpet er de viktigste å øke salget, og at 59 prosent av nettbrukerne reduserer ofte utvalget til en enkelt modell tid. I løpet av disse dagene, bør annonsører fokusere på å styrke sine markedsføringstiltak for å få bakken og velte hovedsakelig på pris og konfigurasjonsmuligheter. For kjøpere som vurderer mer enn ett kjøretøy, er det viktig å tiltrekke seg oppmerksomheten til kriterier som effektivitet og sikkerhet.

Hva er nøkkelen til suksess?

Ifølge liste utarbeidet av Rocket Fuel, disse er de fem beste tips for reklamer biler mer effektivt:

1-De viktigste pris specials. Annonser i prisen vist, og er ikke inkludert kampanjetilbud er de som fungerer best.

2-Velg svart eller hvit bakgrunn.

3-Det viktige er bilen, ikke mennesker. Ad effektiviteten øker når vist bilder av biler og bare hjelpe andre mennesker når de dukker opp ved siden av bilen.

4-Han snakker om pålitelighet og bevist suksess. Sikkerhetsmeldinger, pålitelighet og premier vunnet er de mest effektive verktøy.

5-Tillate brukeren å lage sin egen modell. Gi Internett-bruker muligheten til å sette ditt eget kjøretøy, inkludert ekstra elementer den finner hensiktsmessig og kontrollere prisen klarer å tiltrekke seg mye oppmerksomhet til reklamekampanje.

Når du tenker på biler, hvilket merke du først kommer til hjernen?

Toyota og Ford dominerer hodet av Internett-brukere, kanskje fordi deres kampanjer har gjort mer inntrykk på potensielle kjøpere. De blir fulgt, i rekkefølge, Opel og sprettert.

Og når de tenker på en premium-merket?

Som det er Lexus i dette tilfellet katten til vann tar. etterfølgere BMW, Cadillac, Mercedes og Audi.