VW Passat Alltrack, utenfor spor

Først Test: VW Passat Alltrack utsiden sporFørst Test: VW Passat Alltrack utsiden sporFørst Test: VW Passat Alltrack utsiden sporFørst Test: VW Passat Alltrack utsiden spor

I slutten av september (og du kan bestille) er lagt ut for salg den andre generasjonen av VW Passat Alltrack, en bil laget på grunnlag av VW Passat og perfekt for de som ønsker å bruke bilen også off-road terreng. Utad det utmerker seg ved å innlemme spesifikke støtfangere, frontgrill honeycomb, skliplater (som nå plast i stedet for stål tidligere, bidrar, i tillegg til andre forbedringer, for å redusere vekten av Passat) og avrundede hjulbuer. Dens bakkeklaring er hevet i forhold til modellen Variant 27.5mm, og utstyrt med standardsystem total 4MOTION. Inne, for mange detaljer Alltrack. Sete stoff / Alcan, dekor i dashbordet, gulvmatter med sømmer dobbelt-trådet, eller adgang lameller ståldører.

Den er tilgjengelig med en bensinmotor TSI 220 hk og tre motorer Diesel (Møte Euro 6-standarder) med krefter av 150, 190 og 240 hk. Denne nye motoren utvikler 240 hk kraftigere dreiemoment som har blitt tilbudt så langt i Passat: 51,0 mkg. Den 150 hk TDI-versjon, som kunngjorde at merkevaren vil være mest etterspurt, er det tilbys med 6-trinns manuell girkasse, og motorveien er veldig balansert i å levere dreiemoment og effekt, støy og lyd utstyr. Skuffer ikke i det hele tatt til tross for å være mindre prestacional dieselmotor, men er også den beste tallene registreres forbruk: 4,9 l / 100 km, og den mest attraktive økonomisk.

De andre versjoner av VW Passat Alltrack standard utstyrt automatisk DSG dobbel clutch. Ved utgangen av dette året er det ventet å vokse thrustere tilby, med ankomsten av bensin 1,4 TSI 150 hk. den oppstart og sist, start&stoppe er standard på området, så vel som Systemet brems energigjenvinning.

Off-road modus

For å kjøre off-road, den har en unik måte å kjøre off-road. Du trenger bare å aktivere valgknappen kjøre profiler av midtkonsollen, som ligger ved siden av knappen på girspaken, slik at profilmenyen er aktivert. Når vi skal velge Off-road senkesystemet er aktivert på skråninger og ABS kontrollintervallet er modifisert ved plutselig bremsing oppstår i tørr off-road.

priser

Den nye VW Passat Alltrack er satt på salg med en pris som starter på 40 290 for 2.0 TDI 150 hk-versjonen, men med innledende tilbudsprisen holder seg på 37 450 euro. Volkswagen legger også en forfremmelse pakke som har 18-tommers dekk-i stedet for 17 som bærer serie-, radionavigasjonssystem "Oppdag Pro" med CD-avspilling funksjon, MP3 og 8 høyttalere, reservehjul størrelse, ryggekamera og LED-lykter.