Peugeot 908 RC Concept

Peugeot 908Peugeot 908Peugeot 908Peugeot 908

Fem år etter å ha sett den for første gang, Peugeot 908 RC forblir fullt effektiv. Hvis de kommer tilbake for å presentere det på neste internasjonale utstillingen av kjente, dette konsept fokusere alle øyne besøkende og presse. Vi står overfor et luksuriøst sport fireseter med 5,12 meters i lengde, noe som passer perfekt et luksuriøst og sporty. En annen av sine kuriositeter er tilstedeværelsen av en panoramafrontruten, som binder seg med et glasstak som gir en mer fremtids settet luft. også presenterer frontlykter med LED-teknologi og store hjul 20 inches på fronten og ved den bakre del 21, som huset et Michelin Pilot Sport PS2 255/35 R 20 hvis målinger er henholdsvis 285/30 og R21.


innenfor denne Peugeot 908 RC Concept opprettholder den futuristiske bildet vi allerede ser på utsiden. med fire seter, hvor beboerne kan nyte en stor plass til tross for den sportslige kutt på hvert element, alle slags funksjoner som gjør oss huske at dette er en prototype setter pris på. futuristiske ideer overalt i hver centimeter av sin overflate, for eksempel et navigasjonssystem og underholdning individuelt for hver av passasjerene i baksetet. Som for kapasitet, 908 RC gaver to bagasjen, en fremover med 220 liter og en bakre 33 liter.


Men hvis det er noe som krever oppmerksomhet fremfor alt er motoren. Vi snakker om en V12 5,5 liter stand til å utvikle en makt 700 hk. Dette er opprinnelsen til en mekanisk brukes i konkurranse, spesielt i den mytiske 24-timersløpet på Le Mans. Motoren, sentralt plassert, har en bakre hjuldrivsystem, med ett dreiemoment på 122.45 mkg, og det er forbundet med en sekvensiell girkasse seks forbindelser. Med alt dette, Peugeot 908 RC Concept Han er i stand til å oppnå mer enn 300 km / t, Hastigheten som virker på sitt beste en forsiktig aerodynamikk hvor flatbunnede ut, den bakre diffuser og en bevegelig bakre spoiler at føreren kan betjene fra kontrollpanelet.