Mobile radar kommer kjøretur som simulerer en feil

Mobile radar kommer kjøretur som simulerer en feil

Hvis det picaresque å unngå å bli bøtelagt for faste og mobile radarer, hvordan vil ikke ha på siden av myndighet. Dette følger en søknad inngitt 21. mai ved Unified Association of Civil Guards Huelva (AUGC-Huelva) der det påstås at noen sivil vakt for å hindre at innbyggerne kan føle tilstedeværelsen av den mobile radaren bilen, setter av veien med panseret opp, simulere en feil.

Denne radar har vært lokalisert i flere steder i provinsen Huelva og selv han har 'jukset' til andre kolleger som stoppet for å hjelpe ham, tenker han var en havarert kjøretøy.

Angivelig, Denne praksisen er forbudt verbalt av Head kaptein Sektor. Men reglene i foreningen er klar i sin tittel 8 Radar og jobbe deg oppover, sier han hastighetskontroll må godkjennes av den provinsielle trafikk, når mulige signal paneler ble aktivert va-riable på steder som er installert eller alfanumeriske maler benytter ikke mindre enn en kilometer unna, tar hensyn til infrastruktur av veien. "Under ingen omstendigheter vil bli plassert skjulte kjøretøy. Dette forhindrer ikke parkering slik at de kan gå ubemerket som forpliktet seg kontrollere radar. "

Ifølge AUGC-Huelva "skatteoppkrever innsatsen er mer enn tydelig, og vi tror at denne praksisen, Det er uetisk, heller ikke verdig og Det er gjort for å fordømme flere Qua driverer, i strid med de indre forskrift av trafikken og direkte ordre fra kommando av Sektor. "

Du kan også være interessert

Radar varslingsutstyr Real-tid og arbeid

14 spørsmål om radarer som kanskje desconozcas