Hyundai Genesis Coupe 2014, sportslighet oppdatert

Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014

En av de mest attraktive bilene Hyundai selger i USA, den Genesis Coupe, Det er oppdatert på 2014. Serien, alle versjoner av dette sportslig bakhjulsdrift Du vil komme utstyrt med oppvarmede speil og ny front og tåkelys bak. i tilbudet kroppen farger, Du vil kunne velge nye fem farger: Santiago White, Ibiza Blå, Caspian Svart, Casablanca White and Empire State Grey.

den Hyundai Genesis Coupe 2014 utstyr Det vil regne med aktiv cruise control, multimedia systemer Infotainment Hjem Link and Blue Link, kollisjonsvarsling enhet og automatiske varslingstjenester, veihjelp og beredskap i tilfelle ulykke.

Mekanisk, den Hyundai Genesis Coupe 2014 ingen nye produkter og fortsette å bli tilbudt med to bensinmotorer: den 2.0 fire sylindre turbo av 277 hk og 37,93 mkg dreiemoment og 3,8 V6 352 hk atmosfærisk og 40,68 mkg dreiemoment. Drivere kan velge mellom to typer girkasser: En seks-trinns manuell og 8-trinns automatisk momentomformer. I tilfelle du velger det siste, eierne av 2014 Genesis Coupe vil være tilgjengelig cams plassert på rattstammen for å manuelt betjene hver av tannhjul.

Husk at Hyundai Han solgte denne modellen i Spania på bare 120 enheter begrenset opplag. For øyeblikket er det ingen tvil om at Sør-Koreas retur å markedsføre det i Europa nyheter.

Vi mener

De som har vært i stand til å drive det, sier det er en morsom bil og krever litt dyktighet å temme ham. Synd det øyeblikket vi ikke kan se det på våre veier. American drivere selv som kan nyte det for en pris som starter på $ 26 350 (ca 19 350 euro på dagens valutakurser).

Du kan også være interessert

- Hyundai Genesis Coupe, vi prøvde