Vergelijking: Citroën C4 Cactus 1,6 BlueHDI vs Juke 1.5 dCi en 1,5 dCi Renault Captur

Vergelijking: Citroën C4 Cactus 1,6 BlueHDI vs Juke 1.5 dCi en 1,5 dCi Renault CapturVergelijking: Citroën C4 Cactus 1,6 BlueHDI vs Juke 1.5 dCi en 1,5 dCi Renault CapturVergelijking: Citroën C4 Cactus 1,6 BlueHDI vs Juke 1.5 dCi en 1,5 dCi Renault CapturVergelijking: Citroën C4 Cactus 1,6 BlueHDI vs Juke 1.5 dCi en 1,5 dCi Renault Captur

Vergeet niet dat de Europese marktstudie gedaan een paar jaar geleden, die werden geanalyseerd en opgeruimd de argumenten kopen van een auto land, en ontwerp was praktisch prioriteit factor in de meeste markten: als het was leuk, het werd meteen eerste optie boven alles triviale zaken als prijs, de betrouwbaarheid, de veiligheid, etc. Als uw nieuwsgierigheid leidt u af te vragen wat was de eerste voorwaarde in Spanje, Uit het onderzoek bleek dat de Spaanse elegíamos op prijs. Intentie, aspiratie of werkelijkheid, wat zeker is, is dat in Spanje outsell Dacia Sandero, dat Alfa Romeo Mito... en alle andere auto in een paar maanden van dit jaar 2014. Het is duidelijk dat andere variabelen die betrokken zijn en verbindingen voor dit zo te zijn, maar hey, dat is een ander verhaal.

Cactus Citroën C4 1.6 BlueHDI vs Juke 1.5 dCi en 1,5 dCi Renault CapturWat ik denk is dat de Nissan Juke Het is een van die auto's die hypnotiseert zie je iets anders. Niets te vergelijken met uw sportief en futuristisch design en hoewel misschien niet de auto die u nodig hebt durven of niet, zeker bewonder je waar je loopt. de Nieuwe Citroen C4 Cactus onze aandacht gaat ook gedragen niet alleen door die van nieuwigheid. Citroën Hij heeft een auto esthetisch verhoogd verschillend, silhouette niet, maar door talrijke kleuren (koplampen, bumpers, dak, etc.), waaronder voornamelijk bepalen en originaliteit van het model Airbump deurbeschermers.

Ondertussen onbeschaamdheid, de Renault Captur Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar in urban best verkochte SUV in ons land (nieuwsgierig, het bereik is dat van de laagste prijs), dan kunt u combineren twee kleuren in het lichaam en slijtage matching of Contrast frames en bezels het dashboard, een trend die steeds meer gezien in veel auto's op de markt.

elke stijl

Binnen elk volgt zijn eigen script. de Juke herschept een omgeving daringly sport-. Met een prachtige en accurate rijpositie, en bestuurt de onderdelen (de verandering geweldige hefboom in hoogte en hardheid geleid en inserts) beeld dezelfde sportiviteit ons. de Juke Hij suggereert een dynamische set in beweging die u zojuist bevestigd. Meteen ziet u een stevigheid loopvlak en reactiviteit zelfs overdreven bewegingen, in het bijzonder in de stad. Frame is geheel GTI, maar het echte werk. Tanta soliditeit zendt een veel trust al circuleren op de weg, maar vereist ook reactiviteit bepaalde eigenschappen in wikkelsecties, zo snel dat je lid curve en de directe relatie die verschijnt tussen beheer en de bewegingen van het lichaam en vice versa.

noch achteras die verborgen klaar om in te grijpen in de rotatie van de auto, of omdat je zoekt, of hun "radicaal" configuratie, verheven misschien gereden door de mooie, maar ook overdreven optionele 18-inch wielen. Als u weet uit de eerste hand "go kart gevoel" van de mini, Ik verzeker u dit Juke hem niet af. Deze spannende scenario vereist afzien van het comfort u op zoek bent naar een goede weg, wanneer een dergelijke nauwkeurige stabiliteit en niet zo slordig te zijn met stad kuilen.

Cactus Citroën C4 1.6 BlueHDI vs Juke 1.5 dCi en 1,5 dCi Renault CapturEr is toch niets zo in tegenstelling tot Juke als de Citroën cactus. de nieuwe cactus Het is een product typische Citroën, waarbij de rijcomfort en de algehele gladheid Ze zijn boven alle andere overwegingen. Het algemene plezier begint wanneer u zitten, omdat je waarneemt meer binnenruimte, ook bredere stoelen en zachte. Alle controles zijn leuk om te gebruiken en onmiddellijk rollen, voel je een algemene isolatie groter. Als Wheeler is een model veel verfijnder dan de "onbeleefd" Juke en nog veel meer comfortabel op elk pad. Natuurlijk is het niet zo gespecialiseerde net zo sportief als de Juke, waarmee je voelen in hun element op twisted bergpaden; en goede wegen en lange uren met Cactus, een auto die zelfs toevlucht te nemen tot een langwerpig platform C3, voelen loopvlakken stilte en evenwicht een compact model.

Zoals de algemene imago, Renault Captur Het beschikt niet over een dergelijke dynamische persoonlijkheid gedefinieerd als rivalen. Evenmin is de sport die niet verbergt zijnde de Juke (Hoewel de Captur grote haltes), noch de rodador comfortabel met de auto loopvlak groter is dan C4 Cactus. maar de Captur resulteert in een evenwichtig en aangenaam patroon in alle opzichten, goede stadsauto en rolt ook vrij buiten de stad en terwijl verheffen zonder enige voorwaarden als zijn rivalen, is het makkelijker snel te gaan met de Captur (S steviger suspensie) dat de cactus, zoals comfortabeler en de zorgeloze rodador Juke. Om deze redenen mag geen toeval zijn de kenmerken van de mechanische Diesel van elk van hen.

Cactus Citroën C4 1.6 BlueHDI vs Juke 1.5 dCi en 1,5 dCi Renault Capturde Nissan Juke en Renault Captur gebaseerd op dezelfde motorblok, de Mooi 1.5 dCi van Renault, Hoewel bij Juke, Het is de versie van 110 pk en de Captur van 90. Om verder de intenties van elk te benadrukken, Juke Het heeft een 6 versnellingen met een laatste ontwikkeling nog iets kortere die van Captur met 5 versnellingen. U kunt een idee dat de reactiviteit van krijgen Juke chassis, Ook gaat gepaard met een meer directe respons van de motor en krachtig. Onthutsend is heerlijk bergweg, natuurlijk, maar snelweg je kunt bereiken voelen kort van ontwikkeling, vooral als je het vergelijkt met het oplosmiddel cactus.

verfijnd 1.6 BlueHDi block Citroen (Het is gemaakt van aluminium) levert 100 pk en zacht 5 versnellingen het naderen van een royale 60 km / h eindontwikkeling, veel meer dan de Juke, dus het is weer duidelijk dat het de beste combinatie om comfortabel te rollen op de weg zonder ontbreekt een goed antwoord. de 1.6 BlueHDI resultaat helder bij lage snelheden en ligt op slechts een paar ronden om krachtig te reageren. Dit is ook betrokken bij de verbruik, met een verrassende Cactus krijgt bijna een record aantal. In de stad administratie ook verbazen en dat uw motor 1.6 BlueHDI Het heeft zijn uitzonderlijke systeem veranderd Stop-Start door omkeerbare dynamo anticiperen motor stop onder de 20 km / h, voor conventioneel systeem, zoals paardrijden Captur en Juke.

Nu je weet dat het beeld van elk van hen niet misleiden, ten slotte rekening mee dat de Juke achterste rij coupe, smalle dichte hoogte en ongemakkelijk toegang; dat er achter De Captur is een grote, met de modulaire verschuifbare bank die de schoen en de achterbank toelaat als het nodig is. en de Cactus extrovert waiver conventionele ramen en gewoon neerklapbare minimaal. Dat is de exclusiviteit niet noodzakelijkerwijs functioneel.