Ford Mustang Fastback 2.3 Ecoboost, de American Dream

Ford Mustang Fastback 2.3 Ecoboost, sportiever dan ooitFord Mustang Fastback 2.3 Ecoboost, sportiever dan ooitFord Mustang Fastback 2.3 Ecoboost, sportiever dan ooitFord Mustang Fastback 2.3 Ecoboost, sportiever dan ooit

Het is de Ford verkoopt eerst het mustang in Europa, mythische auto die is verschenen in meer dan 500 Hollywood-films en het werd vanaf het moment van de lancering in een van de populairste sporten in de Verenigde Staten (Naast de Chevrolet Camaro), dankzij zijn concurrerende prijs en goede prestaties. zijn roem is internationaal, zelfs in Spanje, dat is nog niet eerder officieel verkocht, maar waar je ook gaat trekt de aandacht op hun pad. Voor een deel is dat het ontwerp met een retro aanraking en de verhoudingen van het lichaam van deze nieuwe generatie, getrouw herinterpreteren het originele concept aangepast aan de huidige smaken.

Ford Mustang: Evolution en de motor

Deze keer, echter, iets veranderd. Om te slagen in een markt, zoals het Spaans is niet voldoende voor een goede prijs en een krachtige mechanica. Raffinage, productiekwaliteit en, vooral, afstemmen op frameniveau, Ze hebben veel geëvolueerd zo dicht mogelijk bij de te bereiken Europese referenties. In deze nieuwe generatie, Ford Mustang maakt gebruik van een uitgebreide achterste onafhankelijke ophanging Het staat garant voor een betere bochtenwerk, grotere precisie en aplomb.

Een ander technisch element benaderingen de nieuwe Ford Mustang de behoeften van deze kant van de Atlantische Oceaan is een nieuwe, efficiëntere motor van toegang tot het bereik, dat accrediteert cijfers bevatte genoeg consumptie. Het is een Modern blok 2.3 Ecoboost benzinemotor, van viercylinders, VVT en supercharged dual turbocharger Caracola, waardoor een zeer onmiddellijke reactie op gas geven. Natuurlijk, zal er nog een versie met V8, meer in overeenstemming met de essentie van het Amerikaanse model, echter, hoewel het heiligschennend level benadering ook mag lijken, het is een feit dat de kleine motor levert een prestatie perfect op de hoogte, niet ver van de V8. Hier, de versnelling 0-100 km / h we hebben gemeten in 6,14 seconden.

Ook het karakter van deze Ford Mustang Fastback nieuwe 2.3 Ecoboost Het heeft getracht American twist, niet alleen voor een geluid dat afkomstig is van de toegang tot het interieur te laten geloven dat er iets onder de motorkap "vet", Ook een koppel en vermogen curves met opzet ontworpen om het antwoord op Amerikaanse klassieke beetje krap mechanische hoge verplaatsing herinneren. klinken, dat heel graag een V8 en afhankelijk van het gaspedaal hoek en toerental is minder bij andere modellen die reikt via de luidsprekers met enige vertraging of niet geheel samen met wat doet de motor. In dit geval geen vertraging en het is volkomen geloofwaardig, gecombineerd met een krachtige vermogensafgifte raadt u aan om een ​​sterke versnellingen maken alleen voor het plezier van het luisteren als de naald gaat door de teller, maar ook als het eraf valt elke keer dat je opvoeren, iets dat gewoon conviertiendo verslavend. Het probleem is dat van buiten de auto klinkt als een Ford Mondeo, dat wil zeggen, bijna niet te luisteren, wat voor veel maakt hem verliezen wat geloofwaardigheid, want het is te bescheiden in vergelijking met de suggestieve esthetiek van de auto.

Ford Mustang Fastback 2.3 EcoboostFord Mustang: zeer sportief tintje

ander deugden nieuw Ford Mustang Fastback 2.3 Ecoboost is dat ten alle mechanische bediening handelen Het is zeer volbracht. Pedalen, besturing verandering en hebben de juiste hardheid zou verwachten van een sport-model, kunt u ook meerdere rijmodi (Normal, Sport +, Circuit, Sneeuw / Wet) Van invloed gasrespons, stuurbekrachtiging en motorgeluid. U kunt de richting en elektronische hulpmiddelen, die een tussengelegen positie apart instellen weinig opdringerig en andere all "af". De tussen- en bieden voldoende vrijheid jugar met achterwielaandrijving zonder al te veel risico's en het vermijden van elke schok voor onervaren bestuurders, hoewel het chassis geeft vertrouwen om verder te gaan. Wees voorzichtig met de dosering van het gaspedaal waardoor je om te gaan met hem.

wanneer search overstuur gebaseerd gas, die het is iets dat "muscle cars" ze hebben altijd op natuurlijke wijze gedaan en zonder te snel gaan, is de nieuwe Ford Mustang verdedigd met zeer goede manieren. Als je te abrupt te versnellen, wordt de voorste verdreven en open pad, dus het is beter, eenmaal in volle steun, geleidelijk versnellen tot de achterwielen beginnen te spinnen.

Van daar, de vaardigheden van de bestuurder markeert de grenzen van de nieuwe Ford Mustang, maar de auto doet alles met relatief gemak en nog veel adel. Integendeel, moet de werkzaamheid zoeken, tractievermogen levert de autoblocante en laterale greepframe zijn zeer goed niveau, zonder evenwel de hoogte van hoogvliegende Europese referenties. alleen met zeer hoge snelheid naar buiten komt wat inertie als we abrupt met het management, maar over het algemeen rijden is zeer bevredigend, met een aantal persoonlijkheid klassieke goede zeer gewaardeerd vandaag: voel je je erg verbonden met de auto, met name de motor en transmissie, met een aangename en informatieve tintje koppeling. En door de manier, met een capaciteit van Uitstekende remmen: 69,4 meter gemarkeerd in onze uitoefening van 140-0 km / h.

Ford MustangFord Mustang: veelzijdigheid

eerbied comfortabele vering, zijn stevig maar niet ongemakkelijk, waardoor de auto zeer geschikt voor elk type van de reis, alhoewel het voelt te groot tussen stadsverkeer, mede omdat de draaidiameter is vrij hoog. Een ander ding dat opvalt is de Goede geluidsisolatie van de cabine, vooral met betrekking tot lawaai van de weg, die tegen een zeer redelijke grenzen blijft, zelfs gezien de royale breedte van de banden van de auto te rijden.

Om dit moet de nieuwe worden toegevoegd Ford Mustang Fastback 2,3 Ecboost een zeer goed trunk capaciteit die geeft veel praktische. de achterste rij, ja, het slleen is geschikt voor kinderen of voor eventueel gebruik als het een Model 2 + 2 zetels. En als we kijken naar hun apparatuur, we hebben een zeer complete sport, die bijna alles is standaard. Smart Key, capless tanksysteem, lederen bekleding, alarm, aanpasbare sfeerverlichting, instrumentenpaneel met eindeloze informatie schermen die ons de meest uiteenlopende ... Kortom, we hebben een erg verleidelijk voorstel het krijgt een goede start van de Ford Mustang in onze markt. Vooral omdat zijn prijs is ook zeer concurrerend, vanaf 39.500 euro, aangezien rekening houdend met apparatuur, kracht en prestaties is bijna een koopje. De vraag is of kiezen voor deze motor kiezen voor een V8 meer karakter ... maar nog steeds deel uit en 46.500 euro.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Ford Mustang en Harley Davidson, video

Ford Mustang, een auto met een veel lawaai en rook ...

Eerste proef: Ford Mustang Convertible

Cars meer een lust voor Amerikanen