BMW 3 Series tegen Audi A4

BMW 3-serie en Audi A4, geconfronteerdBMW 3-serie en Audi A4, geconfronteerdBMW 3-serie en Audi A4, geconfronteerdBMW 3-serie en Audi A4, geconfronteerd

Hoewel het lijkt niet te oordelen naar zijn uiterlijk continuista, de Audi A4 is een compleet nieuwe auto. Vergeleken met zijn voorganger, alleen aanraken handgeschakelde versnellingsbak blijft hetzelfde, maar zonder volledig verlies van zijn typische karakter, heeft de rest van de auto compleet veranderd. Ondertussen, BMW heeft vernieuwd haar 3-serie heeft nieuwe efficiëntere en krachtigere motoren toegevoegd -inclusief sommige tricilíndrico-, en hij voegde technologie, maar de auto blijft hetzelfde. Verander de stuurinrichting en ophanging maken hun gedrag is geëvolueerd en is homogener, maar balanceren meer comfort en efficiëntie. In het geval van de handleiding modellen, heeft het een nieuwe functie die automatisch geeft een geïmplementeerd blazen gas reducties, waardoor manoeuvres hiel tip dubbele koppeling toegankelijk voor elke gebruiker, die duidelijk maakt sportiviteit blijft een van de prioriteiten van de BMW 3-serie. Zoals voor de automatische transmissie, de BMW 3-serie is nog steeds toegewijd aan het vak 8-speed koppelomvormer zo succesvol dat blijft geven, als de werking ervan past als een handschoen voor alle soorten van het rijden terwijl het verstrekken van veel comfort. Audi maakt gebruik van een doos van deze soort in de meest krachtige motoren A4, maar in de rest van het gamma breidt zijn S tronic dubbele koppeling, waarvan de nieuwe generatie debuteert in de Audi A4 en het biedt een zeer snel en zo soepel verloop dat er nauwelijks missen een verandering van de koppelomvormer. In een andere ader, Audi A4 maakt gebruik van dezelfde modulaire architectuur van de Q7, welke inneemt 30 deelnemers rijden en beveiliging, die bij het front van het segment in dit gedeelte.

Dynamisch, vonden we duidelijke verschillen die de persoonlijkheid van elke definiëren. met een rollende kwaliteit meester en zeer laag geluidsniveau, de nieuwe Audi A4 merk referenties comfort. Geluid en trillingen beter geïsoleerd dan de BMW, vooral bij diesel. En terwijl we knijp het sap van het frame, Audi A4 merkbaar lichter dan de BMW 3-serie en zeer wendbaar (Tenminste de adaptieve dempers die wij getest), maar met een richting die noch informeert noch biedt de nodige maatregelen om een ​​natuurlijke, veilige druk op de V6 Diesel gewicht hebben. Eventueel kan worden geactiveerd als het achterdifferentieel bij sport quattro-modellen, Echter, als een chauffeur je voelt ook losgekoppeld van de weg. echter, "vliegen" de bochten op volle efficiency, ondersteund door elektronische hulpmiddelen die zaken te allen tijde te helpen zonder dat het te opgemerkt. Het zou volledig rond zijn als niet door het management, die, ondanks alles, is zeer nauwkeurig in te stellen. Geconfronteerd met een pure verbazingwekkende efficiëntie en het gemak van het rijden, de BMW 3aporta raken aandrijving modellen, die altijd heeft iets bijzonders en geeft je het gevoel protagonist rijden.