Nissan Micra 2017: naar een meer aantrekkelijke en verfijnde auto te testen

Nissan Micra 2017 nieuwe generatie Europese smaakNissan Micra 2017 nieuwe generatie Europese smaakNissan Micra 2017 nieuwe generatie Europese smaakNissan Micra 2017 nieuwe generatie Europese smaak

Nissan heeft al op de verkoop van de nieuwste generatie Nissan Micra, de vijfde (1e generatie in Spanje alleen verkocht in de Canarische eilanden), waarvan de eerste leveringen zullen beginnen te geschieden in maart. Op het moment van de lancering, Nissan Micra Het zal beschikbaar zijn met een motor te zijn Diesel 90 pk en tricilíndrico benzine, ook 90 CV, beide turbo. In maart zal een derde mechanische toegang vrij te geven 73 CV, Atmosferische en drie cilinders. Bij deze aanbieding is bedekt, volgens Nissan, 80% van de vraag naar motoren in Spanje. Dit betekent niet dat in de toekomst, en altijd rekening houdend met de commerciële impact die de nieuwe krijgt Nissan Micra, ze kunnen niet deelnemen aan nieuwe versies uit van het gamma. Bijvoorbeeld een hybride oplossing kan benzinemotor 4 cilinder en automaat. Wat wel zeker is dat we zullen zien rijden op onze wegen meer dan zijn voorganger, een auto die niet is gekomen om het succes van de eerste edities van oogsten Nissan Micra.

de nieuwe Nissan Micra Het is vervaardigd in Frankrijk, in de fabriek die de Renault-Nissan Alliantie Het heeft in Flins. Het is ontworpen en ontwikkeld in Europa, denken enige Europese driver smaken. Dit zal naar verwachting de verkoop van deze auto significant toenemen in Spanje, namelijk 46% in vergelijking met de vorige generatie, die een globale aanpak auto geproduceerd in Thailand was. de nieuwe Nissan Micra deelt een aantal elementen met de Renault Clio, met inbegrip van de motor en de versnellingsbak, en inderdaad zijn aanraking rijden herinnert de Franse auto, maar met een groter rijcomfort, een klein voordeel in kwaliteit rijden, misschien voor het goede werk van geluidsisolatie en schorsingen - en leuker één richting.

Nissan Micra 2017: Gedrag

gedrag Nissan Micra Zij wijst op het niveau van evenwicht en stabiliteit, dichter bij die van een compacte multifunctionele, en zijn bochten behendigheid. Aan de andere kant, neemt de Nissan Qashqai niet alleen de multifunctionele kleurendisplay 5" het hele dashboard, maar ook de systemen Intelligent Ride Control en Intelligent Controle Trace. De eerste dient om verticale trillingen van het lichaam -in geleid over een verkeersdrempel bijvoorbeeld verminderen, terwijl de tweede helpt het registreren in de getekende nauwkeuriger zowel selectief te remmen en de motor, maar zonder dat de aandrijf- en zonder opdringerig. Een ander interessant element is de automatisch remmen voor bewaking en voetgangersdetectie over het volledige traject, de perifere kamers, de blind hoeksensor en active lane keeping, niet inwerken op de richting, maar stopt de wielen van de ene naar de baan van de cabine, bericht ophalen door een trilling in het stuurwiel.

Nissan Micrade Nissan Micra geeft ook elementen van het leven aan boord connectiviteit met protocol Apple carplay, een geluidsapparatuur ontwikkeld door Bose surround functie en extra luidsprekers in de hoofdsteun van de bestuurder, navigator, enz., altijd afhankelijk van de gekozen afwerking, die kan worden Visia, Visia +, Acenta, N-Connecta en Tekna.

Naar het voorbeeld van Nissan Juke, de personalisatie is een ander punt om te overwegen. verschillend kleuren te kiezen voor banden, rokken en outdoor schansen lichaam en vinyls voor de kap, dak en zijkanten. Op zijn beurt, binnen is er ook de mogelijkheid om een ​​waaier van kleuren voor de bekleding en luxe afwerking kunstleder, aanwezig op het dashboard en de deuren te selecteren. Het resultaat is zeer opvallend, en een uitvoeringsvorm die de kwaliteit aangeeft. Een succes dat zeker zal praten.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

We rijden de nieuwe Nissan Micra 2017

Nissan Micra 2017 prijzen van 13.500 euro

New duels verkopen: Citroën C3 vs Nissan Micra