BMW 7 Serie 730d xDrive, de hoogste auto

BMW 7 Serie 730d xDrive, de hoogste saloonBMW 7 Serie 730d xDrive, de hoogste saloonBMW 7 Serie 730d xDrive, de hoogste saloonBMW 7 Serie 730d xDrive, de hoogste saloon

Ik geef toe dat ik voelde me overweldigd te gaan zitten en vervolgens de nieuwe leiden serie 7 van BMW. Zoals bij andere gelegenheden en ook de getelden rivalen, de eerste ervaring, dat is de 6e generatie serie BMW 7 Neemt u mee te hebben om zo veel nieuwe dingen te assimileren, u genieten van een verantwoordelijke merk je uitleggen on-site hoe de auto werkt. In mijn geval waren slechts 10 korte minuten om niet te veel te horen, niet in staat om te verwerken veel en veel nieuwe functies om ze uit te voeren in wat een lange en gevarieerde reis door lusas land zou zijn.

Ik zal zeggen dat de sleutel tot de nieuwe serie 7 Het lijkt op een smartphone (Met inductie opladen, waaronder ook mobiele die aanvaarden), een scherm tonen tactiel dat werpt enig auto informatie. Vanuit de lobby van het hotel waar we waren gebleven, raadpleeg ik de sleutel autonomie 730d op me te wachten buiten parkeren, ongeveer 300 meter. Ik merk ook in de tonen de moersleutel alle deuren en wickets ze zijn gesloten. volgens pad "mijn" indrukwekkend serie 7, geopend met de toets op de afstandsbediening auto en me in real time op het display. Hij hoopte ik desaparcarlo afstand buiten vorm, maar functie is niet beschikbaar omhoog november. En het blijft merkwaardig dat de vertraging niet reageert op moeilijkheden technieken, maar wetgevend. De wet vereist dat alle auto dat het beweegt in een via publiek moeten duidelijk de te dirigent naar boord. Vandaar de aandrijving autonoom zal evolueren, afhankelijk van hoe je wetgeving over.

In dit geval, gezien het geringe bereik (je moet naar de voorkant auto met de garage of parkeerplaats af te stemmen en we kunnen alleen vooruit of achteruit ons te verplaatsen 7 Series 1,5 maal de lengte -Body normaal 5.10 meter), lijkt het erop dat de wet is het werk van uitdrukkelijke toestemming en zij bevestigden degenen die verantwoordelijk zijn voor het merk in ons land, in Spanje zal zijn onmiddellijk mogelijk te maken. Dus geen tegenslagen is niet uw systeem onderhoud van rijstrook actief, die in combinatie met de Active Cruise Control, Hij is in staat leid ons door een snelweg, naar aanleiding van de route van het spoor en het aanpassen van de snelheid van de auto die ons voorafgaat. Echter, het vraagt ​​onze aandacht en het systeem detecteert als we niet in contact komen met het stuurwiel, waarschuwt ons om controle te nemen.

BMW 7 Serie 730d xDrive

Ik kon een seriële te schrijven met alle apparatuur die de nieuwe heeft serie 7, door de manier waarop verbeteren zijn schenking van serie omdat ze het merk te herkennen is er een perceptie dat BMW komen "geschild"Maar ik zal vertellen alleen de meest innovatieve, de rest niets meer meer gevorderd we weten dat de industrie, bij serie 7 het omvat alles.

BMW Hij ontwikkelde een systeem dat erkent een reeks gebaren onze standaard handen te aanvaarden of afwijzen telefoontje telefoon, omhoog en omlaag de volume radio of activeer een snelle toegang. Het is verrassend om te zien hoe de auto gehoorzaamt gebaren commando's, dat is waar je soms verward met natuurlijke handbewegingen als je gebaren tijdens het rijden (we zeggen dat we niet moeten doen). U zult merken dat dezelfde volgorde je kunt het doen met gebaar, het verplaatsen van een lichaamsbeheersing of aanraken van een virtual control nu ingaan op het centrale scherm. Verplicht?

U kunt ook een tablet verwijderbaar vanaf elke passagier ook van toepassing op veel van de functies van comfort en multimedia beschikbaar, die oneindig zijn. Het inhuren van de desbetreffende vergoeding, kunt u uw serie 7 een WiFi is beschikbaar en zie externe terminals en interne schermen gerangschikt in vierkanten je terug wat de Google wereld zet binnen handbereik. Onnodig te zeggen dat de omgeving voor helderheid, ruimte, materialen, instellingen, stilte gear en zelf kwaliteit van rollend de auto is veel meer dan uitzonderlijk.

Zeker je hebt gezien en vond als passagier, maar ik verzeker u dat de dirigent is een ander bevoorrecht de serie 7. de comfort Het is iets dat komt in grote hoeveelheden door gebrek in een vertegenwoordiging sedan en ook al is het beter dan de andere kan testimonial zijn, dit keer BMW hij heeft afstemmen een serie 7 waarbij gewaarwordingen gladheid en filtratie misschien zijn ze het bereiken van de beste niveaus van de concurrentie. de ophanging dit is pneumatiek in twee assen (Voorheen alleen achter) en actieve dempers, zoals stabiliseren dat minimaliseren body roll.

Hij is bekend in de command BMW dat kun je kiezen tussen rijstanden ECOPRO, comfort en sport, debuteert een vierde modus: adaptieve. de aanpassing dus dynamiek tussen de vele parameters die de ophanging, niet alleen reageert tijd echt een onvoorziene, wordt ook verwacht om te weten wat voor soort traces verspreid op informatie navigatiesysteem, en ook door de lezing een camera aan de voorkant Het maakt verkeer dat ons en de weginrichting voorafgaat. Het rijcomfort is buitengewoon en daarom meer verbazingwekkend is hoe behendig voelt het ook. Als ik zeg u, dat BMW bereid een reis die een paar maanden voor de Opel Adam S in haar internationale presentatie had gedaan en nog steeds veel delen van retorcidísimos Rallie Portugal, U kunt een idee krijgen van het bericht wilde ook het merk over te brengen.

BMW 7 Serie 730d xDrive

dat "passen"Draai en uitvoeren van de serie 7 als het doet op deze wegen heb je veel verdienste. vrijlating "snijdend" Het gaat om 5.10 meter, 14 cm kleiner dan de versie lange strijd. Deze generatie is groter dan de vorige, maar ook geadverteerd 130 kg minder gewicht. In zijn zelfdragende carrosserie en gecombineerde staal hoge sterkte, met borden aluminium en Slats CFRP, of anders gezegd, van polymeren versterkt met koolstofvezel. Hoe dan ook zijn behendigheid en manoeuvreerbaarheid verbergt meer, namelijk adres integraal (Optioneel) het reeds geopende serie 7 hierboven, maar in deze generatie steunen tractie xDrive 4x4 (Optioneel afhankelijk van de motor). met 4 wielen trekken en leiding, gevoel veiligheid en effectiviteit dit is brutaal. Verrassenderwijs een salon van een dergelijke omvang "ondanks" en "Measure" zo weinig in hun geleid in een bergachtig autoweg. borst verwijderd BMW en terecht vorm combineren comfort en dynamisme van deze nieuwe serie 7, wanneer a priori als u een configuratie definiëren voor de eerste, onvermijdelijk je ervan uitgaat dat de verbintenissen in de tweede, en vice versa.

de nieuwe 7-serie Het zal meteen in het Spaans dealers. Het assortiment zal in eerste instantie met een Diesel versie (730d) engined 6 cilinder 265 pk 3.0 en versie van benzine (750ik) Motor 4.4 V8 Turbo 450 pk, beide gekoppeld aan een automatische 8 betrekkingen met glijfunctie. Standaard op de 750i, de xDrive is beschikbaar op de 730d en de dubbele optie lichaam. Voor later al aangekondigd een 740E hybride versie.