2017 Mercedes E-Klasse Estate: proof luxe familie

Test Mercedes E-Klasse EstateTest Mercedes E-Klasse EstateTest Mercedes E-Klasse EstateTest Mercedes E-Klasse Estate

de Nieuwe Mercedes E-Klasse Estate verrassingen met ontwerp zeer gestileerde, modern en zachte vormen. Niet verrassend, heeft men gezocht naar een dynamisch en sportief imago, voor een carrosserietype dat wordt steeds populairder, vooral onder de jongere clientèle, liefhebber van sport en outdoor-activiteiten. Hierbij moet worden opgemerkt dat in markten zoals Duitsland twee van de drie E-Klasse Estate worden verkocht, iets dergelijks gebeurt in Italië, terwijl in onze markt nauwelijks te bereiken 15 procent, hoewel dit percentage neemt toe.

In aanvulling op de aantrekkelijkheid, Nieuwe Mercedes E-Klasse Estate 2017 U kunt ook beschikken over een buitengewone interieurruimte. Het heeft een bagageruimte met een inhoud van 670 liter dat 1820 liter te bereiken Als de achterbank. Deze kunnen worden gerepliceerd in een verhouding 40/60 en de resterende oppervlak is volledig glad, die sterk vergemakkelijkt grote voorwerpen te transporteren. Echter, kan het volume van de bagageruimte 700 liter passen als een positie van de achterste rugleuning 10% meer verticale gekozen. de laadvermogen bereikt 745 kg en naast de Estate Het maakt het mogelijk tot 2.100 kg sleeptouw. Voor deze doeleinden is het sterk aanbevolen luchtvering Air Body Control Het als optie aangeboden en dat de Estate blijft altijd horizontaal. U kunt ook monteren een derde rij, speciaal ontworpen voor jonge kinderen en die aanzienlijk verhoogt de veelzijdigheid van deze versie.

Mercedes E-Klassede achterklep Mercedes E-Klasse Estate 2017 systeemfuncties series elektrische aandrijving en eventueel kunt u een systeem dat het mogelijk maakt de voet passeren bedienen de onderste achterbumper hebben. Het is ook mogelijk om de achterklep in elke positie stoppen en het beperken van de openingshoek om krassen op de plaat te voorkomen als, bijvoorbeeld, de hoogte garageplafond beperkt.

2017 Mercedes E-Klasse Estate Engines

de nieuwe E-Klasse Estate Het zal beschikbaar zijn dezelfde motoren als de sedan, hoewel op het eerste het aanbod is beperkt tot E 220d van 194 pk, terwijl de benzine zijn beschikbaar E 200 respectievelijk 250 met 184 en 211 pk. Onder Diesel later ook bereiken de toegang variant E 200d met 150 pk en de krachtige E 350d met motor 3 liter zes-cilinder. In benzine zal het aanbod te verhogen met E 300 2-liter turbomotor met 245 pk, Ook op de markt komen een Hybride plug genaamd E 350e.

Afhankelijk van de versie, zal worden aangeboden aan de zes-versnellingsbak of een automatische 9G Tronic, logisch het is de meest gevraagde door het publiek. ook Het zal worden aangeboden in de aandrijving 4 Matic bepaalde motoren andere optie te overwegen is de dempende behendigheid behendigheid Controle Controle en verlaagde hoogte 1,5 cm. De prijs van E 220 d Estate is € 53.350, € 52.100 op de E 200 en € 57.200 op de E250, wat neerkomt op een stijging van 3 tot 5 000 euro met betrekking tot de hatchback.

U kunt ook geïnteresseerd

Nieuwe Mercedes E-Klasse Estate: prijzen

De nieuwe Mercedes E Class 2016 gezien vanuit

De toekomst van Mercedes-Benz: de nieuwe auto's komen