Contact: Ford Tourneo Courier, de kleine familie

Contact: Ford Tourneo Courier, de kleine familieContact: Ford Tourneo Courier, de kleine familieContact: Ford Tourneo Courier, de kleine familieContact: Ford Tourneo Courier, de kleine familie

Het aanbod in het segment B lijkt eindeloos. Ford lanceert deze dagen de Courier afwerking bereik Tourneo, een Lichte Bedrijfs- geworden Minivan, Het bekend om zijn breedte en veelzijdigheid verkleind. Op basis van de B-Max en Party, tracht een antwoord op de toenemende vraag, zo wordt ons verteld, actieve gezinnen te offeren, in zekere zin, design en esthetiek het laadvermogen en de binnenruimte. De meer dan 708 liter load, uitbreidbaar tot 1656 de rij achterbank (2.06 breed en 1,72 hoog in zijn 4,17 meter lang) neergeklapt, zijn enkele van de beste argumenten. Het is geschikt voor maximaal vijf passagiers. de De toegang tot deze achterbank is makkelijk en comfortabel vanaf het brede zijde schuifdeuren, eenvoudig openen.

Ford Tourneo CourierBinnenin vinden we Veel elementen van het bereik van de auto's, Ford. om te beginnen het dashboard, zeer correct, met hanger eigen merk modellen die zijn uitgerust met SYNC (Met Applink, voice-gecontroleerde, vanaf september), met 3,5 inch MFD (optioneel voor 800 euro). De rijpositie is comfortabel, met alles bij de hand en biedt zijn eigen opmerkelijke uitrusting van auto's in zijn segment. van verplichte stabiliteit controle, ESC en Hill Start hulp, de remsysteem helpen, EBD, de aanhangwagen slingeren controle en regensensor en verlichting. In hun gezichten zijn rivalen zoals de Citroën Nemo, de pieper Peugeot of Fiat Qubo.

De samenstelling van het traject Tourneo Courier is zeer eenvoudig. Twee uitrustingspakketten, Trend en Titanium, en drie motoren, twee diesel Duratorq TDCi, 1.5 en 1.6, 75 en 95 pk, respectievelijk, en een benzine 1,0 EcoBoost 100 pk. Dit is een segment waarin er weinig benzinemotoren, een grote kans om motoren te schitteren Ford EcoBoost-inhoud. Terwijl de meeste verkoop zal gaan naar de twee Diesel, het feit is dat de Benzine gedrag en consumptie, kondigt 5,2 liter gemengd verbruik, content, Ga een beetje meer in de Real-test, zullen ze meer verdienen dan men zou denken. Het is behendig. Alle motoren zijn gekoppeld aan een vijftraps handgeschakelde versnellingsbak makkelijk te gebruiken en zeer glad.

Tourneo Courier prijs van 16.380 euro deel transport en inclusief belastingen, wat overeenkomt met 1,0 EcoBost 100 pk, en Diesel 17.780 euro dat het is wat het kost 1.5 TDCi.