Suzuki Vitara, een auto die is een grote concurrent

Contact: Suzuki Vitara, belangrijke concurrentContact: Suzuki Vitara, belangrijke concurrentContact: Suzuki Vitara, belangrijke concurrentContact: Suzuki Vitara, belangrijke concurrent

Haalt de nieuwe Suzuki Vitara een historische naam die begon in 1988, die had een prominente plaats in de geschiedenis van de all-terrain en was nu wat vergeten om de sterkte van andere SUV's en vóór de commerciële evolutie naar een Suzuki Grand Vitara heeft doorstaan ​​zoals de aanval van rivalen met de rol geweest grotere artillerie budgettaire één.

Suzuki VitaraSuzuki maar nog steeds uit naar oorlog en onontgonnen terrein tussen veroveren Size SUV nutsbedrijf, die zich tussen 4 en 4,2 meter, geen houding behoeften van grote off-road Suzuki Vitara hoewel het kan 4x4 voorstellen de koper en een opvallend design. Renault Captur, Peugeot 2008, Nissan Juke, die dit segment als we begrijpen nu- zelfs een Citroen C4 Cactus kan zijn rivalen zijn geopend, hoewel door enscenering en de grootte kunnen binnen zelfs uitdagen modellen die bewegen in 4,3 meter lang, en hier kun je alvast zelfs Opel Mokka.

Al zijn rivalen met uitzondering van de Opel Mokka, spelen met originele esthetische maar afzien mannelijkheid, kracht, robuustheid ... En hier is waar u kunt worden ondergebracht Suzuki Vitara nieuwe, een model met een opvallende voorzijde, met een zeer gespierde kant, en allen met een kubieke centimeter interieurarchitectuur te voorzien worden gewaardeerd, vooral in de achterpassagiers. Bovendien, commitment verschillende kleuren, bijna verplicht op dit moment duotone combinatie met een andere toets dak ... het oog, niemand beweren dat meet 4,17 meter. Je denkt dat je bij grotere lengte model, een auto die uitblinkt in vijf centimeter in de hoogte op hun rivalen ....

Suzuki VitaraMechanisch, slechts twee opties bij het opstarten, benzine en diesel, zowel 1,6 en 120 pk. Als versnellingsbakken het afscheid van de S-kruis CVT en wordt veranderd in een nieuwe automatische zes relaties -alleen benzinemotor, het moment. Daarnaast twee handleidingen, vijf relaties voor benzine en zes voor Diesel. Er zijn geen officiële verbruikscijfers Diesel -emissie van 106 g / km CO2 moet worden in ongeveer 4 liter terwijl benzineverbruik start geplaatst op 5,3 liter / 100 km. configuratie 4x2 Het zal de verdachte, hoewel met de mogelijkheid om te profiteren van Allgrip systeem al dat hij zijn oudere broer en S-Cross ingediend vier driveconfiguraties: 4x2 auto -prioriza economie en problemen behalve wanneer het wheel-drive, sport, sneeuw en modder -dit laatste sluis modus of TRIALERAS toepassing van stuwkracht naar de wielen met agarre- detecteert.

Veiligheid, overtreft zijn oudere broer Suzuki S-Cross, presenteerde vorig jaar en half. In een segment als de Suzuki Vitara racen, aanbieding LED-verlichting, adaptive cruise control houden van een veilige afstand van de voorligger, remmen -eerste stad noodoproepen als de prestaties niet detecteert de bestuurder remde, zeven airbags inclusief knie, rug camera... zijn zeer opmerkelijk elementen. Binnen, er wordt ook gewezen bijna verplicht touch screen om drukknoppen van de middenconsole Naast verwijderen om te kunnen Contact houden met je smartphone sharing mogelijkheden van de telefoon.

Wat we geloven over de nieuwe Vitara

Suzuki VitaraDe waarheid is dat de nieuwe Suzuki Vitara we vonden veel, zelfs meer dan zijn grote broer, de Suzuki S-Cross. Dynamisch hebben we geen grote verschillen te vinden, maar de Vitara is zeer goed geïsoleerd, niet bewegen in trillingen en zeer weinig lawaai sluipt.
de 1.6 dieselmotor 120 pk, die we hebben getest, is energiek Suzuki Vitara in de nieuwe, biedt een aantal sterke koppel van 1500 rpm en herstelt goed. de consumptie in de computer Reizen tijdens de korte touchdown gemaakt rond Nice is geweest 6.6 l / 100 km, heel goed als we bedenken dat we hebben verspreid op bergwegen met vier inzittenden aan boord. vlotte en precieze besturing en schorsingen comfortabel en efficiënt Ze dragen bij aan zeer eenvoudige wijze en met veel vertrouwen tegemoet rijden. Geen zwaait de nieuwe Suzuki Vitara veel bochten en maakt het mogelijk grote baannauwkeurigheid.

Binnen de nieuwe Suzuki Vitara ook het leek goed opgelost, met meer dan genoeg ruimte voor vier inzittenden, goede beenruimte voor de inzittenden van de achterste zitplaatsen en een uitstekende hoofdruimte. de romp, ondertussen, met 375 liter, is niet de grootste in zijn categorie, maar is geschikt. Over het algemeen oplevering is vrij goed geen zachte kunststof op het dashboard Suzuki Vitara; genoeg gaten om objecten op de deuren, de middenconsole en het dashboardkastje en laat Zeer complete apparatuur in de top range versie.