Vergelijking: BMW 3 Serie ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWD

Vergelijking: BMW 3 Serie ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDVergelijking: BMW 3 Serie ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDVergelijking: BMW 3 Serie ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDVergelijking: BMW 3 Serie ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWD

Overweeg een hybride auto, terwijl het verder gaat dan ecologie of verbruik. Het is waar dat de meeste denken van een dergelijke auto en het eerste ding dat opkomt is een Toyota Prius, een model veel ecologische charme, maar we moeten boringen herkent iemand met een beetje passie in zijn aderen. Nu, zoals u het imago van de Prius te verwijderen ik je net verteld op je hoofd (dat als je niet van het voor het eerst had gedacht in een Lexus), heb ik u eraan herinneren dat te zetten in de markt zijn er auto's als de twee worden hier vergeleken die bijdragen aan ecologie bepaalde dosis van het leven. de BMW 3 Serie ActiveHybrid en Infiniti Q50 Hybrid niet alleen saai, maar ook tevreden; hebben een prestacional zeer goed niveau en een logische verbruik voor de tijden, waar het hebben van een auto benzine meer dan 300 pk en vergelijkbare voordelen lijkt een overbodige luxe zijn.

Vergelijking: BMW 3 Serie ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDBMW begon zijn carrière in de wereld van de hybriden in de Series 3 en 5 met een technologie ontworpen om precies het tegenovergestelde van een auto als de Prius. Vergeet niet, het goede gevoel van sportiviteit te klinken, en hybridiseren de voorkeur aan de krachtige 35i starten en bieden een krachtige 340 pk sedan in plaats van een auto die ecologisch perfect maar saai llegará-. Infiniti doet hetzelfde, ook het verstrekken van een breder bereik dan heeft zelfs AWD-versie, zoals de Q50 van deze vergelijkende, of Nieuwsgierig kabelmanagement systeem zonder "fysieke verbinding" (Met uitzondering van veiligheid redundantie) tussen het stuurwiel en.

Het doel van hybridisatie tot CO2 en dus lager energieverbruik. Beide krijgen volledig, hoewel ze auto's waarin gemiddelde uitgaven is nog steeds gevoelig voor het rijden, vooral in de BMW. bereiken 100 km / h in minder dan 6 seconden, kilometer schommelt rond de 25 seconden en het bereiken van een gemiddeld verbruik (Het uitvoeren rustig, helder) 7,3 en 8,2 liter per 100 km Ik denk dat een echte prestatie wat doet vermoeden hoeveel hij heeft gevorderd de automotive wereld Denk aan de laatste wagen moest benzineverbruik was half zo? Ik ben ervan overtuigd dat het zo snel of sterker is dan een van deze twee was niet half. Als u te concentreren en op zoek naar een grotere efficiëntie bij het rijden, het inwisselen van het elektrische gedeelte, kunt u zowel de gemiddelde uitgaven te verblijven in de buurt te downloaden 4 of 5 liter, maar als je te geven aan die macht om voordelen te verkrijgen benutten, zul je verbruikscijfers in de buurt van 15 liter te zien; moet je de gulden middenweg te vinden, dat zie je dat is erg goed in beide.

Elektrische fasen alleen
Vergelijking: BMW 3 Serie ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDIn beide gevallen elektrische voortstuwing om de auto te verplaatsen dient slechts als een elektrische of benzinemotor ondersteuning. Het verschil is dat in de BMW kun je niet verplaatsen honderd procent vermogen van meer dan 80 km / h en de Infiniti zelf, kan cruises houden 120 km / h voor enkele kilometers. Zoals je ziet is het runnen van een systeem en een andere op prijs stellen dat Infiniti maakt gebruik van elektrische voortstuwing meer verbruikt u echter extra liter. Het antwoord op deze hebben we drie belangrijke punten, een is gewicht, andere de hogere wrijvingsverliezen van AWD Japanse en ten slotte thermodynamische voordelen van zes-cilinder BMW, dat reeds bekende uitvoeringen getoond als een van de beste motoren op de markt in hun relatie tussen prestaties en verbruik. De twee auto's zijn erg zwaar, maar ik de Infiniti is 100 kg gewicht van 2 ton; Ook gemiddeld rendement op zoek naar saloon.

lopend zijn van harte welkom op de wandeling. in de BMW Het werd doorzocht mooi geluid ontsnapt wanneer de thermische motor draait. Dit is allemaal leuk en aardig, maar het geheel blijft verfijning sinds die gewone stilte mars is verloren in hybrides; ziet het niet als een gebrek, maar eerder als een functie; Ik persoonlijk vond me. Wat ik graag minste is dat en is de eerste hybride aandrijving waarbij bij het starten van de verbrandingsmotor transmissie geeft je een beetje bult, alsof ook thermokoppel, die het heeft. Voor deze dingen Infiniti is "meer Prius". Alles gebeurt vlot of de raffinage en tot het goed versnellen en niet te ontdekken de benzinemotor.

Vergelijking: BMW 3 Serie ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDHet dynamische gedrag van de twee heeft mij niet overtuigd. Het is niet slecht, maar ik denk Het is niet aan wat er van deze modellen wordt verwacht. de BMW 3 Serie ActiveHybrid Hij loopt veel, maar dan voelt erg zwaar en overtollig lichaamsvet zwaait, zoals ik ooit gezien heb gedaan in een BMW. Dit wordt zelfs gezien als niet sportief te rijden te doen. Als u normaal gesproken gebeurt er niets, maar het is waar dat het niet de 306 pk van de thermische deel en de hoge mate prestacional nodig heeft en als een combinatie die je een meer consument hybride. geval Infiniti Q50 Het is anders. Inlijsten ik vond het leuk en ik zie het, ondanks het gewicht, evenwichtiger dan zijn rivaal. echter adres "door Wire" dof samenstel. Net als zijn rivaal, als je rustig, wat op het einde is zijn de manier om te gaan- is mooi en veilig, maar als je de sport mode en je krijgt om snel te gaan moet je vechten met een adres dat denkt voor zichzelf en dat is soms niet goed. Dit systeem is de toekomst, maar deze auto U betaalt de tol nieuwigheid te zijn.

Zijn twee goede auto's, maar niet de beste versies van hun respectieve bereiken. De BMW met minder body roll en zou perfect met een conventionele besturing Infiniti legt op de touwen traditionele Duitse sedans waarmee het concurreert zijn. Het eerste probleem moet worden opgelost op basis van opties M, maar afscheid van het comfort, de laatste heeft slechts een oplossing als u kiest voor Diesel Q50.