Biler og campingvogner: Topp 5 tips for reiseforsikring

Biler og campingvogner: Topp 5 tips for reiseforsikring

Selv om campingvogn er et alternativ for enhver årstid, er det nå i sommer når vi planlegger å gjøre en lengre tur og nyte de dagene fortjent hvile. Campingvognen er en klassiker som nå er mer moderne enn noensinne, og mange sjåfører velger det som første valg å gjøre turene for bevegelsesfrihet tilbys, mot begrensningene i en vanlig tur. Selskapet spesialiserer seg på mobile løsninger, Arval, BNP Paribas som tilhører gruppen, tilbyr disse tastene til å nyte ferien med vår campingvogn råd.

1- Vekten av vognen gjør saken

Å kjøre en trailer ikke alltid tjene oss førerkort type B, fordi med denne tillatelsen kan vi bare kjøre tilhengere med en Undervektige 750 kg. Dersom summen av vektene mellom bilen og campingvognen i seg selv er mindre enn 4,250 kg, er kortet B96 nødvendig. Hvis mellom bil og campingvogn total mellom 4250 kg og 7000 kg, er B + E lisens kreves. Og hvis vekten av bilen og campingvognen skrider 7000 kg, er den nødvendige lisensen C + E lastebil. I tillegg må tilhengeren sin tilsvarende forsikring. Hvis vekten er mindre enn 750 kg er ikke nødvendig, siden jeg er beskyttet av kjøretøy forsikring, men er tyngre, vil nødvendig arbeidsforholdet passende forsikring.

2 Er det plass til bilen for å ta campingvogn?

Vi må sjekke og sørge for, før du tar fatt på turen, er vår bil egnet til å bære vognen. Ikke alle biler kan gjøre, så du må bekrefte de tekniske spesifikasjonene til kjøretøyet, og de tåler vekten tilbake fordi, ellers kan bilen lider alvorlig skade. Normalt må tilhengervekt ikke overstige halvparten av vekten av bilen selv.

3- opprettholde optimal campingvogn

Før du kommer i gang med vår campingvogn, må vi gjennomføre en rekke kontroller for å kontrollere at alt er i orden. Det første du må gjøre er å sjekke trykket i alle hjulene. Det er også svært viktig for å utjevne gode vekter mellom to biler, bil og campingvogn. Det anbefales ikke å overbelaste stammen bilen til baksiden ikke miste høyde. Også i tilhengeren må prøve at tyngdepunktet ligger rett foran hjulene så lavt som mulig, fordi hvis sentrum er for tidlig kan ikke rotere.

4- Hastigheten endres hvis vi holder en campingvogn

Når du tar motorveien, husk at lovlige hastighet å sirkulere når du kan ta en campingvogn er annerledes enn om bare sirkulere med bilen. på motorveier, fartsgrensen for et kjøretøy med tilhenger på mindre enn 750 kg er 90 km / t. Hvis veier mer enn 750 kg, er grensen 80 km / t. I konvensjonelle veier alt bør føre til maksimalt 80 km / t, mens de andre veiene utenfor byen, er grensen 70 km / t. I byen Det må tilpasse seg en topphastighet på 50 km / t eller 30 km / t, som er fastsatt. Til slutt, hvis sirkulert veier vår campingvogn ikke vi bruke ca 25 km / t.

5- forsiktighet ved kjøring med en campingvogn

På veien, når vi reiser med bil med campingvogn, vi må alltid huske på at sikkerhetsavstand Du bør øke fra bilen, fordi det i tilfelle å måtte gjøre en nødstopp trenger mer plass tilgjengelig. Ved forbikjøring, må du ha flere meter, og nå bilen er lengre og manøveren blir lengre.

Spesiell forsiktighet ved vendt skråning. For å laste opp, er det bedre å bruke kort bilmotoren ikke faller svinger og marsjer lider overdrevet. På nedstigningen, alltid rolig og litt deprimert brems.

og når parkering, husk at gratis camping ikke er tillatt, så du må finne en campingplass eller spesielt godkjent for natt områder.

Du kan også være interessert i:

Kjenner nasjonal lovgivning på campingvogner og bobiler

De dyreste bobiler og dyrene på den berømte