De beste auto’s en SUV’s te kopen voor minder dan 22.000 euro

Beperk 22.000 euro: de beste auto's te kopenBeperk 22.000 euro: de beste auto's te kopenBeperk 22.000 euro: de beste auto's te kopenBeperk 22.000 euro: de beste auto's te kopen

Zoals ieder mens is anders, met behoeften die mogelijk niet overeen met die van de ontvanger van de vraag, hebben we onderzocht in geeft prijzen van nieuwe auto en toegepast de officiële korting naar de bring zes auto's en SUV's aantrekkelijker je kunt vinden het betalen van minder dan 22.000 euro.

Natuurlijk zijn deze prijzen we brengen zijn de officieel en dan niet op basis van geduld, slijten de zolen van je schoenen uit te gaan van de ene naar de andere licentiehouder en onderhandelingspositie, je kunt krijgen, afhankelijk van hoeveel ze bereid zijn om te stoppen met het winnen van alleen maar om de deal te sluiten. Hier zijn ze. Wat heb je liever?

Ateca Seat Ecomotive 1.0 TSI Reference

In de categorie van de mode, de SUV, we kunnen vinden versies hieronder 22.000 euro, zelfs zo aantrekkelijk en modern modellen Ateca Seat. Deze zitting nagenoeg onder interessante variant toegevoegd met een tricilíndrico benzinemotor 1 liter en 115 pk waarin het zich heeft gevestigd als een van de meest aangename verrassingen van het jaar.

Ateca SeatGevraagd of volstaat kleine benzinemotor om een ​​geheel te bevorderen SUV 4,36 m lang alleen u kunt antwoorden met een volmondig ja. Geverifieerd omdat het verbruik ervan is meer dan redelijk, hieronder 6,5 l / 100 km, en alleen in situaties van hoge vraag stijgt: het kan, bij wijze van uitzondering, het bereiken van meer dan 16 l / 100 km, zoals is gebeurd in onze beslissing-performance, hoewel dit overweldigende gegevens niet gek geworden. Te allen.

Maar het is ook in staat om een ​​te krijgen versnellingen krachtig in instelling van 10 seconden naar de 100 km / h te bereiken vanaf stilstand en het gezicht te halen zonder luiheid, maar het is raadzaam om terugschakelen naar de tijd doorgebracht in de tegenovergestelde rijstrook te minimaliseren. Het meest opvallend is de remcapaciteit, wat staat ruim onder de 70 meter te stoppen van 140 km / h, en biedt een opmerkelijke consistentie voortgezet gebruik.

deze Versie 1.0 TSI 115 pk is de enige Seat Ateca je kunt u hieronder 22.000 euro en, natuurlijk, we kunnen niet vragen, noch een maximum aan comfort apparatuur of bonussen als vierwielaandrijving of automatische DSG dubbele koppeling, als we willen blijven binnen het budget.

- Ateca Seat Ecomotive 1.0 TSI Reference / more

Citroen C4 Picasso 1.6 BlueHDI

Zoekt ruimte, comfort en modulariteit kan uw droomauto in het gedeelte van Citroën C4 Picasso; een concept, dat van de vijfzitter MPV, dat terwijl het daalt tegen het spervuur ​​van SUV, toch heeft het een aantal supporters die inzetten als in wezen familie ontwerp.

Citroën C4 PicassoBinnen de referentieprijs zijn er zeven mogelijkheden die u in staat om een ​​evenwicht te zoeken tussen meer apparatuur of BlueHDI kiezen voor de dieselmotor van 120 pk dat, gezien het gebruik wacht op u met het aantal kilometers en de hoeveelheid zwaar beladen lange reizen, kan het vaak interessanter dan de tricilíndrico Puretech 1.2, versie 130 pk en meer dan 110 toegang pk zijn range.

Naast een laag verbruik geverifieerd door het Technisch Centrum Highway, minder dan 5 l / 100 km op de gemiddelde uitgaven, de C4 Picasso is een zeer praktische auto. Niet alleen het heeft een zeer grote binnenruimte, vooral met betrekking tot de interne breedte, maar de tweede rij bestaat uit drie afzonderlijke zitplaatsen. Ze kunnen worden voortbewogen of selectief vertraagd tot 13 cm zodat niet alleen verhoging een stam capaciteit van 585 liter, maar vergemakkelijken ook de reis van drie volwassenen van formaat die graag meer beenruimte of twee afzonderlijke kinderzitjes.

Onder punt voor sommigen en verbetering voor anderen, het heeft een comfortabele chassis alleen in gebieden curves toont enkele beperkingen bij de ingang van de curve wanneer de drijvende hoog is. De suspensie uitvalt dan het lichaam roll neutraliseren, dan suggereert dat het tijd te verminderen.

- Citroen C4 Picasso 1.6 BlueHDI / more

Kia Niro Concept 1.6 HEV

de hybriden Ze zijn een volledig bewezen winnende realiteit elke dag aantrekkelijkheid voor de toenemende technische complexiteit van mechanische turbodiesel, gezien de Een laag brandstofverbruik. Zij zijn met name van belang wanneer, zoals in de stadsverkeer, Ze zijn frequente stop-start-cycli en de elektromotor is verantwoordelijk voor het initiëren van de beweging van de wielen Moment stelt hoge eisen consumptie- omhoogschieten.

Onder deze omstandigheden overigens automatische comfortniveau is een plus en zijn status als lage-emissie auto maakt je profiteren van bepaalde voordelen bij het parkeren in gereguleerde parkeerplaatsen.

Kia NiroIn deze context, Kia Niro Het werd vorig jaar onthuld als een zeer interessante optie, niet alleen voor de crossover stijl, dichter bij de esthetiek van een SUV dat een compacte groot, maar het is uitgerust met een zes marsen en dubbele koppeling. Zorgt voor een meer natuurlijk gevoel in het besturen van wat we gewend zijn, bijvoorbeeld de e-CVT Toyota: u kunt uploaden snelheid wil het afblazen van de benzinemotor in plaats van een verblijf met deze spinnen in het gebied van de maximale capaciteit.

Het verschilt ook van andere hybriden door verwildering hun rij- en zonder lastige keypads. Echter, met snelheden in de buurt van de legaliteit is het gemakkelijk om de werking van de elektromotor aanzetten om te stoppen accelereren op gunstige terrein om door te gaan de elektronische regeleenheid koppelt de verbrandingsmotor en vanaf daar zouden we slechts zeer zacht te zijn met gashendel naar de energie van de batterij met behulp van de kracht benutten. Zelfs boven de 100 km / h.

- Kia Niro Concept 1.6 HEV / more

Mazda MX-5 Soft Top Press 1.5 131 pk

Als u 22.000 euro en je hebt altijd van het vrijgeven van een gedroomd sportieve roadster, Mazda maakt het eenvoudig, zodat u niet hoeft te wachten om dat verlangen te vervullen, omdat de MX5 Basic is net onder die barrière.

Het is waar dat we het hebben over minder krachtige versie, die van 1.5 benzinemotor 131 pk maar gezien het lage gewicht van het lichaam, is er geen twijfel dat het evenwichtiger en bruikbare versie dagelijkse traject ruim voor variant 2 liter en 160 CV, welke suspensie wordt getoond als minder comfortabel. Versnelt minder dan de meest krachtige, waar, en om gelijke tred te houden tussen curves zal je dwingen om zwaar gebruik van verandering aan te brengen; Ook waar, maar dit is iets dat geen luiheid geeft gezien de altijd spannende verandering die in dienst Mazda in deze tweezitter met een minimum selector tours en hard te raken, degenen die echt willen gebruiken.

Mazda MX-5Zijn lichte gewicht, hoge precisie en instant reacties doen alleen de MX5. hij voegt eraan toe verschillende sensaties, altijd speciaal, zoals gemakkelijk te circuleren als het weer goedaardige gevoel van de lucht op haar gezicht na het vouwen van het doek dak, met de hand bediend worden.

Moest maar zet is niets anders dan een wat langere afstanden dan we zouden willen boven de 75 m afremmen bij de limiet van 140 km / h en logische stop, een zeker hoog volume Het suggereert hoofdzaak cirkelvormig te snel. Helaas, als je hoger zijn dan de 1,9 m hoog kan je het gevoel dat je auto wordt vermist ... en niet het plezier dat je kunt brengen hebben.

- Mazda MX-5 Soft Top Press 1.5 131 pk / meer

Peugeot 208 GTi

Als je houdt van het rijden, Peugeot 208 GTi Het is een van die adrenalíticos purasangre zij zullen u twee keer terug geven wat je hem vraagt ​​in termen van snelheid van de reacties op het wiel en pedalen, drive en efficiëntie, zelfs boven voorstellen SD 3 Prestatie of Renault Clio Sport, met de titel van beste van het moment GTI geschil. In feite, lage van 6,4 seconden versnellen tot 100 km / h en 27 seconden om de eerste kilometer reizen.

Met deze brieven, lijkt het makkelijk om te denken dat alleen in zeer specifieke omgevingen die je kunt krijgen alle mogelijkheden gezien haar brute behendigheid, die kan minder ervaren ontregelen gezien hun reacties op steun in bedwang te houden voor het plaatsen van de auto bij de ingang van de bochten of merk op hoe de wielen trek de vooras op vol gas bij de uitgang van de langzame bochten te bereiken.

Peugeot 208 GTiDe turbomotor overschrijdt de 200 pk en het staat, dankzij de enorme elasticiteit, ronde reis van lange marsen regime turbodiesel -in feite levert zijn maximumkoppel 33 mkg, minder dan 2000 RPM- graag ondergedompeld in een draaikolk van stuwkracht bij maximale prestatie wordt aangevraagd. Ook rond in de meeste gevallen en ten minste twee verschillende versnellingen zonder angst of een goede motor gebied besteden als onderwerping aan een onnodige straf versnellende bij vollast gas tijdens het rijden bij lage toerentallen .

Prijs, hieronder 21.000 euro, zou de standaard uitrusting met geavanceerde connectiviteit kwesties zoals bijgestaan ​​parkeren of achteruitrijcamera voltooien zonder overschrijding van de 22.000 euro overeenkomende met de grens van dit koopgids.

- Peugeot 208 GTi / meer

Skoda Octavia Combi 1.0 TSI 115 pk Active

Voorbeeld familie van hoge capaciteit, Skoda Octavia Combi ook heeft het onderstaande opties 22.000 euro. En het doet dit met de voorstellen van benzine met een drie cilinder motor 1.0; CNG gecomprimeerd aardgas / benzine en 110 pk en, natuurlijk, de klassieke Diesel 1.6, die in haar laatste aflevering is verbeterd genot om te gebruiken en dynamisch vermogen, met een beter gevoel van torque levering bij lage toerentallen, terwijl het aanbieden van een indrukwekkend laag verbruik aan waaraan we gewend zijn.

Skoda Octavia Combide argumenten de Octavia Ze zijn bekend. Met een afmeting halverwege tussen de grotere compact en middelste saloons, een naast hen ruimte en stam van een verbazingwekkend vermogen, die liefhebbers van outdoor sporten vreugde en kon dragen met grote gemak omvangrijke apparatuur, of een volwassene fiets of meer duikuitrusting.

maar de Octavia Combi familie Ook biedt het kansen extra's toe te voegen aan het wetsvoorstel, ja, en laat varianten kiezen voor vierwielaandrijving of automatisch als we waren bereid om 22.000 euro te overschrijden.

Ook een kenmerk van het merk, en biedt een heleboel zeer praktische oplossingen vervat in het concept Simply Clever, ontworpen om het leven van de bewoners tijdens de dag te vergemakkelijken.

In zijn laatste update, de Octavia Het is gekomen om een ​​schokkende bieden uitrusting in termen van het rijden helpt waarin ontbreken de vermoeidheid van de bestuurder waarschuwing, teken erkenning of automatisch schakelen long / short, gegroepeerd in een pack voor 915 euro extra.

- Skoda Octavia Combi 1.6 TDI 115pk Active / meer

U kunt ook geïnteresseerd

Top 10 SUV voor minder dan 20.000 euro

10 nieuwe auto's voor minder dan 20.000 euro

Ateca Seat Ecomotive 1.0 TSI Reference

In de categorie van de mode, de SUV, we kunnen vinden versies hieronder 22.000 euro, zelfs zo aantrekkelijk en modern modellen Ateca Seat. Deze zitting nagenoeg onder interessante variant toegevoegd met een tricilíndrico benzinemotor 1 liter en 115 pk waarin het zich heeft gevestigd als een van de meest aangename verrassingen van het jaar.

Ateca SeatGevraagd of volstaat kleine benzinemotor om een ​​geheel te bevorderen SUV 4,36 m lang alleen u kunt antwoorden met een volmondig ja. Geverifieerd omdat het verbruik ervan is meer dan redelijk, hieronder 6,5 l / 100 km, en alleen in situaties van hoge vraag stijgt: het kan, bij wijze van uitzondering, het bereiken van meer dan 16 l / 100 km, zoals is gebeurd in onze beslissing-performance, hoewel dit overweldigende gegevens niet gek geworden. Te allen.

Maar het is ook in staat om een ​​te krijgen versnellingen krachtig in instelling van 10 seconden naar de 100 km / h te bereiken vanaf stilstand en het gezicht te halen zonder luiheid, maar het is raadzaam om terugschakelen naar de tijd doorgebracht in de tegenovergestelde rijstrook te minimaliseren. Het meest opvallend is de remcapaciteit, wat staat ruim onder de 70 meter te stoppen van 140 km / h, en biedt een opmerkelijke consistentie voortgezet gebruik.

deze Versie 1.0 TSI 115 pk is de enige Seat Ateca je kunt u hieronder 22.000 euro en, natuurlijk, we kunnen niet vragen, noch een maximum aan comfort apparatuur of bonussen als vierwielaandrijving of automatische DSG dubbele koppeling, als we willen blijven binnen het budget.

- Ateca Seat Ecomotive 1.0 TSI Reference / more

Citroen C4 Picasso 1.6 BlueHDI

Zoekt ruimte, comfort en modulariteit kan uw droomauto in het gedeelte van Citroën C4 Picasso; een concept, dat van de vijfzitter MPV, dat terwijl het daalt tegen het spervuur ​​van SUV, toch heeft het een aantal supporters die inzetten als in wezen familie ontwerp.

Citroën C4 PicassoBinnen de referentieprijs zijn er zeven mogelijkheden die u in staat om een ​​evenwicht te zoeken tussen meer apparatuur of BlueHDI kiezen voor de dieselmotor van 120 pk dat, gezien het gebruik wacht op u met het aantal kilometers en de hoeveelheid zwaar beladen lange reizen, kan het vaak interessanter dan de tricilíndrico Puretech 1.2, versie 130 pk en meer dan 110 toegang pk zijn range.

Naast een laag verbruik geverifieerd door het Technisch Centrum Highway, minder dan 5 l / 100 km op de gemiddelde uitgaven, de C4 Picasso is een zeer praktische auto. Niet alleen het heeft een zeer grote binnenruimte, vooral met betrekking tot de interne breedte, maar de tweede rij bestaat uit drie afzonderlijke zitplaatsen. Ze kunnen worden voortbewogen of selectief vertraagd tot 13 cm zodat niet alleen verhoging een stam capaciteit van 585 liter, maar vergemakkelijken ook de reis van drie volwassenen van formaat die graag meer beenruimte of twee afzonderlijke kinderzitjes.

Onder punt voor sommigen en verbetering voor anderen, het heeft een comfortabele chassis alleen in gebieden curves toont enkele beperkingen bij de ingang van de curve wanneer de drijvende hoog is. De suspensie uitvalt dan het lichaam roll neutraliseren, dan suggereert dat het tijd te verminderen.

- Citroen C4 Picasso 1.6 BlueHDI / more

Kia Niro Concept 1.6 HEV

de hybriden Ze zijn een volledig bewezen winnende realiteit elke dag aantrekkelijkheid voor de toenemende technische complexiteit van mechanische turbodiesel, gezien de Een laag brandstofverbruik. Zij zijn met name van belang wanneer, zoals in de stadsverkeer, Ze zijn frequente stop-start-cycli en de elektromotor is verantwoordelijk voor het initiëren van de beweging van de wielen Moment stelt hoge eisen consumptie- omhoogschieten.

Onder deze omstandigheden overigens automatische comfortniveau is een plus en zijn status als lage-emissie auto maakt je profiteren van bepaalde voordelen bij het parkeren in gereguleerde parkeerplaatsen.

Kia NiroIn deze context, Kia Niro Het werd vorig jaar onthuld als een zeer interessante optie, niet alleen voor de crossover stijl, dichter bij de esthetiek van een SUV dat een compacte groot, maar het is uitgerust met een zes marsen en dubbele koppeling. Zorgt voor een meer natuurlijk gevoel in het besturen van wat we gewend zijn, bijvoorbeeld de e-CVT Toyota: u kunt uploaden snelheid wil het afblazen van de benzinemotor in plaats van een verblijf met deze spinnen in het gebied van de maximale capaciteit.

Het verschilt ook van andere hybriden door verwildering hun rij- en zonder lastige keypads. Echter, met snelheden in de buurt van de legaliteit is het gemakkelijk om de werking van de elektromotor aanzetten om te stoppen accelereren op gunstige terrein om door te gaan de elektronische regeleenheid koppelt de verbrandingsmotor en vanaf daar zouden we slechts zeer zacht te zijn met gashendel naar de energie van de batterij met behulp van de kracht benutten. Zelfs boven de 100 km / h.

- Kia Niro Concept 1.6 HEV / more

Mazda MX-5 Soft Top Press 1.5 131 pk

Als u 22.000 euro en je hebt altijd van het vrijgeven van een gedroomd sportieve roadster, Mazda maakt het eenvoudig, zodat u niet hoeft te wachten om dat verlangen te vervullen, omdat de MX5 Basic is net onder die barrière.

Het is waar dat we het hebben over minder krachtige versie, die van 1.5 benzinemotor 131 pk maar gezien het lage gewicht van het lichaam, is er geen twijfel dat het evenwichtiger en bruikbare versie dagelijkse traject ruim voor variant 2 liter en 160 CV, welke suspensie wordt getoond als minder comfortabel. Versnelt minder dan de meest krachtige, waar, en om gelijke tred te houden tussen curves zal je dwingen om zwaar gebruik van verandering aan te brengen; Ook waar, maar dit is iets dat geen luiheid geeft gezien de altijd spannende verandering die in dienst Mazda in deze tweezitter met een minimum selector tours en hard te raken, degenen die echt willen gebruiken.

Mazda MX-5Zijn lichte gewicht, hoge precisie en instant reacties doen alleen de MX5. hij voegt eraan toe verschillende sensaties, altijd speciaal, zoals gemakkelijk te circuleren als het weer goedaardige gevoel van de lucht op haar gezicht na het vouwen van het doek dak, met de hand bediend worden.

Moest maar zet is niets anders dan een wat langere afstanden dan we zouden willen boven de 75 m afremmen bij de limiet van 140 km / h en logische stop, een zeker hoog volume Het suggereert hoofdzaak cirkelvormig te snel. Helaas, als je hoger zijn dan de 1,9 m hoog kan je het gevoel dat je auto wordt vermist ... en niet het plezier dat je kunt brengen hebben.

- Mazda MX-5 Soft Top Press 1.5 131 pk / meer

Peugeot 208 GTi

Als je houdt van het rijden, Peugeot 208 GTi Het is een van die adrenalíticos purasangre zij zullen u twee keer terug geven wat je hem vraagt ​​in termen van snelheid van de reacties op het wiel en pedalen, drive en efficiëntie, zelfs boven voorstellen SD 3 Prestatie of Renault Clio Sport, met de titel van beste van het moment GTI geschil. In feite, lage van 6,4 seconden versnellen tot 100 km / h en 27 seconden om de eerste kilometer reizen.

Met deze brieven, lijkt het makkelijk om te denken dat alleen in zeer specifieke omgevingen die je kunt krijgen alle mogelijkheden gezien haar brute behendigheid, die kan minder ervaren ontregelen gezien hun reacties op steun in bedwang te houden voor het plaatsen van de auto bij de ingang van de bochten of merk op hoe de wielen trek de vooras op vol gas bij de uitgang van de langzame bochten te bereiken.

Peugeot 208 GTiDe turbomotor overschrijdt de 200 pk en het staat, dankzij de enorme elasticiteit, ronde reis van lange marsen regime turbodiesel -in feite levert zijn maximumkoppel 33 mkg, minder dan 2000 RPM- graag ondergedompeld in een draaikolk van stuwkracht bij maximale prestatie wordt aangevraagd. Ook rond in de meeste gevallen en ten minste twee verschillende versnellingen zonder angst of een goede motor gebied besteden als onderwerping aan een onnodige straf versnellende bij vollast gas tijdens het rijden bij lage toerentallen .

Prijs, hieronder 21.000 euro, zou de standaard uitrusting met geavanceerde connectiviteit kwesties zoals bijgestaan ​​parkeren of achteruitrijcamera voltooien zonder overschrijding van de 22.000 euro overeenkomende met de grens van dit koopgids.

- Peugeot 208 GTi / meer

Skoda Octavia Combi 1.0 TSI 115 pk Active

Voorbeeld familie van hoge capaciteit, Skoda Octavia Combi ook heeft het onderstaande opties 22.000 euro. En het doet dit met de voorstellen van benzine met een drie cilinder motor 1.0; CNG gecomprimeerd aardgas / benzine en 110 pk en, natuurlijk, de klassieke Diesel 1.6, die in haar laatste aflevering is verbeterd genot om te gebruiken en dynamisch vermogen, met een beter gevoel van torque levering bij lage toerentallen, terwijl het aanbieden van een indrukwekkend laag verbruik aan waaraan we gewend zijn.

Skoda Octavia Combide argumenten de Octavia Ze zijn bekend. Met een afmeting halverwege tussen de grotere compact en middelste saloons, een naast hen ruimte en stam van een verbazingwekkend vermogen, die liefhebbers van outdoor sporten vreugde en kon dragen met grote gemak omvangrijke apparatuur, of een volwassene fiets of meer duikuitrusting.

maar de Octavia Combi familie Ook biedt het kansen extra's toe te voegen aan het wetsvoorstel, ja, en laat varianten kiezen voor vierwielaandrijving of automatisch als we waren bereid om 22.000 euro te overschrijden.

Ook een kenmerk van het merk, en biedt een heleboel zeer praktische oplossingen vervat in het concept Simply Clever, ontworpen om het leven van de bewoners tijdens de dag te vergemakkelijken.

In zijn laatste update, de Octavia Het is gekomen om een ​​schokkende bieden uitrusting in termen van het rijden helpt waarin ontbreken de vermoeidheid van de bestuurder waarschuwing, teken erkenning of automatisch schakelen long / short, gegroepeerd in een pack voor 915 euro extra.

- Skoda Octavia Combi 1.6 TDI 115pk Active / meer

U kunt ook geïnteresseerd

Top 10 SUV voor minder dan 20.000 euro

10 nieuwe auto's voor minder dan 20.000 euro