Klasse V Mercedes AMG Line, den mest passelig plass

Mercedes Class V, ifølge AMGMercedes Class V, ifølge AMGMercedes Class V, ifølge AMGMercedes Class V, ifølge AMG

Det er første gang avdelingen AMG siktet for å utvikle sport -og hva deportivos- av Mercedes vier sin tid til klasse V, den Mercedes lengst fra de tekniske prinsipper og åndelig AMG. For nå har det ikke falt dem montere en V8 med fem hundre CV til klasse V, alt vil komme, og har fokusert på å tilpasse estetisk løsninger sport og foreslå alternativer som forsterker karakteren av stor reisende som låner den klasse V.

Mercedes Class V

både paragolpes er nye og faktura til stede shots av nedkjøling av høyere størrelse at de ser veldig aggressiv. Bak også mottar en liten spoiler på porten. den felger av 19 inches med en spesifikk utforming 7 eiker De ender opp med å gi et bilde tier, kontra ved en reduksjon høyde den karosseri av 15 mm. Denne reduksjon i høyde bestemmes av bart montert rundt kortere fjærer og fast og spesifikke dempere, som til slutt vil forbedre rørende kjøring, den stabilitet og dynamisk mellom kurvene klasse V.

Mercedes Class V

Inne i aerators er krom og vises innsatser i karbonfiber. den pedaler akselerator og brems har slående bilde, blir gjort aluminium polert, den reneste stil AMG GT. I midtkonsollen er det aktivert en kjøleboks. Eventuelt kan du også ha en 5-liters bærbar kjøleskap. setene andre og tredje rad vil ha nedkjøling, foruten varme. AMG også for nettet har utviklet spesifikke støtter i setene for iPad.

Mercedes Class V

AMG Det har også utarbeidet en tak pspektakulære anorámico for klasse V, Den største segmentet er Mercedes, med noen tiltak 1,90 x 1,12 meter. Det er delt inn i to deler. Fronten er glidende og fikseres den andre. Som en kuriositet, den har en regnsensor og hvis taket er åpent er satt til regn, han bare lukket.

Mercedes Class V

denne nye AMG linjen Det vil begynne å tilby senere i år. Den vil være tilgjengelig i alt den mekaniske versjoner og tre lange kropp.