Vergelijking: Citroen C1 1.2 vs Hyundai i10 Seat Mii 1,2 en 1,0, meriéndate stad

Vergelijking: Citroen C1 1.2 vs Hyundai i10 Seat Mii 1,2 en 1,0, meriéndate stadVergelijking: Citroen C1 1.2 vs Hyundai i10 Seat Mii 1,2 en 1,0, meriéndate stadVergelijking: Citroen C1 1.2 vs Hyundai i10 Seat Mii 1,2 en 1,0, meriéndate stadVergelijking: Citroen C1 1.2 vs Hyundai i10 Seat Mii 1,2 en 1,0, meriéndate stad

Roeping ... Magos. Klaar om mensen of zelfs kleine gezinnen binnen de stad te vervoeren, maar ook verplaatsen tussen de verschillende steden ... Met zijn grenzen, natuurlijk. Zijn grootte is niet genoeg voor grote hoeveelheden lading, maar, hoewel niet allemaal hetzelfde, ze doen hun achterste zitplaatsen, chassis en motoren voor niet worstelen wanneer hobnobbing in de open verkeer met oudere auto's ... niet geïntimideerd, voor iets wat ze zijn krachtiger versies van hun respectieve bereiken, met niet veel paarden in absolute termen, maar relatief: 10,2 kg / pk 1.2 C1 Pure Tech zijn beter dan bijvoorbeeld een 10,8 C4 Picasso HDi / 150 ... Ja, ga dan niet rijden op de zelfde, maar dat "goed" relatie zal het eerste ding u zult verrassing van deze nieuwe generatie van de stedelijke C1, zelfs als je weet dat de wegen van de vorige, want dit vertaalt zich in snel en levendig reactie, eenzijdig, en rijden amuseren in de tweede plaats, zowel binnen als buiten de stad.

escapist

Vergelijking: Citroen C1 1.2 vs Hyundai i10 Seat Mii 1.2 en 1.0Dit is de nieuwe stedelijke Citroen, origineel, de auto in staat om de stemming te veranderen. Protagonist natuurlijk de motor. Het is niet de meest krachtige, maar C1 maakt de snelste Lot vooral dankzij een moderne motor die opduikt met ongewone snelheid. Ja, trilt in plaats van andersom vergelijkbare driecilinder 1.0 Mii, maar het komt van beneden naar boven, niet alleen om goed te bewegen, maar ook om wat kleur in hun gebruik genomen. Eigen personeel ook het geluid, dat steeds meer atypische architectuur in plaats van drie cilinders, veel intenser dan de Mii ook, hoewel ik niet denk dat je te storen. Deze kleine auto's, wat is gestraft troost lucht ruis bij hoge snelheden, en wordt hier niemand zou gered, hoewel de Hyundai maakt er rekening mee dat de auto ziet er meer, meer ernstige en zelfs onjuiste grenzen in de buurt van verfijningen in deze kleine auto's in hun opvallende ontwerpen zijn vaak niet verbergen grote filters van isolerend materiaal.

Er zullen geen grote verschillen in grootte, maar in de stad C1 voelt kleiner en wendbaar, hier geholpen door een snelle richting en, nogmaals, onmiddellijke motorreacties dan een handvol meters betaalt acceleratie vanuit stilstand en gewillig erkent een vergissing bij die reageren beginnen met een mars en onaangepaste snelheid. Ja, Het is essentieel in alle hoge participatie met het schakelen, iets niet pond 1.2 Pure Tech Frans, maar is veruit de meest ervaren wint meter stadsverkeer gaan lichaam sijpelt gaten en veranderen van rijstrook gewoon op het gaspedaal.

koorddanser

In de stad, kleine oplagen suspensie Citroen C1 kan zeker gebrek aan comfort te bieden, maar laat het in een tempo waarmee de levering gaat voelen bepaalde onbalans, en niet meer door onzekerheid, maar door een gewoon een kwestie van het aanraken kleine auto Het neemt weinig lane en cheekily het oneffen oppervlak te kopiëren met snelle bewegingen van zeer hoge frequentie resultaat van een gezamenlijke veer-demper met weinig reizen. Dat is waar je waarderen de zekerheid die door de Spaanse auto en, vooral, Koreaans, de laatste met wegen en eenvoudige voorziening dat stedelijke voertuig vormen. het grootste draagvlak ten opzichte C1 toont daarin; Mii door een wielbasis -de groter drie- met betrekking tot de lengte; en de i10 een spoorbreedte van 5-6 cm boven de andere twee. Maar ook dat ze zorgen voor demping duidelijk hogere kwaliteit en, in het geval van Mii, een melodie zoals vaak standaard Seat, het maximaliseren van de middelen van uw auto: grote stuurgevoel en remmen, een onberispelijke balans wielbasis en extreem hoog gevoel van veiligheid en controle van het type auto is. Met ijzeren wil, zijn kleine "één liter" Het biedt een minimale dienstverlening aan de weg te gaan, en hoewel het is eerlijk om te groot vermogen om tempo op de snelweg te houden erkennen zelfs orografie tegen hem, zijn er situaties moet je van te voren op te lossen en te voorspellen wanneer de andere twee auto's kon hij het oplossen van mechanische respons.

jongleur

Citroen C1 1.2 vs Hyundai i10 Seat Mii 1.2 en 1.0Voer nu in actie i10, geweldige auto voor alle duidelijk toe te lichten zijn gespecialiseerd segment niet alleen Operating welkom en het gebruik, maar ook voor functionaliteit en werkelijke capaciteit. Want als in het centrale plein ingrediënten van een schijnbaar groter dan het is de auto van je vinden, Je hebt ook weer een plek dan zijn rivalen, iets wat niet te vaak, en niet alleen dat, maar ook grote hoogten in elk opzicht, twee zijramen kan ook zo zijn dat macht, Demping betere filtering dan de andere twee auto's en de grootste stam capaciteit. uitstekende werk van Hyundai bij hun leeftijdsgenoten is erin geslaagd om groot pakket in deze i10 te brengen om het te voelen als veel meer dan een stedelijke tool. Als kers, Elastische als weinig anderen met niet veel vastgelopen motor, maar de macht en de capaciteit uitgerekt goede vooruitgang geboekt de versnellingen en bewegen bij snelheden onbetamelijk categorie met een natuurlijkheid ongebruikelijk voor hem ... Een wandeling naar het Mii motor niet bereikt en waar de C1 je zin om te gaan vliegen.

Schaalvoordelen

Als je gaat winkelen. Als belangrijk is al het bovenstaande, nog meer ze zijn de twee belangrijkste figuren in deze categorie: de kosten van aanschaf en onderhoud. We moeten beginnen, dus het gelijkstellen van lichamen, geen apparatuur. Omdat Airscape Citroen is de naam van een eigenaardige "pseudodescapotable" met grote elektrische canvas dak 1.200 euro duurder dan de normale 5-deurs lichaam, met prijzen die beginnen bij de afwerking Voel 11.800 euro. Voor hem is de beste verbruik ... de hele categorie -Success gedeeld met de 108, zijn broer Peugeot-verdienste, ja, ik herinner me dat je is omdat een gemiddelde waarde waar de consumptie van de weg weegt 60 procent, Het was dan ook hun natuurlijke omgeving. Grote middelen van vervoer, zonder twijfel, leuk als weinig, al was het maar als een stedelijk zie ik meer balans naar een meer sobere Mii, betere prijs als rubriek uit de buurt van de atmosfeer door Mango u 540 euro en meer dan genoeg motor op te slaan. Hyundai, keert terug om te spelen in een andere competitie, ook, met hun prijzen beduidend hoger dan andere stedelijke hulpmiddelen, maar met deugden die deel uitmaken van de waarde van het product.

binnenkort

Citroen C1 1.2 vs Hyundai i10 Seat Mii 1.2 en 1.0acceleratie: Hyundai een seconde en twee met Seat. Dat is het verschil dat de behendige C1 maakt om veel meer progressief en zachte i10 en Mii. Drie goed stedelijk, maar met een duidelijke hoogtepunt in de motor snelheid van de reactie.

Frenada: Afstanden en touch. Car Solutions hoger in het Koreaans, hoewel slechts vier albums niet beter hebben verdiend dan om te stoppen met Mii, ook met de beste pedaal gevoel.

sonoriteit: Hyundai, ronde. Giro en geluid natuurlijker in de i10. Een ander gebied waar Hyundai lijkt te zijn op een ander niveau, hoewel de verschillen in waarde niet zo groot lijken.

inhalen: Implicatie. Alle drie vereisen participatie en voortgezet gebruik verandering in snelheid snel te krijgen, hoewel, nogmaals, de Franse 1.2 wordt opgelegd door een superieure slagkracht.

macht: Een beetje meer cilinderinhoud voor de i10 in deze motor whoa hoe dat blijkt! Voor hem, de hoogste waarden van vermogen en koppel, hoge elasticiteit en voel me heel verfijnd, en zelfs geen stromend, de 1.2 C1 lijken meer levend. Meritoria reactie "één liter" Seat.

verbruik: Niet alleen de prestaties en de respons ook bewegende massa, ontwikkelingen, etc, en het break-even punt is in de C1, die zeer goede weg consumptie van hun rivalen verlaagt.

Afmetingen en gewicht: Meerwaarde voor de i10, de enige en de few- vijf zetels goedgekeurd. Ook met achterruiten "echt"De beste stam ... Kortom, meer functioneel. C1, vedergewicht.