Misfires i Renault Mégane 1,6 bensin

Misfires i Renault Mégane 1,6 bensin

før 3 år han dukket opp feilindikasjon injeksjons, med 46.000 km. I august 2010 på nytt merke sjekk injeksjon (81570 km), men i dette tilfellet har ingen kraft, og det høres fatalt. Siden august, bare jeg får et Bosch verksted, men kan ikke finne problemet. i Renault de fikse det og bare varer en dag fint. Tre uker i ICU å gjenopprette. Videre i januar (85.000 km), En annen i februar (87000 km) med 2100 euro regning, tilbake i april, mai, juli, september og til slutt i januar. Jeg har forsøkt å holde bilen, men klart det er ikke en pålitelig bil og ulykkesrisiko, det er ingen andre valg enn å forlate Kan du gi meg din mening?

Respons fra vår tekniske direktør Miguel Garcia Puente

Ikke delta ingen garanti etter medgått tid. Eller rettere sagt, hvis du kommer til å delta, fordi til tross for mer enn 4000 euro du sier du har i regninger, har de aller fleste av tiltakene er gjort uten kostnad og de relativt små beløp som er betalt vil kreve elementer som har blitt funnet langs veien, typisk for alder på bilen, slitasje, men ikke direkte fra utstøting svikt. Dette er logisk, som alltid

ofte referert til "forretningsoppmerksom" når en lojal kunde, som har fulgt alt vedlikehold på offisielle plikter, innen de frister som er angitt av produsenten, er en serie av unike og gjenstridige problemer eller noen som din. Og de har garantireparasjoner utført, selv om seks måneder. informerer oss AEA (European Automobile Associates) at uavhengig av ansvaret for produsenter av loven av garantier i 10 år de har ikke noe ansvar, ikke for den påståtte feil på bilen, men for skader at slike feil kan resultere i en ulykke på grunn av dette . Men jeg vil ikke at dette skal skje, og heller ikke stole på den.