BMW 435i en BMW 435i M Prestaties: alternatieven voor BMW M4

BMW 435i en BMW 435i M PrestatieBMW 435i en BMW 435i M PrestatieBMW 435i en BMW 435i M PrestatieBMW 435i en BMW 435i M Prestatie

In het bereik van de BMW 4-serie, de BMW M4 is een zeer snelle sport en super effectief. Echter, het is duur, veeleisend en radicale; uiteraard niet een auto voor iedereen.

435i BMW Het kan een uitstekend alternatief voor M4, vooral Als de hand wordt gegoten opties het aanbieden van accessoires M Prestatie, want je kunt het opzetten van een auto met een uiterst sportieve afbeelding die weinig aan de M4 benijden heeft en bieden ook een aantal verbeteringen die zowel hun prestaties, capaciteit en tourer rijplezier verbeteren.

in de BMW 435i de mogelijkheden van Customization M Prestatie Ze zijn veel en kunnen afzonderlijk om de auto naar smaak en budget van de consument ingesteld worden gekozen; het volledige pakket dat 13.500 € kost.

BMW 435i en 435i M PrestatieBMW 435i Prestaties, uw opties

Sommige van de opties BMW performance Ze hebben niet te veel kosten, zoals de grille in zwart 166 €, zijstrepen 111 € of trapas aluminium 130 €, maar het is niet bepaald goedkoop kit carbon voor body 2.442 €, apparatuur banden M Prestatie 2602 €, de voorremmen 2320, Silent achter uitlaat € 1.015 of het management prestaties van de motor verhoogt zes-cilinder en 5.1 MKG 30 pk per 1654 €.

BMW 435i M Prestaties De Het heeft een motor krachtiger en krachtiger remmen, terwijl wielen 18 " waaronder M Prestatie opties worden aansteker de standaard, maar houd banden 225/45 R18 en kan enigszins fair. In die zin is de M Prestatie begon in het nadeel, omdat de standaardversie gemonteerd optie banden 19 " geschoeid met 225/40 R19 voor en 255/35 R19 achter. Alsof dit nog niet genoeg en onbegrijpelijk, kwam de BMW 435i M Prestatie voorzien van een groene band Goodyear EfficientGrip weinig grip, veel minder prestaties dan de Bridgestone Potenza S001 rijdt zijn tweelingbroer bijna.

In de BMW 435i adverteerden zij 306 pk, maar in de rollenbank wordt bereikt 334,8 CV, terwijl M Prestatie wrijven tegen de 350 pk. In beide gevallen, dus veel hoger zijn dan de waarden die door de fabrikant en in het bijzonder in de productie model verklaard. Binnenkort kunnen we zien, dat de krachtigste versie had ernstige problemen om te zenden zo overvloedig cavalerie grond afgescheurd, zeer bestraft door de gemonteerde band gekozen voor de gelegenheid en het is niet verwonderlijk dat het model vastgesteld beter werd verslagen 0 a100 km / h (5,14 seconden en 5,34 seconden 435i 435i prestaties) en versnelling 400 (13,37 seconden 435i en 435i plus tiende performance). Het is waar dat al het meten van 1.000 meter en 2.000 meter in het bijzonder vanuit stilstand, de M perforance ondanks het verlies van tienden bij de start, wist zich enigszins te distantiëren.

BMW 435i en 435i M Prestatiede BMW 435i verrast door de buitengewone prestaties 3 liter zescilinder. Het is echt een wonder; zeer krachtig, met een zeer consistente respons te allen tijde en een indrukwekkend vermogen om ronde wanneer je het gaspedaal iets hoger voor de meer krachtige versie, die ook klinkt meer sportieve manier knijpen. de verandering werd gekozen voor de gelegenheid is het achttrapsautomaat; uiterst comfortabel in de automatische modus, verrast door zijn goede kwaliteiten in sportief rijden, zeer snel en zeer compliant inserts in de handmatige modus.

de 435i is een comfortabele sportwagen op de dag, zeer snel weg, heerlijk bij het reizen en het bieden van hoge doses van plezier achter het stuur in sportief rijden. in de slalom-test waarin wordt bevestigd dat de 435i M Prestatie ziet er erg bestraft voor een banden die een veel speelruimte hebben en conditie hun gedrag tot het uiterste. De achterwielophanging is getoond zo onrustig in deze oefening, veel meer dan in zijn broer toont ook heel speels.

BMW 435i en 435i M prestaties net zo goed gaan circuit

met de BMW 435i de aandrijving in onze circuit INTA Het biedt een veel emotie, niet tevergeefs is een achter-drijven sporten high potential. Onnodig te zeggen dat, bij het fotograferen zonder de hulp van elektronica, een must voor de beste platen, accurate streven ernaar om de controles en goede techniek contra-wheel onder de knie. De vooras is getoond snel en nauwkeurig, terwijl de achterzijde is gelukkig een wonderkind van goede manieren, maar het gebrek aan autoblocante benadeelt aanzienlijk de doeltreffendheid ervan op het goede spoor, zo veel tijd wordt verspild aan de uitgang van hoeken, hoewel records zijn binnen de verwachtingen geweest; vergelijkbaar met die verkregen door BMW M135i en de 335i tijdje terug, het stoppen van de klok op 1'14''02.

met BMW 435i M Prestatie de de verschillen zijn zichtbaar wanneer u opnamen op de rails. Het eerste gedeelte van het circuit heeft een oppervlakte van snelle bochten, zigzag die praktisch diepte en een lange bocht met veel steun waarin we moeten voorzichtig te werk gaan, zoals ook de snelste en veeleisende het pad. Banden maken het verschil weer dit geval. Opnieuw is de meest krachtige versie is in het nadeel; ecologische banden hebben een kleinere doorsnede grillig gedrag, hebben meer ruimte en minder grip dan gemonteerd op 19 "op grond van zijn broer. deze gedwongen voorzichtiger in een snelle bocht te zijn, waar de auto is "Baylon" en wekt minder vertrouwen, zoals blijkt uit de met telemetrie data. Het is tijd om te stoppen en hoewel het pedaal Brake heeft een meer consistente tintje, de onderste grip van de banden maakt enkele meters verloren. Hoewel de auto is sneller en bespaart tijd op het gebied van acceleratie, zal banden aanzienlijk bestraffen en het bewijs is dat de tijd is bijna vier tienden van een seconde langzamer BMW 435i die van de optie banden 19".

BMW 435i M in de Performance 30 extra CV theoretische merkbaar, niet dramatisch, maar merkbaar. Hoewel de serie zijn zeer effectief, M performance remmen ook blijken krachtiger. Het is duidelijk dat met M Prestatie opties kunnen drastisch verbeteren van de sportieve 435i zowel vanuit esthetisch oogpunt, als een dynamische niveau, maar je moet de baan met een compleet goede banden om ervoor te zorgen dat het een kan worden de almachtige perfecte vervanging M4.

U kunt ook geïnteresseerd

- DKG BMW M4 test, brute force

- BMW i8 Protonic Red Edition

- BMW: nieuwe auto's en prijzen