Contact: Fiat Freemont Cross 2.0 Diesel 170 pk AWD

Contact: Fiat Freemont Cross 2.0 Diesel 170 pk AWDContact: Fiat Freemont Cross 2.0 Diesel 170 pk AWDContact: Fiat Freemont Cross 2.0 Diesel 170 pk AWDContact: Fiat Freemont Cross 2.0 Diesel 170 pk AWD

fiat bij zijn familie 'Cross' een nieuw lid. de zevenzitter Italiaanse merk, Freemont, lanceert een nieuwe variant aspect campero en met een verbeterde asfalt weg dankzij vaardigheden te verplaatsen AWD-systeem actief 'on demand'. Ja, niet in staat om in het land zo ingewikkeld als het Fiat Panda Cross, Ook verlengd indien deze 2014, en die geen gebruik maakt van een gemengde banden, bumpers en sommige lage schilden bereid stalen blok mogelijk wrijving of elektronische centrale differentieel.

Fiat Freemont CrossDus, welke veranderingen deze Fiat Freemont Kruis over het conventionele model? Esthetisch, hebben zowel het lichaam en het interieur is geretoucheerd. door uit, een nieuwe, side skirts en dakrails met chromen inserts' platina 'omvat de mistlampen en gekalanderde glanzende zwarte staanders koplamp verduisterd en nieuwe lichtmetalen velgen 19 inch zwart' Hyper '.

in de cabine vinden we nieuwe factuur stoelen met zwart leer en lichtgrijs stiksel lei, zoals de centrale armsteun en deurpanelen. Het dashboard, het stuurwiel, de middenconsole en instrumentatie ook een nieuwe kleur finish 'Liqud Graphite'. Stuurwiel en pookknop zijn ook leer.

Wat niet verandert in de nieuwe Fiat Freemont Cross zijn uitstekende cijfers van het interieur ruimte, klaar voor maximaal zeven inzittenden en 4,85 meter lang. Drie brede rijen modulaire stoelen met lengteverstelling van 10 cm in de tweede rij en een capaciteit van 145 liter (met zeven stoelen) tot 1500 liter met de twee achterste rijen gedood in een enkele plank. En dit alles bovendien met maximaal 25 verschillende opslagruimten.

actieve vierwielaandrijving

Fiat Freemont CrossFiat Freemont het Kruis zal worden verkocht vanaf volgende maand oktober met hetzelfde als de conventionele mechanische Freemont: de Dieselmotor 2.0 MultiJet twee stappen 140 en 170 pk. In de Freemont Kruis, deze is verkrijgbaar met 4x4 aandrijving, alleen dat we kunnen proberen op onze eerste contact.

Deze versie is voorzien van een AWD actief gesprek 'on demand'. Dat wil zeggen de elektronische besturingseenheid de werkelijke hersenen van het voertuig, detecteert wanneer een houvast van de kracht verliest en naar het wiel dat overeenstemt met een grotere tractie en veiligheid. Onder normale omstandigheden, de Freemont kruis gedraagt ​​als voorwielaandrijving; echter met snelheden tussen 40 en 100 km / h, achterwielaandrijving wordt geactiveerd pari optimaal rijgedrag te waarborgen. Van daaruit wordt de 4x2-modus om meer lager verbruik te garanderen.

In deze sectie, blijven we hun goede cijfers verrassen brandstofverbruik de grootte van het voertuig. Accrediteert 7,3 liter per 100 km in de gecombineerde cyclus en in onze touchdown op de snelweg en het land op het platteland, het verbruik Rondó 8 liter. met een mooi en precieze besturing en Demping uiterst absorberend onregelmatigheden terrein, vierwielaandrijving verbetert de veiligheid toen we onze route langs onverharde wegen en kleine stenen gezicht.

Wij zijn van mening

Als grote families stond de Fiat conventionele Freemont als een optie die overtuigd door zijn royale binnenruimte, zij die willen gaan in het weekend naar het platteland zal op hetzelfde moment een auto die in staat is het omgaan met moeilijke terrein-eye, is geen todoterreno-. We zullen moeten wachten tot september om hun prijzen, een maand uit te vinden voor de start marketing in ons land.