Eerste proef: Mazda CX-5 2015 met succes wordt versterkt

Contact: Mazda CX-5 2015 met succes wordt versterktContact: Mazda CX-5 2015 met succes wordt versterktContact: Mazda CX-5 2015 met succes wordt versterktContact: Mazda CX-5 2015 met succes wordt versterkt

Al meer dan drie jaar dat de Mazda CX-5 draagt ​​in de markt, het opnemen van een groot succes vanaf het begin, met de focus een beetje halverwege tussen SUV en minivan. De bijwerking, evenwijdig aan de Mazda6, buitenwaarts gezien in de esthetische, met nieuwe grille-shield, LED-verlichting en achterste groepen. Het is ook aan de binnenkant vernieuwd, met groter gevoel van kwaliteit, elektrische parkeerrem het vrijmaken van ruimte en MZD Connect-systeem met inbegrip van touch screen 7 inch en multifunctionele draaiknop HMI in de middenconsole.

CX-5Mazda wijst op een inspanning geluidsisolatie het lijkt niet meer zo opvallend als in de Mazda6. Weliswaar een SUV, groter en voorvlak (de coëfficiënt Cx 0,33), zouden meer aërodynamisch geluid produceren.

de uitrusting Het is ook verfijnd, hoewel dit model niet kan worden verkregen Head Up Display, dat kun je zien wat de meest essentiële tekenen zonder zijn ogen van de weg. maar er bizone van entry-level-versie zal stijl, en veel andere gegevens, zoals lichtmetalen velgen 17", cruise control, boordcomputer, getuige bandenspanning, licht- en regensensor, vouwen achter seatback in drie sectoren, donkere achterruiten, vier vensters elektrische en verschillende driving hulpmiddelen zoals DSC stabiliteitscontrole systeem rem-, heuvel starthulp of anti-glare achteruitkijkspiegel.

Al in de Style + versie, LED-koplampen zijn directionele controle en blinde vlek alert voertuigen achter, plus parkeersensoren voor en achter. En op de top luxe adaptieve koplampen, Bose sound system, achteruitrijcamera, verwarmde voorstoelen, 19 "wielen en navigator, de laatste optie voor 400 € in het vorige eindes verschijnen. In tegenstelling, het reservewiel (nood) is altijd een optioneel accessoire.

CX-5de efficiënte benzinemotoren Diesel 2.0 en 2.2 worden onderhouden, Het wordt beschouwd een van de meest positieve model. de mechanische nieuwigheid is een 2.5 benzine en 192 pk, Luxe altijd eindigen met leren bekleding en schuifdak, en gecombineerd met automatische aandrijving 4x4 6 versnellingen. Het is de enige CX-5 die de regenerator ingenieuze / elektrische energieaccumulator i-ELOOP. Versie, in ieder geval, is een marginale toegevoegd, zoals de prijs van 36.235 € in een bereik dat begint bij 23.625 (met basis promotie) voorspelt slechte verkoop. Iets dergelijks kan gezegd worden van Diesel 175 pk. Diesel 150 pk, de meest gevraagde mechanische optie, Het wordt aangeboden vanaf 25.875 € in Style-versie, en als 4X4 is duur voor € 3.100. De 6-traps automatische transmissie, die een zeker verlies aan prestaties en een hoger brandstofverbruik met zich meebrengt, is een supplement van 2.050 €.

Ondanks aanzienlijke verbeteringen, het hoogtepunt van dit model reeds geoordeeld in zijn gelanceerd in het najaar van 2011. We verwijzen naar uw versie lichtgewicht, grote spoorbreedte, fast-adres (2,7 omwentelingen van het wiel) en succesvolle ophanging, waardoor het een dynamische houding op de weg geeft naast een auto. Het is ook om te benadrukken de binnenruimte en romp (De werkelijke capaciteit bewezen door onze Technical Center is 530 liter), zowel typische familie aanpak. En ook de gladheid en de prestaties van de motoren, met name diesel, met ongewoon lage compressieverhouding en behaalt zeer lage reële verbruik. De benzine 2.0 (165 pk met handgeschakelde transmissie en 160 automatische) Ook biedt het een geweldige zachtheid en de elasticiteit van het gebruik, het opnemen van het brandstofverbruik redelijk.